reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku a co tam u Was słychać ??? widze że mała jak na drożdżach rośnie i pięknieje księżniczka :laugh2: 4523.gif

reklama
witaj kwiatuszku ;-)
a jakos sie nie odzywalam bo szukalam na wszelki wypadek sukienki blisko mnie ;-)

fifka wiesz jak sie ciesze ze spi czasem duzej bo po prostu wstawanie po 2 h lub 3 mnie wykanczalo na maxa.. moja coreczka jest kapana pozno bo my nocne marki i kapiel o 23 ;-) wiec zasypia kolo 1 w nocy tak jak rodzice ;-)

a nie bawie sie bo szukalam w sklepach ogolnie sukienek do chrztu i kompletow ale wszystlkie takie duze rozmiary takich fajnych z falbankami itd..

i co tak zamilkły ??

Ostatnia edycja:
Pyscek tylko by spróbował nie dać:-D od 18t mam twardnienie brzucha (macica mi się stawia) i lekarz powiedział, że lepiej zrezygnować.. Tak samo nie mogę spacerować, iść na basen czy mieć większego wysiłku.. Ale to też zależy od dnia :-) czasami jest w dzień jest ok i brzuch mi nie twardnieje to biorę męża w obroty :-D np przed chwilą musiałam na chwilę się położyć bo długo siedziałam i już brzuch jak kamień :confused2: przerąbane..

Fifka dzięki :* muszę pomyśleć nad nią hihi .. cieszę się, że spędziliście fajny dzień

Kwiatuszek czasami tak bywa.. Ja tam fochać też się nie będę, najwyżej będę krzyczeć - w końcu hormony mi pozawalają :-) a co! :-D

Atan Amelka to mała księżniczka będzie :-)

No dobra.. Macie foto :-p jak tam bardzo chcecie ;-) (ale jakoś słaba, następnym razem się postaram-mężuś musi mi zrobićZdj¦Öcie0113.jpgZdj¦Öcie0117.jpg)

Ostatnia edycja:
Witam i ja.. :-)

co do terapii nie wiem czy się zgodzi oprócz terapii może wybrać inną terapię tzw. wstrząsową czyli wyprowadzkę kilkadziesiąt km od domu i skupienie się z kim chce tą rodzinę zakładać.. bo za przeproszeniem pitolić o rodzinie on sobie może 18stce a nie mnie.. bo ja już za stara jestem na manewry typu " za kilka lat weźmiemy ślub czekaj sobie spokojnie,aż będziesz taka stara,że nikt poza mną Cię nie zechce"

a poza tym to macie mnie dziś chwalić pieścić głaskać i dzisiaj chce być gwiazdą wątkową hahaha

odebrałam poród.. 5 dziewczynek :-D

witam nową staraczkę :-) może się z Tobą załapię na staranie się o dziecko.. może do tej pory już hajtnięta będę i posiadać fajnego partnera.. tfu męża ( albo lepiej partnera mniej zachodu z rozejściem się potem :-p )

Magda no to gratulacje! I szacun odebrania porodu :tak: co do Ciebie to masz mega trudną sprawę w związku.. Może ta terapia Wam pomoże.. Bo jeżeli nie to jak dla mnie ten związek nie ma sensu.. Szkoda Twoich nerwów i łez tym bardziej jak sama napisałaś, czas ucieka.. Wiadomo, że chcesz założyć rodzinę, mieć dzieci i żyć normalnie a to co teraz masz to huśtawka emocjonalna. Przemyśl sobie to :* tule mocno!

Atan my też jesteś nocne marki :tak: ale jak małego wykąpiemy po 19 to o 20-21 zasypia i mamy czas z mężem dla siebie - albo i nie... bo czasem mały się domaga zebym się z nim położyła i dopiero wtedy zasypia a ja oglądam sobie TV.

Natkusia śliczny brzuszek!! Buzi dla Michasia :*

Magda gratuluję "wnuczek" :-D i to z chłopem dobrze napisałaś! Tak trzymaj!! :-)

A ja spiep*zyłam sprawę.... :no: Konrad ostatnio zaczął robić kupkę raz dziennie albo nawet raz na dwa trzy dni kupkę... no i co za tym idzie zaczęłam rzadziej zmieniać mu pieluchy - w nocy ani razu nie zmieniam... no i do tej pory nic się nie działo, ale z dnia na dzień siusiak i jajeczka małego zrobiły się czerwone i obsypane potówkami... a w pachwinach aż skóra się łuszczy... :-( dzisiaj przemywam rivanolem, pudruję i zmieniam pieluszki co 3 godziny i jest lepiej ale widzę ze po kąpieli zaczeło go to piec i jestem zła na siebie za to ze to zaniedbałam... :angry:

magda to cwana ta suczka ze czekala za toba ;-) gratuluje moze weterynarzem zostan

fifka niemartw sie bedzie dobrze ;-) niunia tez mnie ostatnio zmartwila vbo raz dziennie lub najpozniej na nastepny dzien kupka a to juz 2 dzien jak niema a pierdki ja mecza.. i kzyczy i nic nie pomogl rowerek ani lezenie na lewym boczku ani masarzyk...

niunia sie budzi.. chyaba
wiec jak co to narazie ;-)

reklama
Fifka no czasami tak się zdarza.. Ty się nie obwiniaj! Najważniejsze, że już jest lepiej :-) a na przyszłość będziesz wiedzieć co i jak :tak:

Dziewczyny ja mykam się kąpać i spać bo jutro znowu wcześniej wstaje na pyyyszną glukozę :confused2:
Trzymajcie kciuki, żeby jednak tej cukrzycy nie było ;-)

Buziole

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry