• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

slyp: ja nie wiem bo u mnie jeden szpital wiec nie mam wyboru, ale też pytałam połozną co mam robić i gdzie iść. Ja wale od razu na izbę przyjeęć jak będe miała skurcze. A ty chyba musisz mieć skierowanie, ale nie wiem tego na pewno,. A jakbyś przyszła z bólem na IP to musieli by cię chyba przyjąć i tyle - tak mi się zdaje.
A może zadzwoń do tego spitala gdzie chcesz rodzić i zapytaj co i jak napewno wyjaśnia jak to się odbywa

reklama
hej kobietki

nadrobiłam pobieżnie tylko was,wczoraj cały wieczór prądu nie mieliśmy :/

atan ja nie chcę płóz do łóżeczka od bujania będzie leżaczek, w wózku też nie chcę uczyć bujania

sleep ja sobie wypraszam że necia pomyślała to co napisałaś foch jak nic się należy :P

magdalena gratuluję zakupu

fifka dasz radę, a mały cudny jest

ael kawał chłopa już masz

natkusia nie wiem czy ty się zastanawiałaś, mnie spojenie łonowe boli już z miesiąc jak nie lepiej

No właśnie k&M i lillydeux już mi tłumaczyły jak one szły, ale ja ciemna masa i nadal jakoś ciężko mi skumać jak to działa.. Dobry pomysł z tą położna! Z moim lekarzem pewnie się nie dogadam, to się tej kobiety zapytam.. chciałabym od nich usłyszeć: przyjdź zestresowana kobieto we wtorek o 15 a w środę o 16 zrobimy cc. Czy tak dużo od życia wymagam?:P

Necia: Natkusie miałam na myśli;P Jak ci kobieto niedługo rodząca?:p Dziś mnie lamiav uświadomiła że ty już zajmujesz 3 pozycję do wylotu:) Stresik łapie?:)

Ostatnia edycja:
neciuszka: współczuję takiego wieczorka bez prądu , jak tam się dzisiaj czujesz ?

slyp:nie , nie wymagasz za dużo :-p

ale bym zjadła jakieś dobre lody, najlepiej algida smietankowa tak mi sie zachciało nagle

Sleepy albo czekasz na skurcze mocne w krótkim odstępie czasu, albo na odejście wód, albo po terminie idziesz na IP na oddziale gin-poł. I tyle, oni Cię przyjmują na tym IP, robią badania czyli rozwarcie, macanko i ktg. Kładą na oddział i rodzisz.

Lamiav: Też mam ostatnio fazę na lody! Wczoraj byłam w nowym miejscu u siebie i odkryłam że robią tam cuuuudowne pucharki. Z migdałami i orzechami włoskimi i sosami i wg mniam:D

Ael: Takiego czegoś to się trochę boję.. Jak mi zacznie wyłazić tymi nogami to to nie jest niebezpieczne dla niego? No ale nic. Będę kombinować..

dzien dobry :)

u nas nocy dzis bylo -1:szok: sprawdzalam i dzis w nocy ma byc -3 :no: masakra, a juz taka piekna wiosna byla.... :(
mialam dzisiaj piekny sen, robilam test i wyszly dwie kreseczki, jedna byla bledziutka, ale byla :D
a teraz siedze na ebayu i skarpetki na telefon ogladam :)

lamiav pozielilabym sie lodami bo mam w zamrazrce waniliowe z algidy :P

ano dobrze od wczoraj opycham się mandarynkami bo jakieś cudne kupili i cukerro mam dobry przy tym :D coś mnie żebra dziś bolą pewnie mnie skopała nieźle po nich.

nie stresujcie mnie że ja 3 w kolejce jeszcze mam malowanie, dokończenie wyprawki do zrobienia :-p i pisanie skończyć muszę. zaczynam się obawiać powoli tego co mnie czeka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry