czesc dzieuszki ! :-)
wlasnie czekam sobie grzecznie na @ i zaczynam z antykoncepcja...juz zapomnialam jak to jest jak codziennie trzeba pilnowac o pigule:-)
a przed @ mam taki apetyt, ze normalnie masakra...wszystko co sie rusza albo nie bym wchlonela
widze nowe staraczki, wiec jeszcze raz sie przywitam, bo nie pamietam czy witalam juz!!:-)
Fifka...Konradek to juz sie tak pieknie usmiecha, ze az ja patrzac na niego mam rozesmiana buzke
Netka...jak tam cukier? dajesz sobie z nim rade?
Ael...ty PMSie jeden! jestes jescze przed@ tym ktory testowalas kiedys czy to juz nastepny?
Fasola...ciesze sie, ze malutka rosnie!! oby tak dalej...juz niedlugo pewnie bedzie z toba:-) :*
Sil...a jak tam mama? lepiej? po operacji?
Pyscek...jak milo cie widziec!:-) lutka pod jezyk i bedzie dobrze...a spadla chociaz troche ta prolaktyna? bo mysle, ze po tym czsie powinna sie troche obnizyc:-)
Magd.a...ciesze sie,ze twoj ukochany poczul wiosne! widzisz jak pogoda zmienia facetow, moj tez jakby sie poprawil a na pewno jest dla nie bardziej wyrozumialy
miq...widzialam twoj brzuszek, dawaj fluidki z tego maluszka!!
Claudusia... ty sie nic nie stresuj kobito, bo zdrowie stracisz...fasolka siedzi? SIEDZI!! to sie ciesz zamiast zamartwiac!! buzka :*:-)
Donia...jaka twoja corcia ma piekna cere, sniada...wiem, ze to po tatusiu, ale jest normalnie do schrupania
nie wiem komu mialam jeszcze cos napisac, ale pewnie zapomnialam o polowie, wiec przepraszam, nie jestem w stanie was nadrabiac, ale zawsze cieplo o was mysle! buziaki :* pojawie sie za jakis czas