sleepyhead9996
Fanka BB :)
miq: ten koszyczek jest EKSTRA!! Też taki chcę!
Popieram lam, pisz nam tu ładnie krok po kroku co i jak
Popieram lam, pisz nam tu ładnie krok po kroku co i jakObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram lam, pisz nam tu ładnie krok po kroku co i jak
najpierw zrobiłam rączkę, wzięłam 3 dłuższe proste, miękkie patyczki, zwinęłam drucikiem na końcu i zaplatam warkoczyk i zawinęłam na drugim końcu. Potem z grubszego patyka zrobiłam kolo o średnicy ok. 25 cm i to oplotłam gałązkami (na zdj to to większe kolo z maleńkimi kreseczkami) po dołożeniu gałązek to kółko - wianuszek zgrubiał na ok 2 cm. Potem położyłam na ziemi i wpijałam patyki tworząc takie łuki, tworząc jakby miskę, patyki się trzymały bo końce były wbijane w ten wianuszek. Zrobiłam małe kółeczko ok 7 cm średnicy i położyłam na górze i umocowałam małymi drucikami to po odwróceniu będzie podstawek koszyka, potem całość uzupełniałam gałązkami, przeplatając gdzie się tylko da. Na koniec wsadziłam rączkę i już. Da się coś z tego zrozumieć?

opis dość jasny ale czy udałoby mi się coś takiego sklecić to nie wiem...
a raczej wątpie. A skąd masz te gałązki??
rozumię, że niby nie jesteście jeszcze rodziną ble, ble, ble ale jakby choć na jedne święta zostawił mamusię a nie Ciebie to świat by się nie zawalił.....