Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bigchild nie zapomnij nakarmic fasolki, bo brzusio jeszcze maly ;-) dotka bedzie dobrze na wizycie, bo ksiazkowe wykresy masz, ale trzymac kciuki i tak bede fifka pokazuj to cos!!!!
Amalfi, Ty sie centralnie ze mnie nabijasz! Ale za co? Nie wiem czy sie smiac czy plakac... Wiesz ze ja mam teraz wachania nastrojow i moge wszystko zle odebrac
No co ty big hehehheehh smieje sie, i ty tez sie smiej!! Uwierz mi ze ja na twoim miejscu to jadlabym co by mi w rece wpadlo, zakladajac, ze mialabym apetyt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie umiem byc na diecie, wiec mam nadzieje ze jak uda mi sie zajsc, to nie bede miala duzego apetytu... bo 100kilo do przodu!
No bo myslalam ze jakies lekkie sugestie! Staram sie jesc zdrowo i racjonalnie, serio, bo moja przyjaciolka tak przytyla w ciazy ze sama mi powtarza nie jedz slodyczy nie jedz tego. No ale jak mnie zlapie czasem glod ze mi slabo to trudno ze przed chwila jadlam, trzeba zjesc...
A Ty Amalfi w walentynki zobaczysz II kreski i z radosci bedziemy sie obie obzerac &&