• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no amelka uwielbia bujanie...na boki w wozku mam fukcje gora dol i nie pasi jej tylko na boki...dlatego sie zastanawiam spytam michala jak wroci z pracy co mysli..

ael ale rosnie ;-) przystojniak ;-)

reklama
Aelku wszystkiego dobrego dla Wiktorka!!!

Atanku
ja nie jestem ogólnie zwolenniczką kołysania i bujania... - choć ostatnio zaczęłam łamać zakaz bujania i kołyszę małego w bujaku w dzień żeby usnął. według mnie lepiej malutką bujaj w wózku albo w bujaczku nie w łóżeczko, bo później łóżeczko będzie jej się kojażyło z bujaniem i nie będzie chciała tam spać bez bujania - Tak jak Konrad kojaży teraz bujaczek z kołysaniem i się domaga :-D

A Amelka ślicznie w pajacu wyglada!!

Doniu życzę zdrówka!! i nie jest to nic złego ze tęsknisz za malutką jak znika ci z oczu... ja mam tak samo :-( A jutro muszę go na pare godzin zostawić.

Magdalena każdy zakup sprawia frajdę!! Gratuluję autka i życzę bezawaryjnej jazdy! :-D

No Gocha niech mąż pomaga jak najwięcej bo teraz nie możesz się przemęczać! ;-)

Iwasku u nas też śnieg padał... w pewnym momencie było bialutko... ale jako ze temperatura na plusie to do wieczora wszytko stopniało

Lamiav super buty!! Ja mam podobne i jestem z nich bardzo zadowolona! :-) Nie lubię tkich balerinek, ale te z koturna ślicznie wyglądają na nodze :tak:

Netka nie bój się :-) myśl o finale a nie o przebiegu! Jaki będziesz miała poród to nikt nie wie! Moze urodzisz tak jak ja? Szybko i praktycznie bez dużego cierpienia? Myśl pozytywnie :*
A rzeczy śliczne które kupiłaś! A ta kolorowa bluza obłędna!! Tego właśnie zazdroszczę mamom dziewczynek :sorry2:

U nas dzisiaj zalatany dzień bo kończyłam te eseje na jutrzejsze zaliczenie... A jutro idę do szkoły i się denerwuję jak nie wiem bo muszę Konrada na pare godzin zostawić z tatą... :unsure: Nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt ze od 3-4 dni mały jest niemożliwy... noż taka mała przylepka że tylko w chuście jest spokojny a tak nawet noszenie nie pomaga bo się burzy... :no2: boli mnie serce na myśl ze może być tak, ze mały będzie cały czas płakał bo teraz tylko przy mnie się uspokaja... :hmm: teść wymyślił że będzie Konrada przywoził mi do szkoły na karmienie bo jakoś nie widzę tego ściągania laktatorem w kiblu... Ah.... chyba umrę z tęsknoty :-(

No ale żeby nie bylo tak smutno udało nam się złapać małego pod koniec dnia w dobrym nastroju i mój M nagrał filmik :-D

[video=youtube;5P0uQf16SGY]http://www.youtube.com/watch?v=5P0uQf16SGY&feature=youtu.be[/video]

slodki konradek ;-) zmykam spac ;-)dobranoc

witam w niedzielny poranek gdzie wszystkie ?

fifka dasz rade w szkole trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam się w dniu dzisiejszym jako pierwsza :-)

Ma_g gratuluję nowego auta! :-) Wam udało się kupić a nam udało się wczoraj sprzedać jedno auto i jestem mega zadowolona :tak:

Fifka powodzenia w szkole.. Z Konradem może nie będzie tak źle, w końcu będzie z tatą :tak: ale rozumiem Cie.. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&! A filmik superaśny, ten uśmiech potrafi rozbroić ;-)

Atanku ja też jestem przeciwna bujaniu dziecka bo dzieci szybko się przywyczajają, moja siostra z jednym miała problem bo nauczyli a potem wysiadali bo dziecko coraz większe a nie umiało zasnąć bez kołysania :sorry2: ale to też zależy od dziecka no i preferencji rodziców :-)

Ael Wiktor rośnie jak na drożdżach .. cmOk od cioci :* kochany jeden

Pyscek dobrze, że @ szybko przyszła.. Teraz musi być tylko lepiej :* <tuli>

Nie pamiętam co komu jeszcze.. Stron nie nadrabiałam ;-)

Pogoda dzisiaj do doopy eh..

i ja sie witam

fifka: konrad super i tak wygląda jakby juz mu się na usta słowa cisnęły :-) chyba szybko zacznie mówić . Powodzenia w szkole i życze żeby synuś był dzisiaj spokojny i czekał cierpliwie na mamę

Ael: gratulacje, aż trudno uwierzyć że to juz 5 mc minęło, Wiktor rośnie jak niewiem, i jest super :tak:

Atan: ja to bym tych szyn do bujania nie kupiła, jakoś wolę żeby w łóżeczku dziecko spało a bujanie będe ograniczać no chyba ze bede miała takie dzidzi które bedzie tego bardzo chciało :-) to na pewno babci je bedzie bujała że hej :-D

magdalena: super ze juz kupiliście auto, niech sie dobrze prowadzi i nie psuje

pyscek: tobie niech @ szybko minie i wiesz czego ci zyczę

natkusia: u mnie normalnie śnieg :angry: nie nawi dzę tej pogody
jestem zmęcxona i niewyspana, i nic mi się nie chce

PYTANIE DO TYCH CO RODZIŁY ;-)
cZY PRZED PORODEM DZIEŃ LUB DWA MIAŁYŚCIE JAKIEŚ MOCNIEJSZE SKURCZE CZY TO BYŁO TAK ŻE NIC CIEKAWEGO SIĘ NIE DZIAŁO I NAGLE JEDNEGO DNIA OD RAZU BYŁY CORAZ WIEKSZE SKURCZE ??\
Tak się zastanawiam czy chociaż dzien wczesniej będe wiedziała ze poród juz zdzień czy dwa sie odbędzie

zadnych mocniejszych wody zaczely sie saczyc ;-)
szyn nie kupilam ale kupilam karuzele i 2 opaski na głowe ;-)
OPASKA -koronka r. z motylkiem z cyrkonia-PROMOCJA (2234044673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA N8849 +GRATIS (2222566019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
opaska chrzest sesja foto Hand made (2226602240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i kupilam laktator elektryczny tomme tippe
wink2.gif

uide sie przespac bo dzidzia spi to ja tez bede bo padnieta jestem.. bo do 3 nie spala..

Ostatnia edycja:
no to zrobiłas dobry interes, niunia w opace bedzie slicznie wyglądać, a karuzela sie przyda do zabawy :-).
super ta karuzela .
Ale dzień wczesniej czułas się normalnie czy jakoś inaczej ?

Czekam na śniadanko bo mężuś robi, a ja juz głodnaaaaaaaa
Aha jestem juz w 37 tyg :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav ja Ci nie pomogę ;-) ale widzę, że już dużymi krokami przygotowujesz się do wielkiego dnia :-) Gratuluję 37t! To teraz w teorii możesz rodzić :tak:

Atan ta opaska jest obłędna :-)

A ja dzisiaj weszłam w III trymestr! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry