• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natka: wypoczywaj sobie spokojnie.. Ja bym na twoim miejscu zadzwoniła chociaż dla spokoju psychicznego. Najwyżej ci powie że się nie pali i możesz poczekać do wizyty. Mam jednak nadzieję, że twój lekarz jest mniej zrelaksowany niż mój i nie każe ci przyjść do siebie jak zauważysz że ci cukier uszami wychodzi;) A tak poważnie to nie łam się:* Widzisz co ci kobiety mówią.. na tej diecie da się żyć;)

reklama
Pyscku dziękuję, że pytasz. Bartuś rośnie jak na drożdżach... za niedługo skończy 3 miesiące... u mnie też wszystko OK, poza tym, że nadal nie zrzuciłam ciążowych kg :baffled: a co do porządków to naprawdę przydałaby mi się pomoc... chociaż jakaś opieką nad Tośkiem :-p

Magdalena no odwagi też... jeszcze dwójkę mogłabym ogranąć (choć nie wyobrażam sobie teraz ciąży - nudności, dbanie o siebie, zakaz noszenia itp mogą mi dać takie maleństwo ale ciąży na razie nie chce) , ale nie 3 takich dzieci rok po roku! :szok:

Ja też się nad @ zastanawiałam, ale wyczytałam na necie ze @ można dostać nawet po pół roku albo nawet i roku jeśli karmisz TYLKO piersią. :tak: więc przestałam się tym przejmować (choć kilka razy kochałam się z moim M bez zabezpieczeń :sorry:)

A gdzie twoj suwaczek z wiekiem Bartusia??

Natkusia dzwoń i powiedz o tym. Pamiętaj ze stres też wpływa na cukier... więc uspokój się, weź głęboki oddech i jutro zadzwoń do lekarza i powiedz co i jak.

Ostatnia edycja:
Hahaha :-D Demotywator dobry XD

Ja jakoś mam przekonanie ze nie zajdę teraz... tyle czasu w Konrada się wstrzelić nie mogliśmy a teraz co? za pierwszą owulką? :rofl2: jak @ dostanę to zacznę mierzyć temperaturę i robić wykresu :tak: Czyli będe tak jak nasza Madzia się zabezpieczać bo gumek niby teraz używamy ale oboje tego nie lubimy, a ja hormonów brać nie będę... :no: Kiedyś załozę spiralkę, ale to po drugim bąbelku :-)

No ja od tabletek też się wzbraniam i też myślę o spirali ale właśnie bo drugim maluchu... niby to całe mierzenie temp jest ok... ale ja jakoś nie potrafiłabym temu do końca zaufać.... :nerd:

Uciekam spać! Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Magdalena na już będzie rok jak żyjemy na mierzeniu temp :-D i mój plan na razie wykonany :-)

dobry dziewczyny :-)

cukrami się nie przejmować, zaraz Necia i Iwasek podadzą Wam przepisy na pyszne jedzonko :-)

A co to baby jeszcze śpią? Ja już od 6 na nogach dzięki mojemu małemu :-D Sadysta nie da mamie pospać dłużej! :-p

W dzień dobry TVN mówia o dziewczynie która od 6 lat jest w śpiączce po nieudanej operacji powiększenia piersi! :no: szok... jakią krzywdę można samemu sobie zrobić.... Lekarz przebił jej tchawice i to zignorował... dopiero kiedy doszło do niedotlenienia muzgu pomogła jej pielęgniarka...

Ostatnia edycja:
reklama
hej ho, ja juz nie śpię,
natkusia: tak dizewczyny czy poradzą co jesć, a do lekarza idź to będziesz spokojniejsza, po co masz sie stresować

magdalena: super ten demotywator :-D powodzenia w remoncie

slyp: to wasze projekty na tej stronie ? już kliknęłam

neciuszka: jak zdrówko, czujesz sie dzosoaj lepiej czy gorzej ?

magda: ja do ciebie po nauki przyjdę z tym mierzeniem tem., bo ja to gumek nie cierpię a tabl. nie zamierzam łykać wcale

fifka: no straszne co piszesz, 3 dzieci w tak krótkim czasie, ja bym nie wyrobiła, zresztą to jest ze szkodą dla dzieci bo żadnemu nie można poświećić tyle czasu ile dziecko wymaga.
fifciu ty juz na nogach bo masz taka słodką sadystyczną pobudkę :-p

ja juz głodna i idę jeść

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry