reklama

Starania po raz pierwszy :)

kobiety zna sie którąs na wynikach z wymazu gardła (mojego męża)bo robił sobie i mu wyszło ze takie ma bakterie:
meisseria species
pseudomonas putida
pantoea spp
streptococcus viridans

reklama
kwiatuszek: no szukałam na necie ale nic mi to nie dało bo w koncu nie wiem czy te bakterie to dobre, naturlanie wystepujące czy jakieś chorobotwórcze, no nic trzeba do lekarza z tym isc, ale dzieki :tak:

neciuszka: to ja jak twoja mama, w d.pokoju mam zielona ściene i kanape i dodatki, w sypialni tez w ogóle wszedzie mam coś zielonego, no i fiolet tez uwielbiam

wiecie co moje dzieck chce mnie chyba zdenerwować, bo tak sie wierci, przeciąga, jakby bąbelki puszcza, co sie da robi, mało co śpi jakas nadpobudliwa ta moja córcia

Ostatnia edycja:
Jej jaka ona maleńka i kochana!! :-) Tylko ucałować w ta maleńką buźkę!! Rośni zdrowa Łucjo!

Sleepy ja wiem ze warto itp. nie mówię ze nie założę, ale jednak odwlekam w czasie bo chce mieć niedługo drugiego bąbelka... I to jest dla mnie narazie ważniejsze a nie dam rady z firmą i z ciążą bo ja muszę na siebie uważać... ciąże z Konradem tragicznie przeszłam dlatego jak zajdę z drugim to od początku leżenie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry