• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

wyniki wyszły dobrze oprócz prolaktyny :( przepisał mi luteinę mam brać, ale do 1.04 mam czekać na @ jeśli nie przyjdzie kuracja luteinowa :P a potem zobaczy się co dalej ... :baffled:

reklama
Pyscek zapomniałam o Twojej wizycie :zawstydzona/y: kurcze ta prolaktyna.. też się z nią męczyłam :crazy: na nią nadal masz brać Bromergon? Po luteinie powinnaś spokojnie dostać @ .. Tulę :* EDIT: dokładnie teraz 9,45zł za opakowanie a jeszcze w lutym kosztowała ponad 4zł.. Zmienili listę leków refundowanych ..

Netka no to doopa.. Może te okłady pomogą :*

A jeżeli chodzi o prolaktynę (do mamusiek i ciężarówek) ona odpowiada za produkcje mleka po porodzie.. I ostatnio zastanawiam się nad tym czy jak ktoś miał problemy przed ciążą z prolaktyną (ja leczyłam się 3-4 lata) to będzie miał problemy z wytwarzaniem pokarmu? :confused2: Musze popytać mojego lekarza..

ja nie brałam luteiny to nie wiem ale za dupka to płaciłam ponad 30 zł za opakowanie.

Pyscek trzymam &&&&&&&&&&&& za to żeby szybciutko tą prolaktynę wyregulować ci :*

natkusia jest odrobinę lepiej niż po południu, a teraz się położę i jakoś to będzie

Pyscek jeśli masz taką dopochwową brać i masz ochotę to Ci odsprzedam za rozsądne pieniądze, bo ja mam chyba 2 albo 3 paczki. Koszt w aptece około 27 zyla z tego co pamiętam.
W mojej ofercie jest jeszcze paczka tantum rose, majty wielorazowe poporodowe 2szt. w paczce- nowa paczka. To tak dla zinteresowanych ;-)
Z innej beczki, Łucja waży już 1920 g, i podejmują próby karmienia jej butelką. Narazie idzie marnie,ale ważne, ze próbują :-)w końcu uczony z nieba nie spadł tylko się nauczył ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry