Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dagne podrzuć troszkę
Kurcze a ja nigdy nie zakładałam małemu nic na ręce...i nigdy małego nie krępowałam... w szpitalu mi go wiązali a ja co raz go rozplątywałam zeby miał luz...
Ale się burza do nas zbliża... wróciłam właśnie ze spaceru i w ciągu chwili czarno na podwórku się zrobiło....
Zobacz załącznik 457779
Zaraz będe wszytko wyłączać bo jest coraz bliżej...
ale ona jeszcze nie umyta i wogóle więc się nie wystraszcie bo bałagan ogólny panuje
Zobacz załącznik 457791Zobacz załącznik 457793Zobacz załącznik 457794Zobacz załącznik 457800
fasoka: no super ze jestescie w domciu, oczywiscie jakas foteczka rodzinna sie nam nalezy
neciuszka: szafa to sie pewnie jutro będziesz chwalić wiec czekam aż sie zmontuje, no i masz o czym myslec planowac co gdzie schowasz
magdalena: ooo jak ci super, ja uwielbiam tańczyć, ale od kąd jestem zoną to ani rzau nie byliśmy na disco mój mąz sie zaparł, a ja bez niego sie nie wybiorę bo on zazdrosny jak nie wiem , na zakwasy najlepiej sie jeszcze poruszać, a na tyle Bartka zostawiłaś, no podziwiam i ciesze sie ze odpoczęłaś i sie zabawiłaś
miq: no ciesz sie ciesz, nie ma to jak drobne radości w zyciu , a jaki tele. sobie zafundowałaś ?
slyp: ty nie szkoduj bo za tydzień będziesz brzuchem zarzucać ;-)wiec sie i zamnie wybaw bo ja to nie wiem kiedy to zrobie
nosz mam dość tego sikania, latam i latam, chyba przestane przyjmować wszystko co ciecz
moj maz nienawidzi dyskotek.. ja - kocham! z nim nie ma szans a sama tez nie moge bo zazdrosnik
ale wesele to co innego, poza tym to nasi wspolni znajomi...tak na szybko, sen na Małysza, patrzcie jaki piękny telemark od góry :-)
Zobacz załącznik 457710 z góry wyjaśniam, ze skarpetki na łapkach,bo rękawiczki wiecznie gdzieś spadają :-) Zobacz załącznik 457712
u mnie juz ciasnota 
Dobrze ze rożka nie kupowałam bo jeden używany dostałam i ani razu nie używałam...