Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No i wróciłam z zakupów! Co prawda więcej się nachodziliśmy niż kupiliśmy, ale zawsze to fajna odmiana...
No Netka u was dopiero dwa tygodnie po porodzie... jak u ciebie z plamieniem? Ja krwawiłam krótko ale za to plamiłam prawie 5 tygodni
Tule cie kochana... zaraz dostaniesz maila na pocieszenie żebyś mi nie smutała :*
Sun rozumiem cię i twoje rozterki :* ale uwierz mi ze mam rację :*
Kwiatuszku musi się udać! Swoje już wyczekaliście i teraz należy wam się piękna nagroda!
Poza tym trzyma naszej Madzi trzeba pomóc w pisaniu wierszyka! 
A właśnie... GDZIE NASZA MAGDA???
Sil no właśnie nie wiem co ci Dzidkowie mają... u nas też imię Konrad sie nie podobało, bo teść nie wymawia r...
Dagne chyba to przez pogode bo ja też jakaś taka chodzę jakby strawiona i wypluta.....
Miq Liliana piękne imię, ale zdrobnienie mi się żle kojarzy... bo my mieliśmy kotkę o liliowym umaszczeniu i nazywała się Lila...
Ooo Experia! Ja mam Mini pro i bardzo sobie ją chwalę! I też uwielbiam Sony Ericssony!!!
Zafasolkuję witaj!! No teraz potrzebujecie czasu żeby się oswoić z malutką!
Minie troszkę czasu zanim się dobrze poznacie i ułożycie swój dzień i noc! Jeju jak się cieszę ze masz już w Łucję w domu! Pewnie jesteś mega szcześliwa!
Magdalena no ja teraz też używam tych Prenium Care i są chyba najlepsze z możliwych!
Jeszcze nigdy nam nie przeciekły (choć raz kupka nam wylazla ale to Konrad po 4 dniach aż tyle narobił ze nie było szans złapać!) a jak używałam pampersów zwykłych 1 w szpitalu to pare razy nam się zdarzyło małego przebierać z siuśków!
U nas w domu w nocy jest czasem 27 stopni............. dlatego mój śpi w samych bodach... plus to ze spi ze mna to też grzejemy się o siebie
Lamia po porodze zobaczysz jaki pęcherz zrobi sie pojemny
A ja stwierdziłam ze jednak odpuszczam temat własnej firmy... przemyślałam sobie tą sprawę i jeśli planuję drugiego bobasa to muszę odłożyć te plany na "po drugim dziecku" Bo jak zajdę z drugim to co zrobie? Zamknę firmę? Na ile? Przecież nie poradzę sobie z 5 cudzych dzieci ze swoim starszakiem i niemowlęciem... Jednak poświecę się przez najbliższy czas swoim dzieciom. A o pracy będe myśleć w późniejszym czasie.
No Netka u was dopiero dwa tygodnie po porodzie... jak u ciebie z plamieniem? Ja krwawiłam krótko ale za to plamiłam prawie 5 tygodni
Tule cie kochana... zaraz dostaniesz maila na pocieszenie żebyś mi nie smutała :*
Sun rozumiem cię i twoje rozterki :* ale uwierz mi ze mam rację :*
Kwiatuszku musi się udać! Swoje już wyczekaliście i teraz należy wam się piękna nagroda!
Poza tym trzyma naszej Madzi trzeba pomóc w pisaniu wierszyka! 
A właśnie... GDZIE NASZA MAGDA???
Sil no właśnie nie wiem co ci Dzidkowie mają... u nas też imię Konrad sie nie podobało, bo teść nie wymawia r...
Dagne chyba to przez pogode bo ja też jakaś taka chodzę jakby strawiona i wypluta.....
Miq Liliana piękne imię, ale zdrobnienie mi się żle kojarzy... bo my mieliśmy kotkę o liliowym umaszczeniu i nazywała się Lila...
Ooo Experia! Ja mam Mini pro i bardzo sobie ją chwalę! I też uwielbiam Sony Ericssony!!!
Zafasolkuję witaj!! No teraz potrzebujecie czasu żeby się oswoić z malutką!
Minie troszkę czasu zanim się dobrze poznacie i ułożycie swój dzień i noc! Jeju jak się cieszę ze masz już w Łucję w domu! Pewnie jesteś mega szcześliwa!Magdalena no ja teraz też używam tych Prenium Care i są chyba najlepsze z możliwych!
Jeszcze nigdy nam nie przeciekły (choć raz kupka nam wylazla ale to Konrad po 4 dniach aż tyle narobił ze nie było szans złapać!) a jak używałam pampersów zwykłych 1 w szpitalu to pare razy nam się zdarzyło małego przebierać z siuśków! U nas w domu w nocy jest czasem 27 stopni............. dlatego mój śpi w samych bodach... plus to ze spi ze mna to też grzejemy się o siebie

Lamia po porodze zobaczysz jaki pęcherz zrobi sie pojemny

A ja stwierdziłam ze jednak odpuszczam temat własnej firmy... przemyślałam sobie tą sprawę i jeśli planuję drugiego bobasa to muszę odłożyć te plany na "po drugim dziecku" Bo jak zajdę z drugim to co zrobie? Zamknę firmę? Na ile? Przecież nie poradzę sobie z 5 cudzych dzieci ze swoim starszakiem i niemowlęciem... Jednak poświecę się przez najbliższy czas swoim dzieciom. A o pracy będe myśleć w późniejszym czasie.