reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil może i tyle rosną, bo Amelcia urodziła się 50cm (a raczej 48 cm) a teraz ma 64 cm a ma 11 tyg. Rosną nam te bobaski, nie nadążamy z ubrankami :)

A z samochodem....no cóż nadal nie zarejestrowany, musimy czekać na jakiś certyfikat wymagany do rejestracji w Belgii, ale już bliżej niż dalej ;-) A teraz jesteśmy bez samochodu w PL i kurcze jest naprawdę ciężko :-(

reklama
Hmmmm... no nie wiem sama!! Bartek miał 53cm jak przyszedł na świat... teraz mierzyłam go od czubka głowy do stóp bo akurat spał taki wyciągnięty! poza tym zakładamy już niekótre pajace i body w rozmiarze 74 i nie są jakoś widocznie za duże. A zresztą mało ważne :-p jest jaki jest! dla mnie najcudowniejszy :-)

No ja zmierzyłam Domi i ma 70 bez stóp, 75 ze stopami, zakładam czasem 80 :) każde rośnie inaczej i każdy metr inny ;) kurcze, pogoda się zepsuła, a rano tak pięknie było

hejka!

Chciałam wam poodpisywać po kolei, ale trochę mnie przerosła ilość stron:szok: Ja nie wiem, jak jestem to tyle nie piszecie;)

Zdążyłam obejrzeć szafę neci- elegancka! Też bym chciała taką dużą, ale niestety.. Ewentualnie w pokoju małego sobie fundnę taką i przywłaszczę;)
Jak twoja mama?
Fifka: pokazujesz zawsze zdjęcia małego, ale pierwszy raz widać jaki on duży!:szok: Faktycznie fest grubiutki maluszek:D
Mi gin zapowiedział, że na jego oko mój będzie spory, jestem ciekawa misiaka:)

Lamiav: Dobrze się czuję, ale coraz więcej mam takiej wydzieliny jak.. budyń;) Ciekawe... ;) Jak ci tam? Rodzisz, nie rodzisz?:)

Ael: A jaki raport? Czy nie urodziłam?:p Planuje urodzić 4 maja- tak mi kazała położna się zgłosić do szpitala:) Ale jakby coś wcześniej, to ja wam oczywiście dam znać:D

Ale mieliśmy dziś piękne słońce! To było wspaniałe 15 minut dnia;) Wg mój mężu zorganizował mi cały ten czas jak mnie nie było na bb. Wczoraj kupiłam sukienkę na wielki dzień świadkowania! Ledwo się zmieściłam, a jest baaardzo luźna.. Nie chciała się żadna dopiąć na biuście;P Dzięki ci lam za dobre chęci i sorki że nie napisałam wczoraj jak tylko kupiłam, ale przyznam, że nie miałam kiedy.. sama nie wiem jak ten czas zleciał..
A dziś mąż mi uruchomił na kompie linuxa i znów nie miałam jak posiedzieć na forum po wstaniu jak mówiłam.. Od rana formatował, porządkował i instalował:)

Natka: Nie doczytałam się ciebie.. Jak ci? Unormowali sytuacje w szpitalu? Jak sąsiadka z pokoju?

hej :)
kochane potrzebuje pomocy w wyjaśnieniu / objaśnieniu co się dzieje, a mianowicie z wykresu bardzo ładnie wychodzi że wczoraj była owulka bo spadek masakryczny a dziś masakrycznie poleciało do góry, ale dziś mam lekkie plamienie i nie wiem o co chodzi :confused2: dziś ostatni dzień brania luteiny i przerwa na @ ale to za wcześnie bo przeważnie ostatnie miesiące miałam cykl 33 - 35 dniowy a dziś dopiero 23 dzień cyklu ... więc o co biega ... czy któraś miała coś podobnego lub wie co to może być ?? czy podczas przytulanek wczorajszych coś mogło się "uszkodzić" ?? ja już nie wiem co mam myśleć na ten temat ... czyżby @ przyszła wcześniej :-(

reklama
Do góry