reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no i ja wstałam i jestem w szoku, Neciusza: trzymaj się kochana i twoja maleńka też , daci radę, i ani się obejrzycie a wróciciedo domku , buziaki dla was dziewczyny

:o no wstałam a tu taka wiadomość.. Necia wrócicie z Małgosią do domu szczęśliwie.. będzie wszystko ok..

Dziurka przekaż jej ,że wszystkie tu kciuki trzymamy

ale dziwne uczucie budzić się samej w łóżku :-(

Witajcie
kurcze my się osobiście nie znamy a jednak jakieś przeczucia nas męczą, coś mnie o 7 z wyrka wygoniło, tak samo było jak się Łucja urodziła. Neciuszka trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Gosiu skarbeńku duyyyżo siły życzę ah

ah jak już jestem to się pochwalę, że moja znajoma dzisiaj urodziła synka, ale jakie wymiary nie wiem bo to dalsza znajoma. W zeszłym roku urodziła córcię i zaraz zaszła znowu w ciąże i mają parkę

Ostatnia edycja:
lamia nad ranem kolo 4:-(.. jeszcze mnie obudził telefonem jego brat koło 2-3.. bo mama ich już wstała i czy nie mogliby wyjechać szybciej.. noszz qrwa mać.. nie dość, że oni będą całą drogę spać a on będzie kierował to mu się wyspać nie dadzą a przy okazji i mnie..:eek:

no mi się słabo zrobiło, ona już wczoraj tak strasznie narzekała i nagle zniknęła, nawet nie odp nic a ja nie chciałam siać paniki, że chyba cosik nie tak. Ale na pewno wszystko będzie dobrze, no przecież musi być!
miałam dzisiaj polatać trochę na miotle ale nic z tego, dziecko jest ważniejsze, od kurzu się nie umrze:tak:

Magda to gdzie on pojechał?wróci na święta?

reklama
magda:o to współczuję, w nocy si enie lubie wyrywać, a jeszcze ty wiedziałas ze obudzisz sie sama, ja dzisiaj tez sama bo mąz na 7 do pracy poszedł wiec do 19 moe gadać sama do siebie, no może tato mnie odwiedzi

miq:
no pewnie ze odpoczywaj, kurz niech sobie lezy, ja się w ciązy nauczyłam luzu, bo jak miałam leżeć to mnie szlak trafiał jak miałam bałagan, a niekiedy musiałm do męza 10 razy mówić żeby zrobił to czy tamto, ale tak z dnia na dzień nabrałam to tego balaganu większego luzu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry