• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleepy możesz iść na izbę, lepiej traf na ordynatora. Powiedz, że dziecko obrócone nie jest a gin nie chce Ci wystawić skierowania i każe czekać na rozkręcenie akcji. Problem może zaistnieć, jak dostaniesz skurczy, bo może się dziecko w takiej pozycji nie dotlenić.

Necia ale że dziecko odwrócić z dobrej pozycji? Raczej nie.

reklama
hehehe, dziewczyny wlasnie moj TZ rozmawia ze swoja mama na skype i powiedziala, ze snilo sie jej, ze jestem w ciazy, ze przylecialam do Polski, mialam juz duzy brzuch i za 5 dni mialam rodzic:-) a moja mama zapytala jaki kawal mu zrobilam na Prima Aprillis i pewnie go nabralam, ze w ciazy jestem :P

atan slicznie spi Amelka, super napis na scianie :)

co tam porabiacie ciekawego, bo ja chwilowo sama, mąz na zakupy pojechał i wstawić akumulator do samochodu przyszłego szwagra, ciekawe czy mi te lody kupi bo chęć mi nie przeszła.
A ja dzisiaj robie sobie na obiad kaszę pęczak bo mi posmakowała z warzywami, i do tego pierś na parze + mizeryjka mniam

atan: super kącik dla niuni, też chciałam literki na ścianę, ale baldachim zakrywa dużo ściany więc na razie nie będe kupowala może w przyszłym roku jak go zdejmę

neciuszka: 7 tyg. ci zleci jak nie wiem :-D

Ostatnia edycja:
smerfy sama zrobilam ta karuzele tam byly takie plastikowe do przyczepienia a mialam smerfy z mc donalda ;-) wiec wyprane i zaczepione ;-) a brakowalo mi jednego wiec na srodku danonek ;-) ale denerwuje mnie w tej karuzeli nakrecanie bo mechanizm nakrecony na maxa gra 3 minuty i w tym czasie dziecko nawet nie zasnie...a ja musialam co chwile wstawac i nakrecac..

Lamiav: jedz jedz póki wolno;) Potem dietka bo karmienie, dojście do formy.. ps. czy ty pokazywałaś zdjęcia kącika dla małej?

Neciuszka: Ee.. ja bym się nawet cieszyła jakby mi zabronili ziemniaków jeść, bo nie przepadam a wciskają we mnie.. Ale wiadomo, lepiej mieć wybór niż go nie mieć. Jeszcze tylko chwila i będziesz mieć z głowy;)

Atan: No proszę jaki głodomorek mały z tej twojej księżniczki:) Cudna mała:)

Fifka: Śmieszny Konradek.. wie jak mamę ściągnąć do siebie:) Słodkie takie malutkie:D (znów odliczam dni do wytulenia mojego..:D)

Ael: Chyba tak właśnie pójdę sobie bez niczego na IP no bo co mi pozostaje.. Jeszcze z tym moim pogadam w piątek na wizycie, może będzie mieć lepszy humor czy coś..:|

Milka: A ty gdzie urzędujesz na codzień;>

Ja się zaraz zbieram do Kościoła i odwiedzić naszą budowę. mąż mi pracuje jak zwykle i nie mogę sobie z nim pogadać nawet, więc chociaż podczas przejażdżki mam go dla siebie;)

Atan, ja się zastanawiałam nad płozami, ale zrezygnowałam i jak Fifka pisze, może być problem. Teraz mi się Mała przyzwyczaiła do zasypiania w wózku, nawet nie do bujania i jest płacz, jak chcemy w dzień jakoś inaczej.

Magdalena :) super :) cieszę się też, że nie tylko ja tak mam :)

Lamiav, ja nie miałam nic, no dobra, regularne skurcze co trzy godziny ;) ale niebolesne. A potem pooooooooszłooooooooo

Necia, raczej się nie odwróci :)

A ja mam dziś rocznicę zaręczyn tralalalalaaa :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry