• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Miq http://fotelik.info/tu są wszystkie testy zderzeniowe! rózne artykuły i w ogóle bardzo pomocna strona! czytałam, że dobry fotelik powinien mieć min ocene 4 w testach a za takie niestety trzeba już dobrze zapłacić! Ja teraz oglądam takie w wadzę od 9-18 no i takowy kosztuje od 750zł w wzwyż! ale małemu zostały pieniążki z chrzcin więc postanowiłam, że kupie... bezpieczeństwo najważniejsze

Fifka no my mamy 5-cio drzwiowe ale bagażnik strasznie mały, wejdzie sam stelaż a zakupy już na tylnich siedzeniach układamy :baffled: a ten co mamy zamiar kupić to jak facet otworzył bagażnik to aż mi się oczy zabłyszczały :-D na wakacje wejdzie wózek, wanienka, łóżeczko turystyczne i jeszcze torby!!!! :-)

reklama
madziu w programie też mówili, że min 4 pkt, jeszcze mam czas na fotelik...
co do kupna samochodu to mamy też ten problem, umowiliśmy się z mężem, że jak zajdę w ciążę to zmienimi autko, nasze chcemy sprzedać (mi osobiście bardzo szkoda, bo jest w dobrym stanie a z racji rocznika 2000 za dużo nie dostaniemy) a mamy teral opla combi i chcemy tą samą markę ale nowszy rocznik i mąż intensywnie szuka, ale póki co musimy sprzedać nasz ah

TEn mój fotelik mam z Espiro, nie ma go w testach, bo nie przechodził. A teraz kupimy już 9-36, bo jakby jednak było drugie, to chcemy mieć dwa foteliki tylko. W ogóle chcemy dwa. Ale w tym to Domi jeszcze trochę pojeździ.

A samochód to chyba sprzedamy... Znaczy mój... Bo dziśwydałam 275 zł na stacji. A to zawsze jakaś kasa na dom. Mam dołą finansowego. A autko moje lubię, bo zadbane, nie psuje się za często i generalnie lubiłam nim jeździć.

dzien dobry :)

pogoda sie nam popsula, echh.. tydzien wiosny, teraz zapowiadaja tydzien zimy :no:
kurcze dziewczyny tak ciezko wytrwac do testowania... tak bym juz chciala ten 10 kwiecien, a tu jeszcze tyle czekania...

donia1980 jaka cudna corcia!! jaka ma sliczna karnacje! :D

lalus i jak, @ sie rozwinela czy to bylo tylko plamienie? Nie zalamuj sie i probuj dalej, ale dobrze, ze zmienilas podejscie na bardziej "luzackie"-podobno zmiana nstawienia duzo daje. Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie!

Fifka jaki silny maluszek! Pieknie glowke trzyma :)

co do calej tej sprawy "rodzicow" Madzi to nie moge pojac dlaczego oni zdecydowali sie na taki krok-mogli oddac dziecko.. dla mnie ewidentnie bylo to morderstwo...

oooo Silmiriel ale fajnie :)) hehe, moze okazesz sie moim szczesliwym amuletem :-D

chlodno dzisiaj, ide ubrac dodatkowa bluze.. nie chce mi sie isc dzis do pracy, raaany, dobrze, ze to juz piatek i sie weekend zaczyna :) mam zaproszenie na jutrzejsza impreze, ale chyba nie pojde bo wiadomo-alkohol.. a jakbym nie napila sie niczego to wzbudzilabym plotki.

kurcze, chciałam sobie kupić spodnie ciążowe, ale nie wiem czy wybrać taki rozmiar jak teraz mi pasuje, czy kolejny "na zapas" dużo pupa i nogi tyją w ciąży? mi na razie tylko brzucholek rośnie a nogi chyba nawet zeszczuplały

miq pewnie zalezy to od kobiety. Mam kolezanke, ktora w ciazy byla cala szczuplutka, tylko pileczka z przodu, a mam i taka, ktorej tyly nogi, pupa, ramiona... Indywidualna sprawa. Moze lepiej wez takie z niewielkim zapasem?

reklama
Miq ja w ciąży prawie nie utyłam tylko tyle że piłkę miałam z przodu (wyglądałam jak dziecko z etiopii...)i mimo wszytko pod koniec ciąży musiałam mieć rozmiar większe spodnie...

Powiem tak... na allegro zamówiłam używane dwie pary - niby mój rozmiar. Przyszły to okazały się sporo za duże bo były zupełnie luźne... więc poszłam do sklepu i kupiłam dobre (w sklepie kosztują drożej, ale masz pewność ze będą dobre bo takie zamawianie to można w błoto kasę czasem wydać) Tamte za duze chciałam sprzedać, ale coś mnie podkusiło żeby je zostawić... I DZIEKI BOKU! W zaawansowanej ciąży rozchodzi się czesto miednica i spojenie łonowe. Przez co robimy się w biodrach nieco szersze, no i brzuch robi swoje - nie mówąc o ogólnym utyciu, bo ja nie utyłam... Tak więc albo kup spodnie na teraz i na później jak ja, albo kup większe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry