reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczynki :*

Necia Gosieńka ładnie rośnie.. uwielbiam oglądać jej zdjęcia :-) :* śliczna jest.. I pięknie przybrała na wadze, szybko wyjdziecie do domu a z trawieniem też sobie poradzi :-) A jak tam Twoja mama, lepiej się czuję?

Lamiav no nareście coś ruszyło.. Ale jestem tego samego zdania, żebyś poczekała w domu jak nic konkretnego się nie dzieje.. Bo co masz w szpitalu leżeć? Czekam kochana na wieści :tak: :*

Fifka no to pobalowałaś ;-) dobrze jest wyjść z domu i to jeszcze ze znajomymi.. No a nasz Konradek to lekki pucuś zaczyna się robić :-D ale to ma większość dzieci.

Ja wczoraj miałam słaby dzień i praktycznie cały przeleżałam :confused2: nawet na internet nie chciało mi się wchodzić, dzisiaj już jest lepiej :-) Wczoraj mój lekarz chodził na wizytach i na pewno wypuszczą mnie jutro albo pojutrze bo mam te moje wizyty :tak: ale na wyniki posiewu muszę jeszcze czekać

Dzisiaj zaczynam 30 tydzień! Ale się cieszę, dla mnie to jakaś taka magiczna, bezpieczniejsza granica ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav to dobrze, będziemy na bieżąco :-)

Zapomniałam napisać.. jedna pielęgniarka źle wbiła mi werflon i mam zapalenie ręki i boli od dwóch dni cała spuchnięta :wściekła/y: po okładach powinno mi przejść

Fifka faktycznie!!! I na rączkach też widzę ma takie baloniki jakby ktoś mu gumeczki na nadgarstki założył :-D Bartuś ma to samo i śmiać mi się chce zawsze jak na to patrze! Ja to zawsze mówię mojemu K że ja nie widzę, zeby Bartek miał jakąś okropną nadwagę, jest po prostu pulchny ale bez przesady! No ale ja nie mam obiektywnej opinii więc mogę się mylić... zaraz go zmierzę z ciekawości bo śpi taki wyciągnięty akurat :-p

Lamia ja tak samo uczyłam męża korzystać z forum żeby fotki Wam wrzucił :-D

edit: no więc mierzy mniej więcej 73 centymetry!

Ostatnia edycja:
Łooo kurcze!!!! Magdalena to mój ma 64cm :szok: no ale Konrad waży 6kg :tak: Wielki facet z tego Twojego Bartusia :-D

Lamia on jest podobny do męża tak łudząco bo jest pucek :-D No i ma kształt głowy tatusia i po nim wysokie czoło. :tak: Ale oczy i usta ma po mnie :-) Ale porównując zdjećia moje jako niemowlecia i mojego to Konrad to wykapana ja. ;-) do męża w ogóle nie podobny.

Niżej masz zdjęcia - jak się tak ułoży ze jego fałdki robią się widoczne to wykapany mąż, ale jak leży prosto to wtedy już te podobieństwo nie jest takie duże.

Natkusia pucek, ale tak jak piszesz każde niemowlę takie jest! A Konrad to zależy od jego pozycji!

Zobacz... buzia zupełnie inna a te zdjęcia są robione zaledwie z 5 dniowym odstępem! :tak: Na tym pierwszym już nie widać że pucek!

No i gratuluję 30 tygodnia!!! To już o wiele bezpieczniejszy termin!! Więc nie martw się już o Michasia! Będzie dobrze :*

A Konrad nareszcie zasną...

Ostatnia edycja:
fifka: no tak i jak zdjęcie bardziej od dołu to twój mąz, a tak to inaczej wygląda, :-)
Ja byłam bardzo tłuściutka jak sie urodziłam, juz nie moge sie doczekać zeby moja niunie zobaczyć i porównać :tak:\

Ale mam pragnienie, pije i piję i nie moge sie napić.
Najgorzej że mam zaparcie i mnie to denerwuje :no:

magdalena: własnie zerknęłam w swoja książeczkę zdrowia i widze ze ja w wieku 4 mcy miałam 65 cm i wazyłam 6,8 kg ale jakas niska byłam albo oni jakos dziwnie mierzyli

Ostatnia edycja:
Lamiav wcale nie niska... normalna :-D Bartek to mały olbrzym :-)

Ja będę u mamy jakoś jutro to wezmę swoje zdjęcie jak byłam mała to pokaże wam podobieństwo :tak:

Kurcze ja muszę obejrzeć w swojej książeczce zdrowia :-p no ale ja mam 170cm a mój mąż 184 więc do małych nie należymy to i Bartuś będzie wysoki! Może on się rozwija w taki sposób, że teraz nadgania a potem przystopuje...

Ja w ogóle to myślę czy by już nie zmienić fotelika samochodowego... bo on już w tym nosidełku się nie mieści!! tzn mieści ale widać, że jest strasznie skrępowany! A chce maxi cosi tobi i on ma funckję wysuwania, żeby dziecko było na pół leżąco ale musiałabym najpierw iść zobaczyć na żywo jak bardzo można go wysunąć bo jednak póki Bartuś jeszcze nie siedzi to nie mogę mu tak obciążać kręgosłupa...

Ostatnia edycja:
Natkusia ojoj jaka pięknota :) cudo :tak:

Magd.@ tak wracam do Belgii, do września mam jeszcze urlop więc niestety tam posiedzę, mała musi być z tatusiem, wczoraj Go nie widziała i marudziła :-( A Ty widziałam, że pracę dostałaś, GRATULUJĘ!!!! i oby Ci się tam dobrze powodziło. A jakiś facet na horyzoncie czy nadal ten sam wierny? :)

Lamiav ojoj przypomniało mi się jak się u mnie zaczęło :)) oj wzruszające to, trzymam kciuki, żeby szybko poszło i bezboleśnie, już lada chwila będziesz tuliła swojego bobaska

Fifka ale Konradek to ludzik Michelin :tak: rozkoszny grubasek :) Amelcia nie jest taka pampuśna

a zdjęcia moje drogie to będą jak zostaną obrobione, innych nie mogę wrzucić bo korzystam z komputera mamy a tu nie ma :-(

reklama
Donia, a co z samochodem?

Magdalena, chyba coś źle zmierzyłaś :) Bartuś nie mógł urosnąć 20 cm w 3 miesiące, 63, nawet 68 to się zgodzę, że ma :) a dzieci trudno zmierzyć, moja ma 68 i lekarka się dziwi, że taka długa, a startowała z 57 :)

A my na szczepienie dopiero 8 maja. A wczoraj byliśmy na budowie AAAAAAAAAAAAAAAAAAACH, prawie orgazm, prawie bo rzeczywisty był wieczorem i już nie muszę budowlańców molestować ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry