• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku a ja wkońcu zjadłam żurku z wczoraj choć z kiełbaską ale babcia na mnie nakrzyczała że ja nie muszę koniecznie postu przestrzegać. ale pomysł podchwyciłam muszę zrobić kiedyś bo już mi powoli brakuje pomysłów co jeść. O dziwo po żurku mam po godzinie cukier 90 :D a rzucisz przepisem na tą karkówkę?

a było tak pięknie to znów mnie głowa boli :confused2:

reklama
Ja tez po żurku miałam niską glikemię:)
Przepis jest prosty:
Karkówkę kroję na małe kawałki ,podsmażam na oliwie z oliwek i smażąć opruszam mąką. Dodaję cebulkę i po zeszkleniu podlewam wodą. Przyprawy wiadomo czosnek ,ostra papryka sól pieprz i ja daję warzylion. Po 15-20 min dodaję trochę koncentratu pomidorowego i na koniec śmietanę . Można dodać ogórka kiszonego i pieczarki jak ktoś chce.
Weź sobie paracetamol.nie męcz się

czesc dzieuszki ! :-)
wlasnie czekam sobie grzecznie na @ i zaczynam z antykoncepcja...juz zapomnialam jak to jest jak codziennie trzeba pilnowac o pigule:-)
a przed @ mam taki apetyt, ze normalnie masakra...wszystko co sie rusza albo nie bym wchlonela:sorry:

widze nowe staraczki, wiec jeszcze raz sie przywitam, bo nie pamietam czy witalam juz!!:-)

Fifka...Konradek to juz sie tak pieknie usmiecha, ze az ja patrzac na niego mam rozesmiana buzke:-D
Netka...jak tam cukier? dajesz sobie z nim rade?
Ael...ty PMSie jeden! jestes jescze przed@ tym ktory testowalas kiedys czy to juz nastepny?:laugh2:
Fasola...ciesze sie, ze malutka rosnie!! oby tak dalej...juz niedlugo pewnie bedzie z toba:-) :*
Sil...a jak tam mama? lepiej? po operacji?
Pyscek...jak milo cie widziec!:-) lutka pod jezyk i bedzie dobrze...a spadla chociaz troche ta prolaktyna? bo mysle, ze po tym czsie powinna sie troche obnizyc:-)
Magd.a...ciesze sie,ze twoj ukochany poczul wiosne! widzisz jak pogoda zmienia facetow, moj tez jakby sie poprawil a na pewno jest dla nie bardziej wyrozumialy:happy:
miq...widzialam twoj brzuszek, dawaj fluidki z tego maluszka!!:tak:

Claudusia... ty sie nic nie stresuj kobito, bo zdrowie stracisz...fasolka siedzi? SIEDZI!! to sie ciesz zamiast zamartwiac!! buzka :*:-)

Donia...jaka twoja corcia ma piekna cere, sniada...wiem, ze to po tatusiu, ale jest normalnie do schrupania:tak:

nie wiem komu mialam jeszcze cos napisac, ale pewnie zapomnialam o polowie, wiec przepraszam, nie jestem w stanie was nadrabiac, ale zawsze cieplo o was mysle! buziaki :* pojawie sie za jakis czas:tak:

Ostatnia edycja:
Milia, dziękuję, że pytasz. Mama po zabiegu czuje się dobrze, serce się uspokoiło, choć zabieg nie do końca się udał, ale być może nie trzeba będzie powtarzać :)

Necia być może miał źle ustawioną datę w aparacie :tak: Ode mnie dostaniesz taką bluzę w kolorze groszku :-) Konrad właśnie z niej wyrasta :-D

A naszą Madzie jak zwykle żarty się trzymają :-)

Donia patrzę że to ostatnio jakaś epidemia z tym gardłem...
Wiosna jest Fifka :-p radować się trzeba chociaż u mnie dziś deszcz i grad :-(

czesc dzieuszki ! :-)
wlasnie czekam sobie grzecznie na @ i zaczynam z antykoncepcja...juz zapomnialam jak to jest jak codziennie trzeba pilnowac o pigule:-)
a przed @ mam taki apetyt, ze normalnie masakra...wszystko co sie rusza albo nie bym wchlonela:sorry:

widze nowe staraczki, wiec jeszcze raz sie przywitam, bo nie pamietam czy witalam juz!!:-)

Fifka...Konradek to juz sie tak pieknie usmiecha, ze az ja patrzac na niego mam rozesmiana buzke:-D
Netka...jak tam cukier? dajesz sobie z nim rade?
Ael...ty PMSie jeden! jestes jescze przed@ tym ktory testowalas kiedys czy to juz nastepny?:laugh2:
Fasola...ciesze sie, ze malutka rosnie!! oby tak dalej...juz niedlugo pewnie bedzie z toba:-) :*
Sil...a jak tam mama? lepiej? po operacji?
Pyscek...jak milo cie widziec!:-) lutka pod jezyk i bedzie dobrze...a spadla chociaz troche ta prolaktyna? bo mysle, ze po tym czsie powinna sie troche obnizyc:-)
Magd.a...ciesze sie,ze twoj ukochany poczul wiosne! widzisz jak pogoda zmienia facetow, moj tez jakby sie poprawil a na pewno jest dla nie bardziej wyrozumialy:happy:
miq...widzialam twoj brzuszek, dawaj fluidki z tego maluszka!!:tak:

Claudusia... ty sie nic nie stresuj kobito, bo zdrowie stracisz...fasolka siedzi? SIEDZI!! to sie ciesz zamiast zamartwiac!! buzka :*:-)

Donia...jaka twoja corcia ma piekna cere, sniada...wiem, ze to po tatusiu, ale jest normalnie do schrupania:tak:

nie wiem komu mialam jeszcze cos napisac, ale pewnie zapomnialam o polowie, wiec przepraszam, nie jestem w stanie was nadrabiac, ale zawsze cieplo o was mysle! buziaki :* pojawie sie za jakis czas:tak:

Oby się to utrzymało bo takie zmiany na lepsze fajne są :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry