Hej dziewczyneczki!
Truskawciu oby ten nowy rok starań był dla ciebie bardziej owocny :* i żebyś już szybciutko zaciążyła!! Może 13 okażę się szczęśliwa? :-)
Życzę
Sun Pysckowi, Truskawci, Milce, Kwiatuszkowi, Milii, Madziulkowi, Kalinie, Danao, Mijence, Rastafariance, Olci i Slogam (chyba nikogo nie pominęłam) szybkiego zafsolkowania i zdrowych fasoleczek!!!! :**
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Madziulek jasne ze pamietamy!!!
:*
Natkusia kochana! Cukrzyc ciążowa to nie koniec świata! Słuchaj Netki ona też na początku się załamywała i co? Wszystko jest w jak najlepszym porządku! Uszka do góry kochana :*
Miq śliczne kwiatuszki! Ja też lubie ozdabiać pokoje! Teraz mam na stole koszyczek z jajeczkami! Chciałam jeszcze nazrywać bazi ale jakoś pogoda na spacery nie dopisuję
Ael ale z Wiktora to duży chłopak!! Ja dzisiaj porównałam dwa zdjęcia Konrada jak miał Pare dni i teraz to jestem w szoku jak on się zmienił!!
Netka bo u ciebie ta cukrzyca jakaś taka dziwna... Obyś kochana do końca dotrwała bez żadnych stresów i problemów :*
Co do materaca to podobno gryczano kokosowy... ja mam taki.
Laura no to tym budyniem to mnie zabiłaś...

ładnie to tak smaka robić???
Lamiav jeju jakie piękne łóżeczko!!!!!!!!!! Tylko lokatorki brakuję, ale prześlicznie sie prezentuję!!!!

I powiem ci bo widzę ze kupiłaś wkładki laktacyjne w lidlu! SĄ BOSKIE!!! Ja złużyłm już 4 paczki i teraz nie mogę znaleźć żadnych innych tak samo dobrze chłonnych...
Dzisiaj miałam cały dzień pod tytułem porządki domowe i przygotowania do świąt i chrzcin

Kupiłam dzisiaj sobie sukienkę na chrzciny bo ni w ząb nie miałam w domu...

noż idzie się załamać bo i tak sporo kasy na te chrzciny poszło i jeszcze pójdzie... No ale kobieta nie będzie szczęśliwa jak się ładnie nie ubierze :-) Wstawiam fotki jak wyglądam:
Tak w kościele:
A tak już w domu :-)
wogólę się załamałam... bo podczas szukania kiecki "poczułam" jaka ja jestem duża....

Niby nie widzę tego w lusterku ale jak musiałam wziąć rozmiar większy niż nosiłam i to jeszcze była lekko ciasna to się załamałam...

czas tez trochę poćwiczyć...