reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
pyscek czasem takie plamienie wystempuje trzeba czekac...trzymamy kciuki ;-)&&&
a i witam my dzis niespodzianke zrobili dziadka i wozkiem przyjechalismy tramwaj i autobus i bylismy w moim starym domku ;-) i moj piesek sie cieszyl ;-) bo swa pania to z 3 miesiace nie widzial...
ale mina nieziemska ;-) dziadkow ;-)
a u nas wszystko oki niunia dzis zapatrzona w tate caly czas za nim wzrokiem goni ;-)wiec dzis tez dzien z tata ;-)
a i witam my dzis niespodzianke zrobili dziadka i wozkiem przyjechalismy tramwaj i autobus i bylismy w moim starym domku ;-) i moj piesek sie cieszyl ;-) bo swa pania to z 3 miesiace nie widzial...
ale mina nieziemska ;-) dziadkow ;-)
a u nas wszystko oki niunia dzis zapatrzona w tate caly czas za nim wzrokiem goni ;-)wiec dzis tez dzien z tata ;-)
sleepyhead9996
Fanka BB :)
No ale żeby tak pod koniec?
Już się zazwyczaj baby schodzą
Atan: Super że dzień udany
Z innej beczki. Czuje się jak głodzilla.. Poskarżyłam się dziś mężowi że głodna jestem. A on na to bezczelnie i z obojętnością w głosie: ty ostatnio jesteś bez przerwy głodna... No gdybym mogła nogę zadrzeć tak wysoko, to bym go kopnęła w sam środek tego kościstego tyłka;P Bezczelny no;P
Atan: Super że dzień udany
Z innej beczki. Czuje się jak głodzilla.. Poskarżyłam się dziś mężowi że głodna jestem. A on na to bezczelnie i z obojętnością w głosie: ty ostatnio jesteś bez przerwy głodna... No gdybym mogła nogę zadrzeć tak wysoko, to bym go kopnęła w sam środek tego kościstego tyłka;P Bezczelny no;P
Witam
LAmia jak tam u Ciebie bo widzę że coś się dzieje!
&&&&&&&&
Fifciu ale cherubinek z Konradka! Super te rączki i nóżki wyglądaja takie pulchniutkie
Powiem CI że nasz synuś zachowuje sie super grzecznie jak idziemy z wizytą do kogoś
Gada,śmieje się więc jestem szczęsliwa. CO prawda staramy się nie nosić go na rękach,tylko do odbicia. Jak siedzi sobie w nosidełku to gadoli,śmieje się
Co do wielkości maluszków to mój ponoć jest duży w/d rehabilitantki ,ma 65 cm i waży 6660 .
Sleep no ja się nie dziwię. Wiadomo że potrzebujesz jeść . Facet nie zrozumie bo nie był i nie będzie w ciąży. Nie przejmuj się kochana! Tulę......
Madziu zlajkowałam
Pyscku specjalnie dla CIebie;-)

LAmia jak tam u Ciebie bo widzę że coś się dzieje!
Fifciu ale cherubinek z Konradka! Super te rączki i nóżki wyglądaja takie pulchniutkie
Powiem CI że nasz synuś zachowuje sie super grzecznie jak idziemy z wizytą do kogoś
Co do wielkości maluszków to mój ponoć jest duży w/d rehabilitantki ,ma 65 cm i waży 6660 .
Sleep no ja się nie dziwię. Wiadomo że potrzebujesz jeść . Facet nie zrozumie bo nie był i nie będzie w ciąży. Nie przejmuj się kochana! Tulę......
Madziu zlajkowałam
Pyscku specjalnie dla CIebie;-)

Ostatnia edycja:
Katarzyna555666
Witam dziewczęta
Możecie mi pomóc? Otóż zacznę od początku... jestem w drugim cyklu po odstawieniu tabletek. Mój cykl trwa średnio 28 dni, 28, 29, 30 max. Zwykle są regularne z jednym dniem + - . Miesiączkę miałam 5tego kwietnia, czyli owulacje powinnam mieć 19, 20, 21 kwietnia? Zrobiliśmy to z trzydniową spermą (jakto mawiam
) w środę 18stego, poleżałam 10 minut zrobiłam świece poszłam siku z czego trochę ze mnie wyleciało ale dalej poszłam leżeć z nogami w górze, haha . Później zrobiliśmy to za dwa dni czyli 20 stego i po przytulaniu poszłam odrazu spać i poduszka pod pupę a wcześniej świeca. (Oczywiście od 18stego już czułam i widziałam błyszczący przezroczysty śluz na papierze.) A wczoraj (21 kwietnia) Popołudniu zleciała ze mnie masa przezroczystego śluzu ! była to prawie doba po przytulaniu także to był chyba szczyt śluzu płodowego ? ALbo sperma partnera z nocy ale to po dobie? mógłby mi ktoś pomóc czy dobrze obliczyłam to wszystko i czy dobrze obliczyłam owulacje ?
I taki fakt jeszcze jeden: dziś zrobiliśmy to w gumce bo bałam się o jego plemniki które są we mnie (taki mój mały schiz
) i gdy wyciągnął widać było bardzo dużo białego śluzu... Czyli, że to już faza po owulacji, dni nie płodne po owulacji? faza lutealna? zapomniałam jeszcze dodać, że dziś po przebudzeniu zauważyłam kropelkę krwi na bieliźnie ! to była na bank krew taka czerwonobrązowa bardzo mała plamka- ale była ! a później zaczął cieknąć ten biały śluz. (miesiączka wypada na 3 maja) Bardzo proszę w interpretacji tego wszystkiego.
