IWASEK
Lista staraczek na blogu♥
Hejko
Donia nie mogę się napatrzeć na tą Twoją córeczkę a tak mało fotek wstawiasz
Natkusia brzusio rośnie
Powodzenia na badaniu!!! Obyś martwiła się na wyrost a nawet jak coś wyjdzie to nie rwij włosów z głowy bo to naprawdę nie jest takie straszne
Madziu gratuluję pięcioraczków
Widze że u Was przygotowania w pełni.Chlebuś wygląda apetycznie Pyscku ;-) Ja się poddałam ,sprzątnęłam całe mieszkanie ale przez te remonty po regale można pisać
Syzyfowe prace.
Z pozytywów ...dzisiaj kolejny dzięń z biegami i nie jest ze mną tak źle jak myslałam. Płuca jeszcze mam,nie zgubiłam i zakwasów nie mam za to czuję mięśnie:-) JEstem z siebie dumna hihihi obym nie straciła zapału po świętach
Donia nie mogę się napatrzeć na tą Twoją córeczkę a tak mało fotek wstawiasz
Natkusia brzusio rośnie
Madziu gratuluję pięcioraczków

Widze że u Was przygotowania w pełni.Chlebuś wygląda apetycznie Pyscku ;-) Ja się poddałam ,sprzątnęłam całe mieszkanie ale przez te remonty po regale można pisać
Syzyfowe prace.Z pozytywów ...dzisiaj kolejny dzięń z biegami i nie jest ze mną tak źle jak myslałam. Płuca jeszcze mam,nie zgubiłam i zakwasów nie mam za to czuję mięśnie:-) JEstem z siebie dumna hihihi obym nie straciła zapału po świętach
Ostatnia edycja:

Uwielbiam takie wypieki!!
no i jak widać nie zawsze wychodzi mi to na zdrowie... Wam również życzę udanej uroczystości! :*:*:*
strasznie się tym denerwowałam ale już się przyzwyczaiłam, odstawiliśmy bobotic i nic się nie dzieje więc widocznie wszystko OK. A co do zmiany pieluszek to ja też przez to rzadziej zmieniam i nie raz tak jest, że się przemoczy, że aż ubranka są mokre i pluję sobie w brodę, że jak mogę do czegoś takiego dopuścic....
dziecko ranny ptaszek normalnie
a w tym miesiącu jakoś wyjątkowo dobrze nam się ją wydaje...
a fakt... takie wesele nawet małe to jednak wydatek spory...