• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael: o zapomniałam że ci te spioszki przesyłałam to juz jakoś dawno było, ciesze sie ze sie nadają :-)

neciuszka: u mnie swieta w tym roku kijowe, bo sistra jedna w Anglii i nie przyleci, 2ga do niej leci w piatek i wróci w poniedziałej na wieczór , mąz w niedziele pracuje. Więc pewnie na niedziele rodzice po mnie przyjadą i do babci pojedziemy, w poniedziałek zapraszalismy moich i teściów do siebie na obiad, ale moi jadą po siostre na lotnisko i tylko moze na kawę wstąpią i jakos tak rozbnieganie będzie eee nie lubie tak
Ja tez zwrotu pita jeszcze nie mam, ale w sumie to póxno go złożyłam wiec cierpliwie czekam, a teściowa twoja niech nie bedzie taka zachłanna, przeciez co masz oddać to oddacie co nie, dlatego je tak nie lubie pożyczasć kasy , a jak juz pozycze to chce jak najszybciej oddać i mieć z głowy, ale co poradzic jak takie czasy i kasy ciągle bark

laura: ty sie z porodem wstrzymaj :-D a budyn to i ja sobie zaraz ide robić , po co mi smaka robiłaś eh ty czorcie :-p

No i mama moja była i pojechała już a ja wyciągnęłam tą pościel do prasowania bo juz wytrzymać nie mogę

Mam pytanie dotyczące tego czopa, czy on musi być zabarwiony krwią ?? I czy to jest taki gęsty sluz taki ja wiem do czego to porównać kolor jakby kremowy ??

Ostatnia edycja:
reklama
jesteście wstrętne :-p

lamia ona może i tak nie pomyślała ale ja to tak odebrałam bo ona myśli że zwroty dają w takiej kolejności jak złożysz a to niekoniecznie tak jest i pyta czy ja mam swój bo ona właśnie dostała. no czekam cierpliwie i tak nic nie przyspieszę choć nie ukrywam na zaraz po świętach jak złoto byłby.

laura a weź ty nie rodź tutaj teraz wystarczy że mi smaka robisz :-p

ja leżąc na łóżku z bólem głowy stwierdziłam że jednak kupimy teraz po świętach łóżeczko bo boję się że w połowie maja nie zdążymy a reszta tych rzeczy z all jak wpłynie zwrot to teraz a jak nie to w maju nawet jak nie zdążę to obędę się bez tego przez pierwsze dni.

Kobietki jaki materac lepszy gryczano kokosowy czy kokosowo piankowy?

Ostatnia edycja:
troche mi szkoda, że nie będzie osobnego pokoiki, gdzie mozna by ładnie pomalować , jakieś wzorki na ścianie , bujany fotelik :-D tak mi się marzy, no ale dobrze ze mamy 2 pokoje a nie jeden, bo wtedy to nie wiem jak bym sie zmieściła, nie ma co narzekać :-)

Lamia my teraz mamy jeden będzie drugi ale i tak mała narazie będzie z nami w jednym a jak patrzę jak się grzebią z tym remontem tam to mnie trafia bo wkońcu będzie tak że my nie zdążymy sobie pomalować.

neciuszka: a nie możesz jakoś ich pogonić ? Niech sie streszczają przecież wiedzą ze ty w ciązy i ile masz mniej wiece czsu do rozwiązania,a wiadomo ze w ciązy im bardziej zaawansowana tym kobiecie cięzej co kolwiek zrobić.

Ja dzisiaj do 20stej sama :-(bo mąz po pracy do dentysty jedzie, jak ja nie lubie byc sama

Na łózeczku zaoszczędziliśmy 100 zł bo zamówiliśmy na allegro a takie samo u mnie w sklepie było droższe, także jak nie macie jeszcze to porównajecie ceny

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry