• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kurcze, chciałam sobie kupić spodnie ciążowe, ale nie wiem czy wybrać taki rozmiar jak teraz mi pasuje, czy kolejny "na zapas" dużo pupa i nogi tyją w ciąży? mi na razie tylko brzucholek rośnie a nogi chyba nawet zeszczuplały

ja kupilam w c&a za 80 zl i do 9 miesiaca chodzilam dopiero pod koniec nie moglam wnie wejsc bo biodra i nogi mi urosly ;-) ale mialam inne szersze ;-)

fifka slicznie glowke trzyma ;-)

sil domi sliczniutka ;-)

byl spacerek i dzionek z mezem bo ma dzis wolne ;-) dlatego mnie nie ma ;-)

pyscek za babcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

widze, ze juz wszstkie pouciekalyscie ;) ja czekam az mi sie pranie wypierze, jeszcze rozwiesze i obejrze cos przed snem. TZ na nocce, nienawidze sama spac :crazy:

pyscek zdrowia dla babci!

czesc wam, ale ponuro, deszczowo i nudnoooooooooooooooooooooo

potem poczytam coście naskrobał bo na razie to jakoś mi sie nie chce, nawet nie chce mi się sprzątać a mam bałagam, myslałam że wysprzątam na lustro całe mieszkanie a tym czasem nie chce mi sie nawet ręki podnieść:sorry2:

hejoo !! Wczoraj byłam nie do życia dlatego mnie nie było u Was ale dziś już okej i zacznę sobie nadrabiać bo dużo naskrobałyście !! Dziś niestety muszę się wziąć za porządki świąteczne a przez tą pogodę mi się nie chce :no:

Pyscek trzymam kciuki za babcię &&&&&&&&&&
Milia czekamy za dobre wieści od Ciebie !! Trzymam kciuki !!;-)
Claudusia musisz myśleć że będzie wszystko okej bo będzie !!!!!!!
Sil, Fifka śliczne dzieciaczki !!:-)
Neciuczka mi się podoba pierwsza bluza :-)

No i teraz już nie wiem komu miałam odpisać ;p;p Później napiszę :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
kobiety ma któraś pod ręką psychologa, bo mam pytanie jeśli ktoras ma kontakt z psychologiem to chciałam sie dowiedzieć co bada test w którym układa sie z kolorowych kwadracików na szblonie choinkę - 3 ładne i 3 brzydkie, co bada test, jak sie nazywa itp.??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry