• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav no właśnie nie ma już tych wkładek... :-( z utęsknieniem czekam na kolejną dostawe to tym rzem wykupie chyba wszystkie... Mi mleko cieknie z piersi tak że bluzkę mam mokrą jak zbliża się pora karmienia... to jedyne wkładki które nie przemakały mi w nocy... a teraz co raz budzę się w mokrej koszuli... :zawstydzona/y:

co do wagi to ja dawno się nie ważyłam... a ostatnio apetyt dopisuje mi bardzo... Myślałam że mały to ze mnie wysysa ale jednak chyba nie... :zawstydzona/y:

Netka... oj biedna ty... kuruj się...

Atanku ja nie mam żadnych rozstępów po ciąży. Teraz podczas karmienia mam troszkę na spodzie biustu... wkurza mnie to... :wściekła/y:

Pyscku
co tam? :*

Dziękuję żoneczko :*

Widzę na wykresie ze zaczynasz nowy cykl :) No i czytałam wcześniej ze dostałaś jakiś nowy wspomagacz :* Tak wiec zyczę ci kochana zeby tym razem wyszło i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

reklama
Dziękuję żoneczko :*

Widzę na wykresie ze zaczynasz nowy cykl :) No i czytałam wcześniej ze dostałaś jakiś nowy wspomagacz :* Tak wiec zyczę ci kochana zeby tym razem wyszło i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

tzn dostałam tylko luteinę, ale postanowiłam na własną rękę łykać jeszcze Oeparol ... może coś pomoże ;-)

Pyscek więcej wiary w siebie ! :-) bo kopniaka dostaniesz :-)

Dawaj kopniaka od Ciebie zawsze :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry