• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

madziulek: no to dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zielone -czyli nadzieja
:tak:

a powiem ci ze z każdym dniem czuje mniej stresu, tylko w myslach modle sie zeby niunia byla zdrowa i żeby szybko wyszła na świat :-)

reklama
hej dziewczyny.. ja dzisiaj nie w humorze bo wszystko na to wskazuje, ze jednak dostane @... mam te co zwykle objawy przed @, nawet mi sie straszny zlosnik wlaczyl :(( echh, a takie mialam nadzieje :(

Lamia:**** :)
Muszę się Wam pochwaliź że zostało mi już tylko 1,5 kg do wagi sprzed ciąży:-) Chcę zbić wagę do 60 kg więc w sumie 7,5 kg jeszcze. Umówiłam się z koleżanką na bieganie i dzisiaj o 19 zaczynamy. CIekawe na ile nam starczy zapału:-D

milka: współczuję, ale jeszcze nie ma widocznej @ wiec moze jest cień nadziei ?!

madziulek: no tak oby szybciej juz mieć poród za soba.
A dzisiaj mamę jeszcze wypytałam jak to było jak mnie rodziła i mówiła ze o 10tej odeszły jej wody, ale skurczy prawie nie maiał a mnie urodziła o 17stej , i powiedziała ze no był bolesny poród ale bardziej ciepriała po porodzie jak jej sie macica obkurczała, to mnie tym nie pocieszyła, bo ja mam jak ona bolesne miesiączki i to takie fest ze 3 dni z życiorysu wyjęte, i mam budowę jak mama, ogólenie wg, gina to miałam małą macicę

ale mam zgage, normalnie nie wytrzymam i zołądek mnie boli , biegunka mnie męczy od 3 dni

iwasek ;no to gratulacje, i życze dużo zapału i determinacji,obyś miała swoją wymarzoną wagę ;-) ja to wiem że biegać nie będę bo juz próbowałam z męzem i tak jak u mnie ze wszystkimi ćwiczeniami do mierwszej miesiączki ćwiczę a jak dostaję @ to mam wszystko w d.... bo cierpię strasznie i potem nie moge od nowa sie zmusić do ćwiczęn:tak:taki ze mnie leniuszek
Polecam ci stronkę
http://exerceo.pl/
dzieki niej bo zapisywałam co jem codziennie i pilnowałam zeby nie przekroczyć norm schudłam dużo
oraz te ćwiczenia, ja na nich wytrzumałam długo i ćwiczyłam codziennie rózne partie ciała
http://zdrowie.onet.pl/wideo/w-swietnej-formie-cwicz-z-mel-b-odc-1,1,4207853,artykul.html

pod 2gim filmikiem są takie małe kwadraciki i tam sa cwiczenia na rozne partie ciała, ćwiczyłam zawze rozgrzewkę oraz 2 dodatkowe wybieralam na zmainae w rozne dni

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny !
Dawno tu nie pisałam choć podczytuję Was niemal codziennie... ale jakoś samopoczucie kiepskie więc nie chciałam tutaj smędzić ;)
Ja podobnie jak madziulek20 i milka<3 czekam na @, która ma przyjść pojutrze i mam przeczucie, że jak zwykle przyjdzie :/ No ale nic, zobaczymy co będzie ;-)

Hej dziewczyneczki!

Truskawciu oby ten nowy rok starań był dla ciebie bardziej owocny :* i żebyś już szybciutko zaciążyła!! Może 13 okażę się szczęśliwa? :-)

Życzę Sun Pysckowi, Truskawci, Milce, Kwiatuszkowi, Milii, Madziulkowi, Kalinie, Danao, Mijence, Rastafariance, Olci i Slogam (chyba nikogo nie pominęłam) szybkiego zafsolkowania i zdrowych fasoleczek!!!! :** &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madziulek jasne ze pamietamy!!! :*

Natkusia
kochana! Cukrzyc ciążowa to nie koniec świata! Słuchaj Netki ona też na początku się załamywała i co? Wszystko jest w jak najlepszym porządku! Uszka do góry kochana :*

Miq śliczne kwiatuszki! Ja też lubie ozdabiać pokoje! Teraz mam na stole koszyczek z jajeczkami! Chciałam jeszcze nazrywać bazi ale jakoś pogoda na spacery nie dopisuję :zawstydzona/y:

Ael ale z Wiktora to duży chłopak!! Ja dzisiaj porównałam dwa zdjęcia Konrada jak miał Pare dni i teraz to jestem w szoku jak on się zmienił!! :szok:

Netka bo u ciebie ta cukrzyca jakaś taka dziwna... Obyś kochana do końca dotrwała bez żadnych stresów i problemów :*

Co do materaca to podobno gryczano kokosowy... ja mam taki.

Laura no to tym budyniem to mnie zabiłaś... :zawstydzona/y: ładnie to tak smaka robić???

Lamiav jeju jakie piękne łóżeczko!!!!!!!!!! Tylko lokatorki brakuję, ale prześlicznie sie prezentuję!!!! :szok: I powiem ci bo widzę ze kupiłaś wkładki laktacyjne w lidlu! SĄ BOSKIE!!! Ja złużyłm już 4 paczki i teraz nie mogę znaleźć żadnych innych tak samo dobrze chłonnych...

Dzisiaj miałam cały dzień pod tytułem porządki domowe i przygotowania do świąt i chrzcin :-D Kupiłam dzisiaj sobie sukienkę na chrzciny bo ni w ząb nie miałam w domu... :zawstydzona/y: noż idzie się załamać bo i tak sporo kasy na te chrzciny poszło i jeszcze pójdzie... No ale kobieta nie będzie szczęśliwa jak się ładnie nie ubierze :-) Wstawiam fotki jak wyglądam:

Tak w kościele:

A tak już w domu :-)

wogólę się załamałam... bo podczas szukania kiecki "poczułam" jaka ja jestem duża.... :szok: Niby nie widzę tego w lusterku ale jak musiałam wziąć rozmiar większy niż nosiłam i to jeszcze była lekko ciasna to się załamałam... :no: czas tez trochę poćwiczyć...

Ostatnia edycja:
neciuszka: to kładź się pod kołdrę, wymocz nogi w soli, mleko z czosnkeim, sok z malin, inhalacja i co jeszcze można aby sie choroba na dorbre nie rozkręciała ,to przez ta pogode i wiatry

kalinka: i dal ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za szybkiego bobaska
fifika: laseczko < pieknie wyglądasz,b ardzo ładna sukienka, ale skoro ty chcesz się za ćwiczenia brać chudzinko to co ja powiem jak ja juz waże 85 kg :szok: dopiero stanęłam na wage i szoka :szok::szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry:
no na razie mam jednąpaczkę z lidla, i g&g ale skoro mowiszvze te lidlowe dobre to musze sprawdzic czy jeszcze mają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry