natkusia
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :*
Necia Gosieńka ładnie rośnie.. uwielbiam oglądać jej zdjęcia :-) :* śliczna jest.. I pięknie przybrała na wadze, szybko wyjdziecie do domu a z trawieniem też sobie poradzi :-) A jak tam Twoja mama, lepiej się czuję?
Lamiav no nareście coś ruszyło.. Ale jestem tego samego zdania, żebyś poczekała w domu jak nic konkretnego się nie dzieje.. Bo co masz w szpitalu leżeć? Czekam kochana na wieści
:*
Fifka no to pobalowałaś ;-) dobrze jest wyjść z domu i to jeszcze ze znajomymi.. No a nasz Konradek to lekki pucuś zaczyna się robić
ale to ma większość dzieci.
Ja wczoraj miałam słaby dzień i praktycznie cały przeleżałam
nawet na internet nie chciało mi się wchodzić, dzisiaj już jest lepiej :-) Wczoraj mój lekarz chodził na wizytach i na pewno wypuszczą mnie jutro albo pojutrze bo mam te moje wizyty
ale na wyniki posiewu muszę jeszcze czekać
Dzisiaj zaczynam 30 tydzień! Ale się cieszę, dla mnie to jakaś taka magiczna, bezpieczniejsza granica ;-)
Necia Gosieńka ładnie rośnie.. uwielbiam oglądać jej zdjęcia :-) :* śliczna jest.. I pięknie przybrała na wadze, szybko wyjdziecie do domu a z trawieniem też sobie poradzi :-) A jak tam Twoja mama, lepiej się czuję?
Lamiav no nareście coś ruszyło.. Ale jestem tego samego zdania, żebyś poczekała w domu jak nic konkretnego się nie dzieje.. Bo co masz w szpitalu leżeć? Czekam kochana na wieści
:*Fifka no to pobalowałaś ;-) dobrze jest wyjść z domu i to jeszcze ze znajomymi.. No a nasz Konradek to lekki pucuś zaczyna się robić
ale to ma większość dzieci.Ja wczoraj miałam słaby dzień i praktycznie cały przeleżałam
nawet na internet nie chciało mi się wchodzić, dzisiaj już jest lepiej :-) Wczoraj mój lekarz chodził na wizytach i na pewno wypuszczą mnie jutro albo pojutrze bo mam te moje wizyty
ale na wyniki posiewu muszę jeszcze czekaćDzisiaj zaczynam 30 tydzień! Ale się cieszę, dla mnie to jakaś taka magiczna, bezpieczniejsza granica ;-)
Ostatnia edycja:
po okładach powinno mi przejść
no ale Konrad waży 6kg