• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil no niby nic z siostrą, ma swoją 3 dzieci i wszystko ok. Ale własnie chyba mi o te dzieci chodzi, bo jest hałas i one chcą nosić Amlcię, a ja się panicznie boję, że sie jej coś stanie. A tak naprawdę to chyba jestem zazdrosna :zawstydzona/y:, że inna kobieta dotyka Amelcię.
Wiem, że musi mieć kontakt z innymi ludźmi i że lubi dzieci ale ja jednak mam inne podejście do wychowywania dzieci, szczegółnie ze strony intelektualnej. Leżę teraz i sobie mysle, że przez 4h to jej krzywdy nie zrobią, a mi też sie przyda chwila odpoczynku. Ale ona się tak cudownie uśmiecha rano...

reklama
matkoboskoczestochosko zaraz mi okna powyrywa tak wieje grad wali jak nie wiem :szok::szok::szok::szok::szok:

ja posprzątałam pozmywałam gotuje mi się ryż brązowy do sosu to i obiad będzie gotowy.

sil no tak nie do końca świadomie ale za takie pieniądze to się przydadzą te ciuszki :)

donia oj kochana niniejszym przeganiam niedobrą złą grypę, @ też niech szybko będzie i pójdzie. A ty kochana cierpisz bo cały czas masz Amelkę ze sobą a tu takie rozstanie dziś :*

pyscek hejoo :)

Noo u mnie też strasznie wieje... Niby troszkę jakieś tam słoneczko wygląda, ale wiatrzycho straszne... A ja sobie przeglądam gdzie tu by się wybrać na wakacje, które ja mam za 5,5 miesiąca... :P

U mnie też dziś wieje...

Kwiatuszku, dobrze,ze wiecie co i jak i teraz można coś działać.

Donia, ja też bym Domi nie dała dzieciom trzymać...

Ktoś chce za mnie posprzątać?

juz posprzątane totalnie, z siostrą na skypie pogadałam, obiad na parze zjadłam a teraz biorę sie za prasowanko :-)

dzisiaj to chyba w całej Polsce taka dziadowska pogoda

kobiety ma któraś pod ręką psychologa, bo mam pytanie jeśli ktoras ma kontakt z psychologiem to chciałam sie dowiedzieć co bada test w którym układa sie z kolorowych kwadracików na szblonie choinkę - 3 ładne i 3 brzydkie, co bada test, jak sie nazywa itp.??
chodzi o Wechslera? bo jedyny test ktory ma kwadraiki do ukladania a w zasadzie kostki dwukolorowe bialo-czerwone to Wechsler i on bada inteligencje, wlasciwie na jego podstawie mozna zbadac twoje IQ

reklama
milia: nie to nie ten test, to są takie małe kwadraciki nie wiem z tektury, kolorowe: żółte, czerwone, czarne, szare, białe,niebieskie, granatowe i tp. i na kartce narysowane jest cos na kształt choinki/piramidki ale własnie z takich kwadratów i nie na ta kartkę układa dobierajac kolory

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry