Magda powiem ci ze z tą terapią to z jednej strony dobry pomysł z drugiej... zastanawiam się czy w takiej stuacji kiedy nie jesteście małżeństwem i nie macie wspólnych zobowiazań jest co ratować... ja tak swój poprzedni zwiazek ratowałam i chodziłam po psychologach i powiem ci ze szkoda nerwów...
A co koleżanki to szkoda słów...
Netka oj biedna ty kochana.... trzymam kciuki zeby szybko ci przeszło...
Donia ty karmisz mm dlatego masz juz okres. A co do bólu to właśnie słyszałam ze po porodzie jest lżej i ogromnie na to licze!
A Amelcia cudowna! :-) Nasza kochana forumowa czarnulka :*
Atanku gratuluję Amelci długich godzin spania! No i śliczna opaseczka! Ja mam garniturek dla Konrada. Moze go jutro przebiorę to zrobię zdjęcia!
Natkusia ja chce fotkę!! A chuste mam taką!
Pentelka Chusta elastyczna ŚLIWKA WĘGIERKA 50cm (2246740085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tylko ja mam krwisto czerwoną :-) Jest super jakości i bardzo fajnie się wiąże
Danao czasem się takie cykle zdarzają... nie załamuj się kochana :*
Aneta Dwornik dobrze trafiłaś!! Napisz coś więcej o sobie i rozgość się :*
Pyscek witaj żonka!! :* Ja ciebie zauważyłam
Kwiatuszku bo czasem trzba na nas pokrzyczeć niestety... :* zdaża sie ze posty giną w "tłumie"... moje często też...
Ah... w końcu odpisałam (mam nadzieję ze wszystkim

) Ja wróciłam właśnie od mamy! Było super i cieszę się ze pojechałam! Zaraz bede małego kąpać ale będę później