Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

moja przyjaciółka jest aktorką i ma pierwszy kinowy film
:-)
trzymam &&&&&&&&& żebyś zażegnała to choróbsko! U mnie z cukrem ok, dieta działa :-) w moczu rzadko zdarza mi się cukier a ketony w ogóle także myślę że wytrzymamy na samej diecie do końca 

Poza tym Bela najpierw napisała ze ma zakazane a ty zaczęłaś ją przekonywać ze przecież można i dlatego napisałem tego posta... bo gdybyś nie wiedziała to nic na ten temat bym nie mówiła... zresztą koniec tematu bo Belka i tak wie co może a czego nie.
my się nie kłócimy! Spoko maroko! 
heh... przechlapany czas ząbkowania... dobrze ze choć w nocy znowu śpi normalnie...
niech już skończy się to pisanie i małż mam nadzieję obroni się w terminie bo masakra
U mnie teściowie też co raz Konrada okrywają bo ciągle wydaje im sie ze Konradowi zimno... moja mama chociaż jedna mądra sama małego rozbiera w upały jak gdzieś z nią jestem (ostatnio na działce położyła go kompletnie na golasa na poduszce na podwórku
Mały był zachwycony!
a co do ubioru zakupionego przecież nikt nie powiedział że dziś już natychmiast muszę jej to zakładać po prostu nam się spodobało cena fajna a przyda się teraz na lato.