reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wybaczcie ale muszę!! Jak ja uwielbiam Konrada w zieleni!!! Najchętniej wszystkie ubranka bym mu zielone kupowała!

O tak ubrany dzisiaj jechałem do sklepu! :tak: (tylko kaptur był na głowie)

Netka no to super! Ja po naturalnym porodzie na początku krwawiłam mocno... wszytko było we krwi :szok:

Dagne a no nie ucieknie! Na razie wypłata męża nam styka no i z państwa dostane też troszkę pieniążków na wychowawczym (bo mój m ma inną kwote na umowie a na rękę dostaje inna)
I gratuluję zapału na pierogi :-p A czym są?

Kwiatuszku mój od 1 maja bierze dwa tygodnie wolnego! cieszę sie jak głupia :-p

Ostatnia edycja:
fifka: jaki Konradek słodki i piękny ma ten sweterak, ja uwielbiam wszystkie odcienie zieleni

neciuszka: u mnie też grzmi , a jestem sama :baffled: niby się nie boje ale nie lubie być sama

U mnie wczoraj troszkę grzmiało, ale poszło bokiem... JA KOCHAM BURZĘ! Ale tylko jak jestem w domu... poza domem - na podwórku - mam fobie... dosłownie w panikę w padam :szok:

Lamiav dziękuje w jego imieniu! No bluza jest super! To niby rozmiar 56 a dobra będzie jeszcze długo! :tak:

Co do temperatury brzucha to nie zwróciłam u ciebie uwagi...

AAAAAA no i już oficjalnie przeszliśmy na rozmiary 68!!! :-D Wczoraj wszystkie ubranka powymieniałam i za małe schowałam!

fifka cudnie wygląda :)

lamia a ja znów nie przepadam bardzo za zielenią może dlatego że moja mama ma bzika i w kuchni co się da ma zielone, ja za to mam skrzywienie na turkus i fiolet ;-)

rozmawiałyście ostatnio o tym w co ubrać maluszka na wyjście ze szpitala i ja sobie uświadomiłam że gdzie ja znajdę tej mojej małej w rozmiarze 50 jakieś coś na śpioszki. w tesco jest linia dla wcześniaków ale nie widziałam nic poza pajacykami śpioszkami i bodziakami. może będzie na tyle ciepło że wystarczy kocyk na śpioszki i kaftanik żeby do samochodu ją wynieść.

Fifka ja też lubię ale kurcze teraz chłopaki mają popodłączane do kontaktu różne rzeczy do docinania przy motnażu szafy i obawiam się , że jak się rozkręci będą musieli przerwać montaż.

Kwiatuszku to zapraszam na jogę to naprawde świetna sprawa no i dla każdego. Każdy odnajdzie cos w niej dla siebie. Jak nauczysz się podstaw to potem można praktykowac w domu i wiele bóli i niedogodności zwalczac konkretną pozycją.
A do tego pomaga zajśc w ciąze bo wszystkie przestrzenie w ciele otwiera i pieknie macicę ukrwi i dotleni, uelastyczni i przygotuje ciało na ciąże....nic tylko samo dobro.
Zresztą polecam wszystkim:):)

Necia dostaniesz pajace w rozmiarze 50, pod spód ubierzesz ją w body i jakieś śpiochy i zakryjesz mała kocykiem! To wystarczy zeby nie zmarzła :tak: Bez sensu tobie kombinezon taki mały kupować.... zaraz już lato!

reklama
ale płodzicie! co odświeżę, to kolejna strona;P Ja nie czytam tak szybko!:P

Lam: ja też tak mam z pępkiem! mi się wydaje, że ta skóra jest superdelikatna i nie ma takiej.. izolacji nazwijmy to.

Fifka: No co ty! Jak mi się ułożą plany z moim biznesem tak jak planuje,to ci napisze obszernego maila nawołującego do powrotu planów!
A konrad to przystojniak.Takiemu we wszystkim ładnie;) Sama też uwielbiam zieleń. Pokój małego będzie zielony właśnie:)
ps. wstyd mi, ale jak przeczytałam powód niezadowolenia teścia z imienia konrad to się popłakałam ze śmiechu..:zawstydzona/y: Ludzie faktycznie mają powody, niech to..;P

Nie wiem czy coś jeszcze komuś.. Pochwalę się, że skończyłam kolejny etap projektu! tylko on mi został i muszę skończyć przez rozwiązaniem.. Mam nadzieję, że dam radę:szok:

AAaa.. miq i telefon;) b. ładnie wygląda, tylko do marki nie jestem przekonana.Mi się se kojarzą z tymi starymi takimi w których się zawsze wesołapałka psuła. Każdemu mojemu znajomemu.. A jakiego htc ma mąż? Ja miałam hero i był boski! Potem chciałam strasznie desire coś tam, ale play mnie olał i zostałam z samsungiem galaxy w orange.. Odliczam dni do konca umowy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry