reklama

Starania po raz pierwszy :)

No i wróciłam z zakupów! Co prawda więcej się nachodziliśmy niż kupiliśmy, ale zawsze to fajna odmiana...

No Netka u was dopiero dwa tygodnie po porodzie... jak u ciebie z plamieniem? Ja krwawiłam krótko ale za to plamiłam prawie 5 tygodni :szok:

Tule cie kochana... zaraz dostaniesz maila na pocieszenie żebyś mi nie smutała :*

Sun rozumiem cię i twoje rozterki :* ale uwierz mi ze mam rację :*

Kwiatuszku musi się udać! Swoje już wyczekaliście i teraz należy wam się piękna nagroda! :-D Poza tym trzyma naszej Madzi trzeba pomóc w pisaniu wierszyka! :tak:

A właśnie... GDZIE NASZA MAGDA???

Sil no właśnie nie wiem co ci Dzidkowie mają... u nas też imię Konrad sie nie podobało, bo teść nie wymawia r...

Dagne chyba to przez pogode bo ja też jakaś taka chodzę jakby strawiona i wypluta.....

Miq Liliana piękne imię, ale zdrobnienie mi się żle kojarzy... bo my mieliśmy kotkę o liliowym umaszczeniu i nazywała się Lila...

Ooo Experia! Ja mam Mini pro i bardzo sobie ją chwalę! I też uwielbiam Sony Ericssony!!!

Zafasolkuję witaj!! No teraz potrzebujecie czasu żeby się oswoić z malutką! :tak: Minie troszkę czasu zanim się dobrze poznacie i ułożycie swój dzień i noc! Jeju jak się cieszę ze masz już w Łucję w domu! Pewnie jesteś mega szcześliwa!

Magdalena no ja teraz też używam tych Prenium Care i są chyba najlepsze z możliwych! :tak: Jeszcze nigdy nam nie przeciekły (choć raz kupka nam wylazla ale to Konrad po 4 dniach aż tyle narobił ze nie było szans złapać!) a jak używałam pampersów zwykłych 1 w szpitalu to pare razy nam się zdarzyło małego przebierać z siuśków!

U nas w domu w nocy jest czasem 27 stopni............. dlatego mój śpi w samych bodach... plus to ze spi ze mna to też grzejemy się o siebie :-p

Lamia po porodze zobaczysz jaki pęcherz zrobi sie pojemny :-p

A ja stwierdziłam ze jednak odpuszczam temat własnej firmy... przemyślałam sobie tą sprawę i jeśli planuję drugiego bobasa to muszę odłożyć te plany na "po drugim dziecku" Bo jak zajdę z drugim to co zrobie? Zamknę firmę? Na ile? Przecież nie poradzę sobie z 5 cudzych dzieci ze swoim starszakiem i niemowlęciem... Jednak poświecę się przez najbliższy czas swoim dzieciom. A o pracy będe myśleć w późniejszym czasie.

reklama
soglam ale ja nie jestem jakoś mocno zdołowana... po prostu dzisiaj tak mi się źle zrobiło na serduchu, może dlatego, że mam nawał w pracy, a osoba z którą pracuję jest na urlopie i niestety wszystko spadło na mnie... Wiesz zaczęłam dopiero leczenie w Klinice Leczenia Niepłodności, wydałam już sporo kasy i nie zamierzam z tego rezygnować, bo skoro coś zaczęłam to chcę skończyć... Uważam, że skoro nie wychodzi to gdzieś musi być przyczyna i mam nadzieje, że prędzej czy później poznam ją...

Mig ja też myślałam, ze będzie z tym telefonem coś nie tak... Wcale nic nie trzeszczy... wszystko ładnie przylega... fakt ma sporo plastiku, ale nie jest to jakieś najgorsze... tak więc myśle, że będziesz bardzo zadowolona :-) Aaa i jeszcze HTC jest mniejsza od Xperia

Ostatnia edycja:
Fifka ja od początku to co mam to krwawieniem bym nie nazwała tylko właśnie plamieniem w szpitalu coś tam regularnie leciało ale nie dużo też, dwa dni nawet były takie że tylko jakaś kropelka na wkładce była, wczoraj i dziś więcej jest ale to nadal bardziej plamienie bym powiedziała bo mi wkładki starczają nawet podpasek nie muszę używać jak narazie. Ale ponoć lekarz który mi robił cc dobrze czyści tam w środku odrazu.

sun wybacz że się wtrącę ale to co sog pisze przecież można stosować równolegle i nie wymaga to jakiś nakładów finansowych a nuż wam to pomoże

sun wybacz że się wtrącę ale to co sog pisze przecież można stosować równolegle i nie wymaga to jakiś nakładów finansowych a nuż wam to pomoże

Ale ja nie mówie, że nie spróbuję... tylko sog napisała "A jak przyczyny nie ma i się nie udaje to moze spróbuj czego innego niz wałkowanie monitoringu i leków skoro wszystko ok." i ja zrozumiałam to jakoby miałabym zrezygnować z leczenia, a tego nie zrobię...

Jestem :)
Narobiłam 107 pierogów :D hyhyhy

Fasolka - ojej!! witaj :) ja też dołączam do tych co chcą zdjęcie Łucji z domku :)
Necia - widzę, że humor "lepsiejszy" :) faktycznie szkoda, że dziś do córci nie pojedziesz, ale tatuś dumny na pewno pogłaszcze i za mamusię :)
Fifka - popieram! zwłaszcza, że chcesz drugie dzidzi :) praca nie ucieknie :)

dagne odrobinę lepiej wszyscy chyba dziś świadomie lub nie po odrobinie robią coś co mnie lepiej nastraja, przynajmniej już nie beczę tylko mi smutno trochę

ja bym na zumbę poszła wieki nie byłam

sun wiesz ja swoje samopoczucie moje mogło być zupełnie inne niż inne dziewczyny po cc bo ja tuż przed cesarką byłam w stanie ciężkim gdzie podawano mi m.in. płytki krwi i robiono wiele rzeczy które miały wpływ na późniejsze samopoczucie. najgorsze były pierwsze godziny po tym jak znieczulenie przestało działać bardzo bolało płakałam z bólu nawet ketonal mając podpięty ciśnienie miałam 90/50, potem już było lepiej. I najtrudniejsze i bolesne nieco było to żeby potem usiąść i wstać z łóżka ale do przeżycia z każdym podniesieniem się łatwiej było.

Ostatnia edycja:
reklama
kobiety zaciązone czy u was tez miejsce w około pępka jest takie gorące ,bo jak dłoń przyłożę to strasznie rozgrzane mam ta okolice, a wcześniej albo nie zauważyłam tego albo nie było ????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry