• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lamiav: ale ładnie! Zwłaszcza te falbanki pod materacem mi się podobają:tak: słodkie:) Już się nie mogę doczekać aż przyjdzie moje łóżeczko:-D

pyscek: Ty beznadziejna ty...;P Masz tu porcję fluidów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wspomagane nowymi kuracjami na pewno dadzą radę ;)

Ael: Jesteś tam?! Powiedz mi kiedy urodzę? Jest szansa że w terminie a nie przed?:P

Necia: Chyba jakaś epidemia jest. Wszędzie gdzie nie spojrzeć sami chorzy.. Jak masz coś takiego jak ja, to pocieszę cię że przeszło po 3 dniach.. Przeszło na mojego męża tak konkretnie;)

Iwasek: Też kiedyś chciałam biegać! Z mężem.. on gra w piłkę często to akurat pociągnie mnie za sobą, nie? NIE!!;) Jeszcze głupia na plażę pojechałam pobiegać.. a co.. jak ćwiczyć kondycję to na całego! Po parunastu metrach padłam ja na pysk, całe życie mi stanęło przed oczami i zobaczyłam nęcące światełko w ciemnym tunelu, a mój michał biegał wokół mnie zadowolony chyba jeszcze z pół godziny.. Generalnie co jak co, ale bieganie to nie jest moja ulubiona forma aktywności;P

Dziewczyny.. Dzisiaj spontanicznie zapadła u mnie decyzja o założeniu działalności. Jadę jutro na 8 do urzędu załatwić formalności. W związku z tym, mam prośbę.. jeżeli któraś z pań miałaby ochotę polubić stronę HOME | Artisio Design - Projektowanie i aranżacja wnętrz , będę wdzięczna;) Z góry dziękuję

fifka zazdroszcze ja chyba mam prawie wszedzie bo na lydkach mi wyszly na rekach i na cyckach z boku i na nogach pod kolanami i wiadomo na brzuchu..

pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atanku te rozstępy z czasem troszkę zbieleją więc będą mniej widoczne :* ja ciało odziedziczyłam po mamie bo ona też rozstępów nie miała po ciąże, jedynie troszkę na piersiach przy karmieniu.

Sleepy powodzenia w nowej działalności!! :-D My jeszcze dojrzewamy do takiej decyzji bo mamy pomysł ale się troszkę boimy...

A ja właśnie zwątpiłam we wszytko... udzielam się na styczniówkach, ale na innym forum. Jest tam dziewczyna która urodziła dwóch chłopców rok po roku. A dokładniej jeszcze w tym samym roku, bo jeden jest ze stycznia a tego drugiego urodziła w grudniu tego samego roku... :szok: No cóż zdarza się... fajnie bo ma prawie bliźniaki! :-D Ale teraz podjeła decyzję ze chce zajść w trzecią ciąże i?????????????????????? ZAWSZŁA!!!!!! Właśnie kolejnymi dwiema kreskami się pochwaliła!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ona od dwóch lat nie miała okresu!! Bo zachodząc z tym drugim chłopczykiem zaszła po dwóch miesiącach pod porodu!! I teraz zaszła znowu po 3!!!! :no: Ani razu po tych porodach @ nie dostała...

Jestem pod wrażeniem jej płodności... jedni starają się tyle o jedno dziecko a ona już w 3 ciąży zaszła w pierwszym cylku starań...

Ostatnia edycja:
fifka no no zdolniacha ja jeszcze nie skonczylam plamic a juz sie zaczelam zastanawiac ze chyba trzeba gumki kupic... zanim jakies tabletki giin mi przepisze..

pyscek: proszę bardzo:)

fifka: a bo ja to się już czaje ponad rok i w końcu dziś mój m. wrócił od swojej księgowej i tak od słowa do słowa doszli do wniosku żebym zakładała:) A jako że reklama dźwignią handlu to grzecznie proszę drogie panie o like;)
a ta znajoma to faktycznie niezła.. ja bym jednak po tej ciąży chciała trochę odpocząć..

Dzień dobrek a raczej dobry wieczór :-p dawno mnie nie było!!!!!! za tydzień święta a ja mam taki syf w domu, że szkoda gadać!!!!!!!!! Robimy remont przedpokoju i właśnie mąż maluje a ja siedzę u teściów, dziś będziemy tu spać!!! Nie wiem kiedy ogarnę to mieszkanie do reszty...

Proszę bardzo kogoś o skrót z ostatnich 3 dni najważnijeszych info!

Fifka ja nie jestem w szkou jej płodności ale odwagi!!!!!! Ja sobie nie wyobrażam by teraz w ciąży! Bartek pochłania multum mojej uwagi nie mówią już o noszeniu go ( a jest co nosić) więc gdzie ja bym miała czas dbać o siebie albo zachwycać się ciążą...
A tak poza tym to moja teściowa jest z lutego a ma siostrę z grudnia :-p
Ja też jeszcze nie mam @... mam nadzieję, że to normalne :-p

Jesteście nieocenione :* aż lepiej mi się zrobiło.

Dzisiaj nie siedzę na BB bo strasznie się czuję po tym teście z glukozą.. :-(

Dzwoniłam do laboratorium i potwierdziło się.. wynik na czczo: 77,8 a po 2 godz: 187,9 (miałam glukozę 75g więc norma do 140) .. w związku z tym wynikiem myślicie, że jutro mam kontaktować się z lekarzem? Wizytę mam dopiero za tydzień a akurat jutro mój gin przyjmuję i tak się zastanawiam czy dzwonić do niego..

Netka jak dobrze pamiętam to byłaś w szpitalu przez tą cukrzycą.. Każdej której wyjdzie cukier idzie na obserwacje?

Przepraszam, że nie nadrabiam ale humorku dzisiaj brak, same rozumiecie.. jutro będzie lepszy dzień :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry