reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fasoka: no super ze jestescie w domciu, oczywiscie jakas foteczka rodzinna sie nam nalezy :-p

neciuszka: szafa to sie pewnie jutro będziesz chwalić wiec czekam aż sie zmontuje, no i masz o czym myslec planowac co gdzie schowasz

magdalena: ooo jak ci super, ja uwielbiam tańczyć, ale od kąd jestem zoną to ani rzau nie byliśmy na disco mój mąz sie zaparł, a ja bez niego sie nie wybiorę bo on zazdrosny jak nie wiem , na zakwasy najlepiej sie jeszcze poruszać :tak:, a na tyle Bartka zostawiłaś, no podziwiam i ciesze sie ze odpoczęłaś i sie zabawiłaś

miq: no ciesz sie ciesz, nie ma to jak drobne radości w zyciu , a jaki tele. sobie zafundowałaś ?

slyp: ty nie szkoduj bo za tydzień będziesz brzuchem zarzucać ;-)wiec sie i zamnie wybaw bo ja to nie wiem kiedy to zrobie

nosz mam dość tego sikania, latam i latam, chyba przestane przyjmować wszystko co ciecz

sleep heh się zmontuje fotki będą a jakże :)

lamia myśleć jak myśleć jak się dziś zmontuje to juto będę układać przekładać przeniosą te meble co od nas też tam idą żeby było miejsca więcej w pokoju i na łóżeczko oczywiście

jeszcze mleko musiałam ściągnąć a w pokoju obok dwóch obcych (jeden prawie nie obcy bo kolega nasz) chłopów ;)

kończy mi się umowa i należy mi się nowy, to wzięłam taki nowszy, z dostępem do neta, żeby zawsze miała Was pod ręką:-) taki ooo

Załączniki

• Sony-Ericsson-Xperia-neo-V.jpg
    Sony-Ericsson-Xperia-neo-V.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 54
kończy mi się umowa i należy mi się nowy, to wzięłam taki nowszy, z dostępem do neta, żeby zawsze miała Was pod ręką:-) taki ooo

Mig wzięłam identyczny dwa tyg. temu, bo kończyła mi się umowa... ale niestety stwierdziłam, że dla mnie jest za szeroki i dałam go mężowi... ale po za tą małą wadą to fajny jest....

neciuszka: no ty uważaj na tych chłopów, sa faceci co mają bzika na punkcie karmiących mam:-D żeby sie nie zbałamucili

miq: jaki ładny telefonik, eleganci ,ja też mam sony ericson tyle ze tradycyjny nie dotykowy

ide założyć wałki na rzepy na włosy co by mieć sexi puszyste :-ppotem sobie walnę jakiś makijaż no i uboirę sie w worek - tak dla kontrastu ;-)

jestem wierna marce SE wiem, ze duży ale już nie chciałam się cofać, mąż ma tej samej wielkości tylko jakieś HTC i daje radę. Zobaczymy, w nim dużo plastiku jest i ponoć trzeszczy w dłoni, ale rzucać raczej nim nie będę:-)

heh eee zamknęłam się przed nimi ;)

eh nie pojadę dziś do mojego Skarbeńka i mi się serce kroi :-( małż w pracy do 18 musi być bo coś im nie idzie a pilne zanim by przyjechał do domu zjadł obiad to jest po 19 to zajechalibyśmy do niej na 20 najwcześniej a to już za późno. pojedzie sam prosto z pracy bo ma niedaleko do szpitala.

reklama
Oh SUN...a nie ostrzegałam kochana przed tą frustracją???? czemu nie słuchałas:):):) ale jak juz Cię dopadła to trzeba przetrwac tego dołka spokojnie i z godnością kochana:):)wycisz się i daj sobie czas na smuty a potem znów przyjdzie pozytywna energia:):):)
A jak przyczyny nie ma i się nie udaje to moze spróbuj czego innego niz wałkowanie monitoringu i leków skoro wszystko ok.
Ja proponuje i polecam bardzo zmianę diety i jogę, dwie moje koleżanki bo długich latach tak zaszły w ciąze. Dieta to głownie odstawienie słodkiego,mącznego a wprowadzenie warzyw i owoców na kazdy posiłek i do tego głownie ciepłe na odsluzowanie organizmu.
Joga natomiast kochana poprawia przepływ limfy i krwi w organizmie, otwiera macicę i całe ciąło przygotowuje, odstresowuje i naparwde pomaga kochana.
To jest naprawde dobra alternatywa i mocno polecam:):)

Jakbys chciała dokładnie o tej diecie to moge przesłac konkretne wytyczne na emaila:):)

Atanku no to się cieszę,że wizyta wyszła pomyslna i ty się spełniasz jako mama w oczach swego męza bo to zawsze podnosi własną satysfakcję:):)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry