• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a co tu tak pusto ?????:szok:

Ja wpadłam na pomysł że może by ozdobił dom na święta i tak siedzę i tworzę, ale czekam na mame bo ma przyjechać i pójdziemy razem do piwnicy bo tam mam jakieś jajeczka kolorowe i jakieś pierdółki :-)
A wy macie jakieś pomysły na dekoracje?? Ja nie mam obrusu żadnego ładnego więc coś muszę pokombinować

miq:
cześć jak samopoczucie ?

reklama
Cześć dziewczyny..

Fasolcia Łucja jest śliczna i coraz bardziej ładniejsza :-) gratuluję osiągnięcia wagi 2kg!! Za niedługo będziecie razem wszyscy w domu tak więc super. Moje serce się raduję :tak: buziaki dla Was :*

A ja mam mega doła i od rana ryczę.. Dzisiaj byłam na badaniach i zrobiłam m.in test obciążenia glukozą.. Co prawda wyniki są jutro ale od razu po badaniach byłam u mojej mamy (mieszka blisko ośrodka) i u niej zmierzyłam sobie cukier bo mamcia moja ma cukrzycę.. Jak przyszłam to miałam 243 a po 15 minutach odczekania 181.. Norma jest do 140.. :-( wiem, że nie powinnam ale się załamałam.. a jeszcze poczytałam o cukrzycy ciążowej, o powikłaniach to już w ogóle..

lamiav właśnie humor mam dziś jakiś kiepski
miałam mężusiowi zrobić spaghetti na obiad ale teściu gdzieś polazł i zabrał mój klucz i nie ma jak iść do sklepu, więc dodatkowo załapałam nerwa- pewnie znowu przylezie na 4 grrr

byliśmy wczoraj na zakupach tak się cieszyłam, ale nic nie było ciekawego, jak to mój mąż skwitował, takie to wszystko jakby już ludzie to nosili i się sprało, więc w sumie żałowałam, że pojechaliśmy, już chyba w lumpku coś szybciej znajdę

ja też uwielbiam dekoracje na stole, mąż też już się tak przyzwyczaił, że jak przez parę dni nie ma to sam kupuje kwiatki, na zdj wczorajsze żonkile, pięknie się otworzyły przez noc:-) a na święta pewnie sama uplotę jakiś koszyczek z gałązek z brzozy, włożę np bratka, jajeczka... coś się wymyśli

Załączniki

• DSC00601.jpg
    DSC00601.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 50
Ja wtedy brałam lutke pod język oeparol i jeszcze jeden specyfik zaraz poszukam w necie co to było,już wiem oeparol i castangus takie tabletki. Oczywiście oeparol i castangus na własną rękę bez zaleceń lekarza - taka desperatka zemnie,zepo jednym nieudanym cyklu stosowałam już wszystko hyhyhy:-)

Ok spadam ściągać mleczko,a później lece na zakupki z matulą.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry