Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobrze,że już nikt nie szedł 
przyznaję się bez bicia, że nic nie nadrabiałam więc nic nie wiem
jedyne co rzuciło mi się w oczęta to śliczny brzuszek Natki!!!! Buziol :*:*

3 razy wycierałam podłogę na kolanach bo była tak zawalona, wczoraj jeszcze myłam okna i sprzątałam łazienkę, no i wieczorem kolana dały o sobie znać! A szczególnie jedno! Spuchło nie możliwie i cholernie bolało a młody zmierzły niesamowicie więc siedziałam z nim i płakałam, jak wstałam po panadaol to aż mi się zakręciło w głowie z bólu i zadzwoniłam do mamy czy może mi przynieść jakąś maść bo ja nie jestem w stanie wstać nawet do ubikacji... 

po maści troszkę przeszło, przynajmniej ból bo opuchlizna jest do dzisiaj i utrudnione poruszanie się...

Sukienusia śliczna! :-) Konrad też ma garniturek w rozmierze 62 i zastanawiam sie czy nie będzie za mały 

Uwielbiam takie wypieki!!
od tak zamiast kolacji
no i mam tak dobry humor dzisiaj ze mam ochotę krzyczeć jaka jestem szczęśliwa :-)