Aelku wszystkiego dobrego dla Wiktorka!!!
Atanku ja nie jestem ogólnie zwolenniczką kołysania i bujania... - choć ostatnio zaczęłam łamać zakaz bujania i kołyszę małego w bujaku w dzień żeby usnął. według mnie lepiej malutką bujaj w wózku albo w bujaczku nie w łóżeczko, bo później łóżeczko będzie jej się kojażyło z bujaniem i nie będzie chciała tam spać bez bujania - Tak jak Konrad kojaży teraz bujaczek z kołysaniem i się domaga
A Amelka ślicznie w pajacu wyglada!!
Doniu życzę zdrówka!! i nie jest to nic złego ze tęsknisz za malutką jak znika ci z oczu... ja mam tak samo :-( A jutro muszę go na pare godzin zostawić.
Magdalena każdy zakup sprawia frajdę!! Gratuluję autka i życzę bezawaryjnej jazdy!
No
Gocha niech mąż pomaga jak najwięcej bo teraz nie możesz się przemęczać! ;-)
Iwasku u nas też śnieg padał... w pewnym momencie było bialutko... ale jako ze temperatura na plusie to do wieczora wszytko stopniało
Lamiav super buty!! Ja mam podobne i jestem z nich bardzo zadowolona! :-) Nie lubię tkich balerinek, ale te z koturna ślicznie wyglądają na nodze
Netka nie bój się :-) myśl o finale a nie o przebiegu! Jaki będziesz miała poród to nikt nie wie! Moze urodzisz tak jak ja? Szybko i praktycznie bez dużego cierpienia? Myśl pozytywnie :*
A rzeczy śliczne które kupiłaś! A ta kolorowa bluza obłędna!! Tego właśnie zazdroszczę mamom dziewczynek
U nas dzisiaj zalatany dzień bo kończyłam te eseje na jutrzejsze zaliczenie... A jutro idę do szkoły i się denerwuję jak nie wiem bo muszę Konrada na pare godzin zostawić z tatą...

Nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt ze od 3-4 dni mały jest niemożliwy... noż taka mała przylepka że tylko w chuście jest spokojny a tak nawet noszenie nie pomaga bo się burzy...

boli mnie serce na myśl ze może być tak, ze mały będzie cały czas płakał bo teraz tylko przy mnie się uspokaja...

teść wymyślił że będzie Konrada przywoził mi do szkoły na karmienie bo jakoś nie widzę tego ściągania laktatorem w kiblu... Ah.... chyba umrę z tęsknoty :-(
No ale żeby nie bylo tak smutno udało nam się złapać małego pod koniec dnia w dobrym nastroju i mój M nagrał filmik
[video=youtube;5P0uQf16SGY]http://www.youtube.com/watch?v=5P0uQf16SGY&feature=youtu.be[/video]