• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
atan: ach ty sokoloeoko na żabki :-Dwypatrzyłas i moją, to skarbonka dostalam kiedyś na imieniny od koleżanek :tak:
A wiesz co z tym baldachimem to póki dziecko malutkie to dobrze, ale jak będzie miała z półtora roku to go ściągam bo wiesz co bałabym sie że mała pociągnie za materiał i na siebie zrzuci ,więc jak chcesz mieć baldachim to teraz póki niuinia jest malutka

Doberek:)
U mnie dzisiaj ładnie świeci słonko i jakoś tak od razu człowiekowi lepiej :)
Natkusia nie ma co się martwić na zapas:) Na poczatek będziesz miała dietę i naprawdę nie jest taka straszna jak sie może wydawać:) Ja miałam najgorszy typ bo G II czyli leczenie insuliną dzienną i nocną. WIadomo ma się częstsze badania ale to raczej plus bo wiesz czy wszystko u CIebie gra:) Uszy do góry

Eh niby wiedzą ja też marudzę że wkońcu się niewyrobię ze wszystkim przed porodem ale to i tak nic nie daje. Tak czy tak po świętach biorę się za to co zaplanowałam to może wtedy zagęszczą ruchy jak im wstawię do gościnnego kolejne pudła :cool2: tyle że chcieliśmy oba pokoje pomalować po świętach a nie zrobimy tego dopóki szwagier się tam nie przeniesie.

Jeśli chodzi o łóżeczko to wychodzi ok 50 zł drożej niż na allegro a mąż chce w sklepie kupić koniecznie to niech będzie ;-)

madziulek a pewnie że pamięta

potwierdziam co Iwasek pisze da się przeżyć na tej diecie :tak:

jeszcze przede mną sleepy jest jak się nie mylę ja 3 w kolejce laura ma ten sam termin co ja chyba więc zobaczymy która pierwsza :) ja ogólnie dobrze choć chyba przez tą pogodą już 3 dni nie za bardzo się czuję głowa boli, taka niedoj... jestem :-D moja kobietka się rozpycha nieziemsko bo ma ciasno już chyba :tak:

cześc Iwasek i madziulek JAk tam kobietki żyjecie ?

miq: ja też chciałm wszystko od razu kupować, ale na szczęście mąz moje zapały topił i jakoś wytrzymałam do odpowiedniej chwili i wyrobiłam sie ze wszystkime, a jak pomyslę ze to już prawie to normalnie rozpiera mnie radość,tak szybko czas leci ciesz się brzuszkiem bo to chwila

neciuszka: a moja dzidzia dzisiaj jakaś spokojna, ale moze dlatego że ja dzisiaj mało co siedze tylko latam jak głupia i to i tamto robię.
A w nocu to sikałam jakby kran odkręcił, skąd ja tyle tego miałam to nie wiem :laugh2:

reklama
Neciuszku to dobrze ze sie rozpycha, Malgosia pokazuje mamie ze ja bardzo kocha ;-)
Lamiav a u mnie ok, dzisiaj termin @ i jej nie ma, a powinna byc bo bralam dupka... Zobaczymy co bedzie... a u Ciebie co tam, stresik juz jest??? wiec przesylac mi fluidki moze cos pomoga ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry