reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny :-)

Kurcze.. za niedługo święta.. uff prawie wszystko w domu zrobione hurra :tak: ja jakoś się cieszę na te święta.. Może dlatego że wszystko będzie przygotowane przeze mnie i będę sama z mężem :-)

Ale widzę że tu złe humoru hmmm..

Netka ja nie wiem co Ci powiedzieć bo jeszcze tego nie przechodzę.. Ale Michał coraz mocniej mnie kopie i uwielbia siedzieć na pęcherzu co jest czasami na prawdę bolesne.. Więc mogę sobie wyobrazić.. Tule Cię kochana :* Wiem, że to marne pocieszenie ale jeszcze troszkę.. Oby Malutka zeszła niżej to poczujesz ulgę :tak: głowa do góry! Musisz przeżyć..

Silka ojj widzę, że kryzys.. Wyrwij się gdzieś, może na zakupy dla siebie albo do kosmetyczki .. Skocz do przyjaciółki :tak: trzymam &&& żeby się poprawiło :*

Lamiav co tam? Jak tam? :-) Byłaś u tego lekarza?

Sleepy też bym poszła do kina ale nie wysiedzę przez tą moją obolałą kość ogonową :confused2: a jak Ty się w ogóle czujesz?

Miq domek dla Małej rośnie :-) coraz większy cmOk

Fifka jak tam dzisiaj nasz mały przystojniak? Możesz mi podrzucić linka chusty którą Ty masz? Normalnie mnie zainspirowałaś ;-)

Nie wiem komu co jeszcze..

A ja dzisiaj spotkałam moją ciocię, która jest położna i miała iść na emeryture.. A okazało się, że nadal pracuję i czeka na mój poród :-D ciocia pracuję w tym szpitalu, w którym będę rodzić. Zaskoczyła mnie :-)

kto chcę fotki brzuuuusia?

reklama
Hej!
Mam dzisiaj doła. :-(ja juz wiem, że na 2012 rok się nie załapię. Dziś dowiedziałam się, że pęcherzyk nic nie urósł. Pytanie czy to jednorazowy cykl bezowulacyjny, czy w ogóle jej nie miewam.:-(

Danao nie martw się :* Czasem cykle bezowulacyjne się zdarzają, nie musi to oznaczać jakiś wielkich problemów. Jeśli nie ten cykl, to następny i pamiętaj, żeby się nie łamać !!

Nikt nie chcę fotasów to nie :-p

Danao Laura ma rację.. :* Czasami zdarzają się cykle bezowulacyjne ale to nie oznacza, że to są jakieś większe problemy.. Zobaczysz w następnym cyklu :tak: a co lekarz powiedział? Głowa do góry :*

Witam Aneta :-) czuj się u nas jak u siebie w domu. Będziemy starać się odpowiadać na każde pytania :tak: Napisz coś więcej o sobie :-) aa i dobrze widzę, że zaczynacie starać się o Maleństwo dopiero za 2 lata? Jeżeli tak to dużo czasu jeszcze ;-)

Atan Amelka wygląda cudnie w opasce :tak: będą chrzciny jak tralalala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry