reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka no tylko wtedy mi przepadla aukcja a potem kobieta bez aukcji nie sprzedawalam a teraz z jedna kobieta tez chciala kupic a dopiero jak weszlam na neta i na szczescie wygralam ;-) no ja za 3-5 lat chce nastepne a portem spiralka ;-)

Kurcze a ja nigdy nie zakładałam małemu nic na ręce... :no: i nigdy małego nie krępowałam... w szpitalu mi go wiązali a ja co raz go rozplątywałam zeby miał luz...
G woli wyjaśnienia, ja Łucji też nie krępuje, ten owal wokół jest potrzebny żeby się lepiej rozwijała, wcześniaki muszą mieć takie otoczki.Ona się tam spokojnie przekręci :-) jak widać zresztą na zdjęciu. Skarpetki ma na łapkach jak ma zimne dłonie, też nie cały czas :-) Do karmienia zawijam ją czasem w rożek, ale i tak ma dołem wypuszczone stopki bo inaczej się wierci :-)

Ale u nas okropna burza :shocked2: błyska się tak, ze jasno w domu się robi a grzmoty to taki huk, że boję się, że Bartosia mi obudzi :-( a ja sama w domku... tzn bez małża! Uciekam spać! Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
pyscek ty chlopa w obroty bo wydaje mi sie ze wczoraj owu bylo ;-)

magalenko dobranoc ;-* wspołczuje burzy u mnie nie ma na szczescie ;-) bo ja nie lubie...

Do góry