reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja na śniadanie do dziadków a potem do koleżanki.. może jakoś mi miną te święta :-)

a mówiłam Wam,że chrześnica M. będzie miała rodzeństwo ? ;-) podobno po mamie jej już widać,że się dziecka spodziewa ;-)

o tej koleżance co opowiadałam.. więc już w ciąży nie jest.. nie będę się rozpisywać..

reklama
ja to się czasami zastanawiam czy jak piszemy o jakiejś koleżance czy mogłoby się zdarzyć, że dla kogoś innego to np kuzynka albo też znajoma, czy to raczej nie możliwe w tym wielkim świecie

ja mam w poważaniu święta w tej chwili :-(

Fifka jak tak wysoko się położę jest jeszcze gorzej większy ucisk

Sil obyś miała rację bo to już 3 dni trwa, nie wiem co z sobą robić bo w każdej pozycji boli czy stoję chodzę czy leżę

Lamia pół ciąży miałam ucisk na dół i wolę już tam, bo teraz bardzo boli, spać nie, jeść nie

Fifka ja już mam 2 @ po porodzie i powiem Ci, że gdyby nie krawienie to bym nie wiedziała, że ją mam :tak: a wcześniej umierałam z bólu. Tylko cykl mi się skrócił do 24 dni, ale pewnie się jeszcze wyreguluje.
A na spacerek krótki, nawet jak brzydka pogoda to możesz wyjść, przynajmniej malutki pooddycha świeżym powietrzem, a jak go dobrze ubierzesz to nawet nie odczuje pogody.

u mnie dziś Amelcia pospała 1,5h wię ja już wykąpana, włosy zrobione, mieszkanie posprzątane, pranie się pierze i obadek się gotuje :) uwielbiam takie dni.
a ja nadal chora, chyba się na antybiotyku skończy... :-(
a oto poranny uśmiech Amelci :)
Zobacz załącznik 453491

laura: chyba częśc z nas tych pod koniec marzy juz o porodzie :-)ja też już chce ale przez te świeta to najlepiej byłoby urodzic w środe za tydzień :-)

a ja oprócz sernika pomyslłma ze upieke babeczki malutkie bo i tak w niedziele większość dnia bede siedziała sama, więc z nudów coś porobę,

reklama
donia śliczna ta moja chrześnica wątkowa :-)

Sil.. to widać mnie rozumiesz, ja mam ochotę siąść i płakac, ale w niczym to nie pomoże.. postanowiłam,że pójdziemy z M. na terapię, znalazłam dwa ośrodki się zajmujące terapią małżeńską i par zobaczymy co Nam powiedzą ludzi obcy.. bo już nie mam pomysłu na nas.. a może ktoś kompetentny nam wytłumaczy wszystko..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry