• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam lachonki :)

ja dziś chwilowo bardziej do życia niż wczoraj oby to się utrzymało ale jak tylko usiadłam to moja księżniczka mnie stópkami szturcha :-D

Pyscku Pysiorku :-D &&&&&&&&&&& za babcię

gocha ty uważaj z tym sprzątaniem deko, dom się nie zawali a to teraz najwrażliwszy okres dla ciebie

magda bryyyy :) ja też dziś sama

lamia to widzę że masz taki zapęd jak ja do zrobienia czegokolwiek hihi a mam aż wytrzeć kurze i odkurzyć tylko u nas w pokoju pozmywać w kuchni i obiad zrobić haha no i za pisanie się wziąć.

no i mnie ciotka utruła o ten referat i jeszcze nosem kręci na temat jaki zaproponowałam i mówi: niech będzie. ale powiedziałam albo ten albo żaden i tyle bo ja nie mam siły latać nie wiadomo gdzie za materiałami.

reklama
jakie fajne ciuszki i ceny dobre ci sie trafiły, a ja jeszcze nic nie licytowałam, zawsze robie kup teraz , jakos nie moge sie odważyc licytacji :tak:

ja mam cisnienie 125/77 puls 92
jak na mnie to i tak wysokie , bo przewaznie mam bardzo niskie

Ostatnia edycja:
lalus: ja sie oszczedzam, bynajmniej tak było do tej por, ale jutro juz 37 tydzien to juz nie chce sie tak ze soba cackac, tylko chce przygotowac domek na błysk dla dzidzi no i prasowanie zacznę bo czekałam tyle z ta przyjemnością :-)
A ty w koncu robiłas test, przepraszma ze pytam ale gdzies przeoczyłam bo ostatnio to byłam tak na chwile na forum ?

lamia ja mam od wczoraj prawie 160/90 i puls ok 90, fajne tylko nie koniecznie chciałam przed 10tym aż 3 aukcje wygrać zalicytowałam po najniższej i nikt nie przebił ;) zakochałam się w jednej bluzie ale aukcja się kończy przed 10tym więc muszę smaczkiem się obejść a jak będę mieć te 3 rzeczy to starczy mi na chłodniejsze dni jak coś żeby narzucić małej. Bluza NEXT 3-6m (2225212216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no cudna po prostu taka kolorowa :)

laluś no sweterek bardzo mi się podoba :) ta pogoda mnie denerwuje już.

ja za przyjemność prania i prasowania ubranek biorę się ale po świętach mam nadzieję, że najpierw pomalujemy oba pokoje ale jak widzę jak się grzebią u szwagra to chyba trzeba będzie sobie darować.

Ostatnia edycja:
lalus: no to tulę i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& abyś jak najszybciej została mamą

neciuszka: no slicnzy ten sweterek, ja juz ciuiszków nie kupuje ba mam sporo, tyle ze wieksze wiec zobaczymya jak mała sie urodzi jak duża bedzie i w tedy dokupie co trzeba,

A tu sie chwalę butami jakie wczoraj kupiłam za całe 80 zł :-)
Album 2012.03.31 - Kobiety - Fotosik.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry