reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no taaa najpierw woła fotki szafy a teraz zero komentarza niedobra Fifka :-p dobrze że magda chociaż zauważyła :-p

no a jak by wszystkiego było mało to teściowa wkurzyć znów musiała jednak dzień bez nerwa na teściów dniem straconym i moja mama wylądowała w szpitalu :-(

reklama
Iwasku z mamą? serducho leży pod kroplówkami i z holterem. dwa dni miała ciśnienie wysokie ale dziś tak źle się poczuła że w te pędy ją zabrał tata do lekarza.

ojej to życzę zdrowia dla mamy ! Biedulko to sie nie dziwię Twojemu samopoczuciu. Szpital to jak drugi dom dla Ciebie w tej chwili. Pomyśl kochana że to minie . Życzę CI aby jak najszybciej i mama i maleństwo wrócili do domo.

A ja pracuś teraz jestem :D z domu jak wychodzę o 7.15 albo 8... ( w zależności czy muszę busem jechać czy autem z kimś :-) ) to wracam ok. 20 :-) prysznic chwilę z psami się pokokosić i spać :-)

i ja szczerze mówiąc.. nie wyobrażam sobie mieć teraz dziecka..
z M. już chyba 3 tyg nie sypiamy.. a i ja mam coraz częściej go dość.. jest dla mnie taaaki niesamodzielny..

Necia współczuje.. jak nie malutka to teraz mama.. dwie najważniejsze Twoje kobiety w życiu..

Aaa Necia przepraszam!! :-( Nie wiem jak to się stało ze nie odpisalam... już nawet w głowie odpowiedź miałam dla ciebie oglądając szafe... :zawstydzona/y:

Szafa super! Widać ze pojemna więc na pewno się w niej zmieścicie! My mamy garderobę (w sypialni jest postawiona ściana z drzwiami suwanymi i tam jest taka niby szafa do której się wchodzi) Takie pojemne szafy to cudo! Teraz nie wyobrażam sobie gdzieś po szafeczkach chować ciuchów... Konrada są tylko w komodzie bo takie malutkie wygodniej w komodach trzymać.

Magda
ooo a gdzie pracujesz? Co do faceta to czasem lepiej się rozejść niż sie męczyć...

Iwasku
to super ze wszytko dobrze! Ja po niedzieli ide na szczepienia to też popytam o te wyginania się Konrada... Miałam iść w piątek ale niestety w piątki u nas nie szczepią.... :angry:

Idę film na razie ogladać! Zajrzę na reklamach :-p

witam sorki ze mnie nie bylo ale niunia dzis malo spala a jak zasnela to ja z nia ;-) a ogolnie przylpa byla ze hej ;-)
necia wspolczuje mamy wszpitalu :* &&&& mam nadzieje ze nic powaznego z tego nie bedzi !! szafa sliczna ;-)

fasolka no ale łucja ;-) panna ze hej ;-)

sorki ze kazd3j nie odpisze ale duzo pisalyscie..

a fifka co do hormonów tez bralam przed ciaza od 18 roku zycia bralam do zaczecia staran sie o dzie ko tez przytylam potem mi zmienil na inne i juz nie tylam ;-)wiec mam nadzieje ze przy tych nie zaczne tyc bo jak zaczne to wie ej ich nie bede brac... bedzie trzeba gumke uywac choc niestety chyba mam na lateks uczulenie bo zawsze po gumce niejest fajnie tam...

aa wygrałam Babylove - żabka szmatka przytulanka (2273875356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta szmatke ;-)

fifka konradek slicznie w zielonym wyglada ;-)

no mogłam sie spodziewac ze jak przyjde to nikogo nie bedzie,,,,ahh

Ostatnia edycja:
Dagne podrzuć troszkę :-D:-D

Kurcze a ja nigdy nie zakładałam małemu nic na ręce... :no: i nigdy małego nie krępowałam... w szpitalu mi go wiązali a ja co raz go rozplątywałam zeby miał luz...

Ale się burza do nas zbliża... wróciłam właśnie ze spaceru i w ciągu chwili czarno na podwórku się zrobiło....

Zobacz załącznik 457779

Zaraz będe wszytko wyłączać bo jest coraz bliżej...

u mnie w szpitalu tez zawijali dziecii ciasno w becik ale Bartusiowi bylo dobrze... robi sie to dlatego ze dziecko im ma ciasniej tym czuje sie bezpieczniej bo w brzuszku mamy tez nie mial za wiele miejsca :-)

ale ona jeszcze nie umyta i wogóle więc się nie wystraszcie bo bałagan ogólny panuje

Zobacz załącznik 457791Zobacz załącznik 457793Zobacz załącznik 457794Zobacz załącznik 457800

Necia super szafa!! takie sa najlepsze! mega pojemne i praktyczne ;-)

fasoka: no super ze jestescie w domciu, oczywiscie jakas foteczka rodzinna sie nam nalezy :-p

neciuszka: szafa to sie pewnie jutro będziesz chwalić wiec czekam aż sie zmontuje, no i masz o czym myslec planowac co gdzie schowasz

magdalena: ooo jak ci super, ja uwielbiam tańczyć, ale od kąd jestem zoną to ani rzau nie byliśmy na disco mój mąz sie zaparł, a ja bez niego sie nie wybiorę bo on zazdrosny jak nie wiem , na zakwasy najlepiej sie jeszcze poruszać :tak:, a na tyle Bartka zostawiłaś, no podziwiam i ciesze sie ze odpoczęłaś i sie zabawiłaś

miq: no ciesz sie ciesz, nie ma to jak drobne radości w zyciu , a jaki tele. sobie zafundowałaś ?

slyp: ty nie szkoduj bo za tydzień będziesz brzuchem zarzucać ;-)wiec sie i zamnie wybaw bo ja to nie wiem kiedy to zrobie

nosz mam dość tego sikania, latam i latam, chyba przestane przyjmować wszystko co ciecz

Hmmm... skad ja to znam :-p moj maz nienawidzi dyskotek.. ja - kocham! z nim nie ma szans a sama tez nie moge bo zazdrosnik :-D ale wesele to co innego, poza tym to nasi wspolni znajomi...

tak na szybko, sen na Małysza, patrzcie jaki piękny telemark od góry :-)
Zobacz załącznik 457710 z góry wyjaśniam, ze skarpetki na łapkach,bo rękawiczki wiecznie gdzieś spadają :-) Zobacz załącznik 457712

Kochana kruszynka!! :*

A my dzis bardzo milo spedzilismy dzionek... kolo 16 wpadli znajomi ktorzy tez wczpraj byli na weselu..., chwile posiedzielismy u nas a potem pojechalismy sobie do takiego ogromnego parku... pieknie tam jest! zjedlismy pizze, pochodzilismy no i do domku bo malz moj na noc do pracy pomykal :-(

FIFKA: Ja oglądam v jak vendeta, i moze uda sie w do końca zobaczyć bo juz ze 2 razy oglądałam ale te reklamy mnie usypiają i nie dawąłm rady wysiedziec

neciuszka:
bardzo przykro mi z powodu mamy, życze jej szybkiego powrotu do zdrowa, i zeby serducho jej zdrowo biło
A szafa super , bardzo mi sie podoba, pojemna i kolorki przyjemne dla oka, mi by sie taka przydała tylko gdzie :sorry2:u mnie juz ciasnota

magda: no pochwal sie pracą co i jak

ja sie najadąłm i mam zgage, mała mi w brzuchu normalnie skacze jak kangur i nie da odpocząć nic a nic, własnie próbuje sobie brzuszek nagrać jak mi sie kotłuje , jak siedze tak na brzegu łóżka i brzuch mi juz między nogi wchodzi to strasznie czuje ze mi mała na dole siedzi całe podbrzusze mnie boli , i tak mi mała daje czadu że szok

a gdzie to slyp sie podziewa??

reklama
Ooo Atanku to ta sama przytulanka co ci pokazywałam! Super ze się udało! Konradowi nasz zajac też przypadł do gustu! Lubi go tulić :tak:

Co do antykoncepcji ja pod koniec roku zaczynam starania o drugiego bobasa dlatego na razie gumki, a jak dostane @ to będę mierzyć temperaturę i omijać dni płodne. Po drugim dziecku założę spiralkę, bo na hormony reaguję fatalnie... przez 3 lata przed staraniami używałam hormonów.

Magdalena ja wiem po co to się robiło. Ja teraz jak noszę Konrada w chuście to on też taki ściśnięty i spokojny. Albo jak go usypiam to też go okręcam kocykiem bo wtedy łatwiej mu się wyciszyć. Ale jak on nie śpi to lubię jak macha łapkami! W szpitalu jak pare razy go rozwiązałam i poczuł wolność to się później buntował przed ściskaniem :-D Dobrze ze rożka nie kupowałam bo jeden używany dostałam i ani razu nie używałam...

Super dzionek! Ja mam nadzieję ze jutro też spędzę fajnie dzień bo zapowiadają piękna pogodę :tak:

Lamia ja kocham ten film ale też do końca nie wytrwam zapewne... Konrad wcześnie dzień zaczyna i się przyzwyczaiłam po 10 zasypiać....

Do góry