Jutro zaginam do apteki po testy owulacyjne, tak na zapas.
I taki fakt jeszcze jeden: dziś zrobiliśmy to w gumce bo bałam się o jego plemniki które są we mnie (taki mój mały schiz
Jutro zaginam do apteki po testy owulacyjne, tak na zapas.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
iwasek slicznie spi i sliczny chlopak z niego ;-)
sleepy bo pod koniec ma sie wiekszy apetyt tez tak mialam ;-)
fifka no ale ma zajefajne wątrąbianki ;-)
witam katarzyne moim zdaniem trzebabylo sie kochac bez gumki plemniki nie zaszkodza a kto wie czy owu nie mialas wczoraj lub dzisiaj bez obserwacji cyklu trudno powiedziec powiedzmy zemialas to i tak trzeba czekac teraz co z tego bedzie a uwazam ze trzeba sie czesciej kochac co 2 lub 3 dni w dniach plodnych chyba ze robisz testy i prowadzisz wykres temperatur wtedy bardziej wiadomo kiedy jest owu...a co do śluzu to w cyklu co mi sie udalo bylo go duzo przed terminem miesiaczki wiec trzymam kciuki by ci sie udalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sleepy bo pod koniec ma sie wiekszy apetyt tez tak mialam ;-)
fifka no ale ma zajefajne wątrąbianki ;-)
witam katarzyne moim zdaniem trzebabylo sie kochac bez gumki plemniki nie zaszkodza a kto wie czy owu nie mialas wczoraj lub dzisiaj bez obserwacji cyklu trudno powiedziec powiedzmy zemialas to i tak trzeba czekac teraz co z tego bedzie a uwazam ze trzeba sie czesciej kochac co 2 lub 3 dni w dniach plodnych chyba ze robisz testy i prowadzisz wykres temperatur wtedy bardziej wiadomo kiedy jest owu...a co do śluzu to w cyklu co mi sie udalo bylo go duzo przed terminem miesiaczki wiec trzymam kciuki by ci sie udalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Przyszłam się pożalić. Mam koszmarnego doła. Tak bardzo boję się o zdrowie mojego maleństwa, że zaczynam dostawać do głowy czy wszystko dobrze robię. Do tego nie potrafię zaakceptować się po porodzie. Byli moi rodzice u Malutkiej, jak tylko wyszli nie potrafię sobie poradzić sama ze sobą :-(
sleepyhead9996
Iwasek: Poważnie.. ten twój synu to pobija rekordy piękna! Gdybym miała dziewczynkę, to już bym tam u ciebie była z wianem odebrać swoje krowy za małą
Skubany.. przystojniak no
A ten mój głupol to tak nieświadomie chyba nawet palnął. Śmiałam się z niego, nie jest mi przykro czy coś
a Lamiav miała ktg robione jak przyjechała do szpitala. Skurcze jej przeszły i znowu ją podpięli. Okazało się, że ta krew z rana to z rozwierającej się szyjki. A mała tak kopie w sprzęt, że aż coś zaczęło wyć i się lam wystraszyła
Łobuziara
Fasola: Głowa do góry! Patrz ile już przeszłyście! Teraz będzie już tylko lepiej
Z mała wszystko ok,prawda? Nikt nic nie mówił? Więc jest ok i tego się trzymaj! A ty jesteś najlepszą mamą pod słońcem dla swojej kruszynki i ona na pewno czuje że nikt jej tak nie kocha jak ty. I nikt się nią tak cudownie nie zaopiekuje jak ty! A w jakim sensie nie akceptujesz? Wyglądu? Bo jak tak to dostaniesz razem z moim mężem za głupie testy jak tylko będę w stanie nogę podnieść;P
Skubany.. przystojniak no
A ten mój głupol to tak nieświadomie chyba nawet palnął. Śmiałam się z niego, nie jest mi przykro czy coś
a Lamiav miała ktg robione jak przyjechała do szpitala. Skurcze jej przeszły i znowu ją podpięli. Okazało się, że ta krew z rana to z rozwierającej się szyjki. A mała tak kopie w sprzęt, że aż coś zaczęło wyć i się lam wystraszyła
Fasola: Głowa do góry! Patrz ile już przeszłyście! Teraz będzie już tylko lepiej
Z mała wszystko ok,prawda? Nikt nic nie mówił? Więc jest ok i tego się trzymaj! A ty jesteś najlepszą mamą pod słońcem dla swojej kruszynki i ona na pewno czuje że nikt jej tak nie kocha jak ty. I nikt się nią tak cudownie nie zaopiekuje jak ty! A w jakim sensie nie akceptujesz? Wyglądu? Bo jak tak to dostaniesz razem z moim mężem za głupie testy jak tylko będę w stanie nogę podnieść;P
Ostatnia edycja:
donia 1980
Zobacz załącznik 458418Zobacz załącznik 458419Zobacz załącznik 458420
a kto to prosił o Amelcię? proszę bardzo
Ps. Iwasku Igorek do schrupania i ma takie ciemne oczęta jak Amelcia
a kto to prosił o Amelcię? proszę bardzo
Ps. Iwasku Igorek do schrupania i ma takie ciemne oczęta jak Amelcia
reklama
zafasolkujęodzaraz
Donia piękną masz córeczkę, malutka czarnulka :-)
Igorek jak zwykle uroczy :-)
Igorek jak zwykle uroczy :-)
Podziel się: