• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
TZ na nocke pojechal i mam wieczor dla siebie-jakis film sobie zapodam, a na razie ogladam How I Met your Mother :)
Wiecie, TZ juz mnie nazywa swoja ciazowka, przekonany jest, ze juz w ciazy jestem, ja sie z niego smieje, ale cicha nadzieje mam ;)

lamiav ooo, zjadlabym kaszy z warzywami i do tego kurak, mmm.... :tak:

sleepyhead z UK klikam, juz niedlugo 2 lata mina odkad tu jestem -masakra, jak ten czas leci... budujecie sie? Super, zazdraszczam :)

silmiriel aach, ladna rocznica :) gratuluje :)

Nie nie Milka:) Na budowę "naszego" osiedla na którym odbieramy mieszkanko za 3 tygodnie(mam nadzieje..) ;) Budowa to moje marzenie na "za parę lat". Ładnych parę lat..;)

Sil: która to rocznica chwal się.. Sto lat zakochanym!;)

Muszę się pochwalić, że zrobiłam pyszne tortille:D Zapakowałam też 3 michałowi do pracy na jutro i zaczynam żałować że aż trzy:zawstydzona/y: To teraz zaczynam marzyć o słodkim... co by tu...

sleepyhead to i tak super-wlasne mieszkanie :) jak zrobilas te tortille? nigdy jeszcze nie robilam :P
chetnie bym sie podzielila slodkim bo mam sporo w domu i kurcze nic nie robie tylko buzia obracam:sorry2:

fasolka: jaka ona piekna, jejku juz ma miesiąc , cieszę sie ze wszystko dobrze i że juz nie długo będziecie w domowym zaciszu razem buziaczki dla Was dziweczyny

slyp: ja jeszcze nie chwaliłam się kącikiem dla niuni bo jeszcze czeka z założeniem pościeli ,to pokażę jak juz wszystko bedzie gotowe;-)

reklama
silka: wszystkiego naj,naj,naj z okazji waszej rocznicy :-)

fasolka: ja nie długo rodzę, może w każdej chwili :-D

chyba dzisiaj męża skusze na bara bara, bo juz mam kosmate mysli i już tyle mamy przerwę a skoro już jestem donszona to może nie zaszkodzi :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry