reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no donia doczekalam sie Amelki ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaa ahh ahh ;-) i jaka ma opaseczke niunia ma podoba troszke ;-)

zafasolkuje dasz rade trzeba byc dobrej mysli bedzie dobrze !!! nie zalamuj sie ja mialam wczoraj kryzys przez swoj brzuch strasznie mi sie nie podoba jak zalozylam normalne wysokie dzinsy a nie ciazowe uznaje ze bede dalej w ciazowych chodzic bo w normalnych strasznie mam fałdy...

lamiav trzymaj sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dopiero doczytalam tyle pisaly dzisiaj....

Iwasku dziękuję ślicznie za zdjęcia Przystojny ten Twój Igorek :) buziolki od cioci :** no gdybym była młodsza sama bym się za niego wzięła haha :laugh2: no chyba że rodzice by mnie pogonili od swojego synka :-p

ee mam pytanko szukam łatwych cwiczen po cesarce tylko chyba nie odrazu brzuszki tylko takie jakies nie fustrujace odrazu znacie jakies cwiczenia ? bo gin mi tylko powiedzial ze moge zaczac ale powolutku nie zaduzo ...ale jakie to juz nie powiedzial..

Fasola to zupełnie normalne i oznacza tylko, że bardzo kochasz swoją córeczkę. Ja nie raz wyłam pod prysznicem bo myślałam, że coś źle robię, choć z Amelcią nie było problemów, każda z nas musi to przejść. U Ciebie też hormony buzują bo masz małą przy sobie, więc głowa do góry i jesteś najlepszą matką na świecie :tak:

hihi dziękuję kobietki:D:D:D:D
Doniu Amelcia wygląda jak mulatka! Super:D
SLeep hahahah! Uśmiałam się z tych krów :-D:-D:-D:-D Dziękuję CI kochana bardzo:D Jak chwalą Ci dziecko to taka duma rozpiera mamusię że szok:cool2:

Fasolko musisz odpocząć i się nie stresować. Uważaj na siebie kochana bo łatwo teraz wpaść w dołek z tymi hormonami . Masz śliczną zdrową kruszynkę i to jest najważniejsze. Zrób cos dla siebie dla lepszego samopoczucia słonko :*

fasolka chcesz becki no dobra mowilam wczesniej juz w poscie wyzej ze wszystko bedzie dobrze bo bedzie !! kazda mama ma zwatpienia a ty wes sie w garsc bo inaczej bede bic !!:wściekła/y:a jak to nie pomoze to zawolam Ael to ci wytłumaczy ;-)

dobranoc kochane ;-)ide filma z mezem ogladac ;-) a jutro ide na spotkanie swiadomej mamy

Ostatnia edycja:
fasola: przecież ci pisałam i klepalam..:(

atan: czytałam gdzieś, że po cc można zacząć ćwiczyć powoli po 10 tygodniach.. to cała moja wiedza w tym temacie niestety;P

Iwasek: wiesz no.. kawaler prima sort, ale żeby bez krowy chociaż jednej, to się nie godzi..;) Dobrze dobrze, dbaj tam o niego a ja sobie babkę dorobię za 3 lata będzie akurat;)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku bo to jest mulatka :)

Atan wciągaj brzuch, trzymaj wciągnięty i w tym samym czasie zaciskaj mięśnie Kegla, wytrzymaj 3 sekundy i puść i tak możesz ćwiczyć dopóki nie pojawi się ból. Takie ćwiczenia pokazywali mi w szpitalu rehabilitanci.

Ps. czy mówiłam Wam, że po porodzie przychodził do mnie rehabilitant i masował mi nogi i pokazywał ćwiczenia :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry