natkusia
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-)
Kurcze.. za niedługo święta.. uff prawie wszystko w domu zrobione hurra
ja jakoś się cieszę na te święta.. Może dlatego że wszystko będzie przygotowane przeze mnie i będę sama z mężem :-)
Ale widzę że tu złe humoru hmmm..
Netka ja nie wiem co Ci powiedzieć bo jeszcze tego nie przechodzę.. Ale Michał coraz mocniej mnie kopie i uwielbia siedzieć na pęcherzu co jest czasami na prawdę bolesne.. Więc mogę sobie wyobrazić.. Tule Cię kochana :* Wiem, że to marne pocieszenie ale jeszcze troszkę.. Oby Malutka zeszła niżej to poczujesz ulgę
głowa do góry! Musisz przeżyć..
Silka ojj widzę, że kryzys.. Wyrwij się gdzieś, może na zakupy dla siebie albo do kosmetyczki .. Skocz do przyjaciółki
trzymam &&& żeby się poprawiło :*
Lamiav co tam? Jak tam? :-) Byłaś u tego lekarza?
Sleepy też bym poszła do kina ale nie wysiedzę przez tą moją obolałą kość ogonową
a jak Ty się w ogóle czujesz?
Miq domek dla Małej rośnie :-) coraz większy cmOk
Fifka jak tam dzisiaj nasz mały przystojniak? Możesz mi podrzucić linka chusty którą Ty masz? Normalnie mnie zainspirowałaś ;-)
Nie wiem komu co jeszcze..
A ja dzisiaj spotkałam moją ciocię, która jest położna i miała iść na emeryture.. A okazało się, że nadal pracuję i czeka na mój poród
ciocia pracuję w tym szpitalu, w którym będę rodzić. Zaskoczyła mnie :-)
kto chcę fotki brzuuuusia?
Kurcze.. za niedługo święta.. uff prawie wszystko w domu zrobione hurra
ja jakoś się cieszę na te święta.. Może dlatego że wszystko będzie przygotowane przeze mnie i będę sama z mężem :-)Ale widzę że tu złe humoru hmmm..
Netka ja nie wiem co Ci powiedzieć bo jeszcze tego nie przechodzę.. Ale Michał coraz mocniej mnie kopie i uwielbia siedzieć na pęcherzu co jest czasami na prawdę bolesne.. Więc mogę sobie wyobrazić.. Tule Cię kochana :* Wiem, że to marne pocieszenie ale jeszcze troszkę.. Oby Malutka zeszła niżej to poczujesz ulgę
głowa do góry! Musisz przeżyć..Silka ojj widzę, że kryzys.. Wyrwij się gdzieś, może na zakupy dla siebie albo do kosmetyczki .. Skocz do przyjaciółki
trzymam &&& żeby się poprawiło :*Lamiav co tam? Jak tam? :-) Byłaś u tego lekarza?
Sleepy też bym poszła do kina ale nie wysiedzę przez tą moją obolałą kość ogonową
a jak Ty się w ogóle czujesz?Miq domek dla Małej rośnie :-) coraz większy cmOk
Fifka jak tam dzisiaj nasz mały przystojniak? Możesz mi podrzucić linka chusty którą Ty masz? Normalnie mnie zainspirowałaś ;-)
Nie wiem komu co jeszcze..
A ja dzisiaj spotkałam moją ciocię, która jest położna i miała iść na emeryture.. A okazało się, że nadal pracuję i czeka na mój poród
ciocia pracuję w tym szpitalu, w którym będę rodzić. Zaskoczyła mnie :-)kto chcę fotki brzuuuusia?