reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka, faktycznie, a co zakładasz pod rampersa? bo moja ma lodowate stópki...

Pogoda mi się psuje... :( A ja dziś nie wiem co zrobić, mąż będzie późno, znowu, ma problemy w pracy, chciałabym mu zrobić jakąś przyjemność, ale nei wiem co :(

reklama
Fifka, Wiktor miał 58 cm jak się urodził. Wyrasta szybko. Mam całą stertę ubranek 62-74, niektóre z 74 to firma jakieś małe to uszyła. Teraz zakładam na 74-80 wszystko dobre.
A rampersy są genialne.

Lamia ja tam się w ciąży na macanko goliłam :-D

no czuję się odciągnięta ;) matko cudowne uczucie nie myrdać tyle razy ręką naprawdę mi odpoczną już kocham to urządzenie.

sil a tak sobie jestem a to coś kawałek prania złożę choć skubane nie schnie bo w domu się pali dopiero po południu a na dworze wiadomo co za oknem, a to zmorduję pół strony tego co mam do skończenia pisania ;) małż wróci z pracy to jedziemy do małej a potem dokończy poprawki i jeden pokój będzie pomalowany :-)

kwiatuszek jesteś okropna karmiącej która kocha grochówkę z takimi mi wyjeżdżasz :-p

sleepy ja mówiłam że mi niepotrzebny to małż w te pędy leciał po latkator do tesco, a zamów sobie z all taki jak fasolka chociaż ręczny żebyś w razie co miała on kosztował 50 zł mniej więcej

mam górę prania ubranek z tej paczki z anglii, kanapę do wyczyszczenia i co słońca nie ma
dagne my też chcieliśmy rodzić razem właśnie z tych powodów o których piszesz ale wyszło inaczej ;-)

no i wstawiłam obiad sobie dziś mam w menu ryż z pulpetem gotowanym na wodzie i marchewkę duszoną bo mi się po buraki wcześniej nie chciało iść na dół i ich wstawić.

i tu moje pytanie do karmiących bo mi weny brakuje co ja mogę sobie zjadać jako dodatki do obiadu poza burakiem gotowanym i marchewką.

Sil ja zakładam rajstopki bo skarpety mi ściąga skubaniec :-D a w nocy śpi z gołymi nogami :tak:

A pogoda u mnie też do d... nie wiem czy się na spacerek zdecydujemy... :no:

Ael no właśnie pamiętam ze jakiś długi Wiktorek był. Mój teraz nosi 62-68 - zależnie od firmy... Ale już większość 68... i tych mamy niezbyt dużo wiec teraz kompletujemy :tak: On 56 długo nosił a z 62 strasznie szybko wyrósł... :szok:

Netka możesz jeść ogórki kiszone! I położna mówiła ze kapustę kiszoną można - to jedyny 'rodzaj" kapusty jaki można jesć bo nie wzdyma a działa dobrze na trawienie. Można jeść też surowego ogórka

Ostatnia edycja:
Fifka no weź, ale mi ochotę na ogóra kiszonego zrobiłaś, teściowa nie ma, bo nie wiem jak robiła, że wszystkie się zepsuły. Ja chce do mamy....

a ja szczerze rampersa nie mam teraz ani jednego. Miałam tylko 1 szt ( Atanku wiesz który) i Lili nie miała ani razu na sobie :/ Jakoś nie mam pomysłu jak to można założyć

u nas rampersy się sprawdzą, bo mamy bardzo gorące mieszkanie, a niunia urodzi się w sezonie jesiennym i będzie problem, żeby jej nie przegrzać, a tak ubiorę rampersa, skarpeteczki i będzie sobie machać nóżkami;-)

Ewika a wiesz, że nasza niunia też będzie miała na imię Lilianka?

Ostatnia edycja:
Miq to zasuwaj do sklepu :-D Albo ja ci podrzucę!

Zobacz załącznik 457376

Ael dzięki kochana :* Nie pali się z tymi ubrankami. Jeszcze w 62 go wciskam :-p Choć już część jest kusa :sorry2:

Ja z kolei nie lubię pajaców... Ubrałam małego jak były te ogromne mrozy ale teraz leżą... wolę dobierać mu garderobę! Wtedy wygląda na takiego dużego chłopczyka :-p Poza tym lubię mieć dostęp do jego gołych stópek :-D

reklama
Do góry