• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejo ja też już posprzątałam. Długo to trwało bo co 15 minut robiłam sobie 5 minut przerwy:-) Ale muszę przyznać że mój mężuś mi pomógł bardzo dzisiaj ! ;-)
A teraz lece na urodzinki do Mamy ! Pewnie wszystkim powiemy o ciąży bo ja papla jestem ;p;p

reklama
witam niunia zasypia a niedlugo mama chrzestna przyjdzie do niuni ;-) boze jak ten czas leci szybko jeszcze troche i beda chrzciny a ona nadal ma ten tradzik ;-( mam nadzieje ze zejdzie do chrzcin... ahh

donia wspolczuje nic mi nie mow ja jak mam dac na chwile tesciowej na rece juz tesknie .. ahh a mam tesciowa na codzien w domku a ja niuni nie chce nikomu dawac oprucz mezusiowi... wiec wiem jak sie czujesz a grypy wspolczuje ...

a niunia robi postempy spi w nocy po max 3 h ;-) i karmionko ;-)

neciuszka sliczne ciuszki

lamiav sliczne buty ;-)

no to tak w miare chyba nadrobilam ;-)

a ciotki pokaze jaki fajny ciuszek mam od was ;-)
Zobacz załącznik 452107

Ostatnia edycja:
Już posprzątałam, nawet z podłogami, a strasznie nie lubię. Teraz ubujałam Małą :) i pierwsza burza wiosenna też za nami.
Ja to jestem jakaś dziwna. Nie jestem zazdrosna, jak Domi jest u kogoś i nie mam schizów. Cieszę się, że się garnie do ludzi

Atanku ale rośnie Ta Twoja kruszynka:) Te krosteczki są od Twoich hormonów(karmienie piersią) i mój Igorek ma jeszcze troszkę . Nawet na jednym policzku zrobiło mu sie takie szorstkie od tego.
Niech się ciuszki dobrze noszą :)

Donia powiem CI że mam podobnie. Nie jestem co prawda zazdrosna o niunia ale jak np. długo śpi to juz mi się za nim tęskni i mam ochotę go tak wyściskać ! Życzę CI kochana zdróweczka!!!!

A u nas śnieg pada. Ja chcę słonkooooo;-)

witajcie :)

u mnie troche lepsza pogoda niz u was, ale zimno - 7 stopni. Bylismy dzis na zakupach, ludzi masa wiec nawet z jednego sklepu po prostu wyszlismy bo kolejka wila sie az do wyjscia...

lalus kurcze.... :((( ale dobrze, ze odpuszczasz-migiem zajdziesz, zobaczysz!!!

gochaa to ladna niespodzianke mamie nudziny zrobicie :D prezent idealny :)

Dziś kończymy 5 ms :-)

porlwnani_rnwpnwr.jpg

reklama
Już posprzątałam, nawet z podłogami, a strasznie nie lubię. Teraz ubujałam Małą :) i pierwsza burza wiosenna też za nami.
Ja to jestem jakaś dziwna. Nie jestem zazdrosna, jak Domi jest u kogoś i nie mam schizów. Cieszę się, że się garnie do ludzi

Nie jesteś dziwna bo ja też tak mam... :-p chyba, że obie jesteśmy dziwne a to zmienia postać rzeczy :-D

Ael całuski dla Wiktora!!! Kurcze dopiero co przeżywałyśmy, że rodzisz a tu już 5 miesięcy minęło!! :szok:

No a ja się pochwalę, że zakupiliśmy w końcu samochód!!!!!!!! jestem szczęśliwa bo niby to też była dla mnie frajda ale już miałam dojść tych jazd próbnych! Mam nadzieję, że nic się nie będzie działo!
Teraz to ja mogę jeździć na zakupy!!! Wieeelki bagażnik mam więc nawet kochanka tam zmieszczę :-D

Atanku tylko patrząc na te płozy to można wywnioskować, że to kołysanie nie będzie jakieś mega... a wszystko zależy od tego kto co lubi... Bartuś w dzień nie leży w łóżeczku, tylko albo u mnie na kolanach, albo w leżaczku albo na rogówce obok mnie a na noc nie jest mi to potrzebne ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry