Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od 18t mam twardnienie brzucha (macica mi się stawia) i lekarz powiedział, że lepiej zrezygnować.. Tak samo nie mogę spacerować, iść na basen czy mieć większego wysiłku.. Ale to też zależy od dnia :-) czasami jest w dzień jest ok i brzuch mi nie twardnieje to biorę męża w obroty
np przed chwilą musiałam na chwilę się położyć bo długo siedziałam i już brzuch jak kamień
przerąbane..
jak tam bardzo chcecie ;-) (ale jakoś słaba, następnym razem się postaram-mężuś musi mi zrobić
)
)
co do Ciebie to masz mega trudną sprawę w związku.. Może ta terapia Wam pomoże.. Bo jeżeli nie to jak dla mnie ten związek nie ma sensu.. Szkoda Twoich nerwów i łez tym bardziej jak sama napisałaś, czas ucieka.. Wiadomo, że chcesz założyć rodzinę, mieć dzieci i żyć normalnie a to co teraz masz to huśtawka emocjonalna. Przemyśl sobie to :* tule mocno!
ale jak małego wykąpiemy po 19 to o 20-21 zasypia i mamy czas z mężem dla siebie - albo i nie... bo czasem mały się domaga zebym się z nim położyła i dopiero wtedy zasypia a ja oglądam sobie TV.
i to z chłopem dobrze napisałaś! Tak trzymaj!! :-)
Konrad ostatnio zaczął robić kupkę raz dziennie albo nawet raz na dwa trzy dni kupkę... no i co za tym idzie zaczęłam rzadziej zmieniać mu pieluchy - w nocy ani razu nie zmieniam... no i do tej pory nic się nie działo, ale z dnia na dzień siusiak i jajeczka małego zrobiły się czerwone i obsypane potówkami... a w pachwinach aż skóra się łuszczy... :-( dzisiaj przemywam rivanolem, pudruję i zmieniam pieluszki co 3 godziny i jest lepiej ale widzę ze po kąpieli zaczeło go to piec i jestem zła na siebie za to ze to zaniedbałam...