reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny :)
Dawno się nie odzywałam, ale jak wiecie, dochodziłam do siebie po tej operacji.... lekko nie było, bo pare dni bardzo mocno gorączkowałam, nie było wtedy wesoło, a potem i tak bolałao i siedzieć nie mogłam... dopiero od paru dni mogę mniej więcej siedzieć...
A poza tym u nas dobrze, Julcia jest oczywiście najukochańsza w świecie:) grzeczniutka i zawsze zadowolona :) najgorsze jest to, że nie mogę jej brać na razie na ręce, ale nadrabiamy to w inny sposób :) ząbków na razie więcej oprócz tych dwóch nie ma także nadal czekamy :)
Jako, że teraz nie mogę za bardzo wychodzić z domu, to siedzę i budzuje na internecie i w efekcie Julia na dzień dziecka znowu dostała masę zabawek:rofl2: ja nie wiem kiedy ja się z tego wyleczę :-p ma dopiero 7 miesięcy a już taaaki zestaw, co to będzie za rok:szok: muszę się pohamować, ale to mi taką radość sprawia jak nie wiem, ja bym jej gwiazdkę z nieba przytaszczyła jakby było trzeba :-)

A jak u Was dziewczyny?? pochwalcie się co Wasze dzieciaczki dostały na Dzień Dziecka?
Ael, Ewika takie pytanko z ciekawości, jaki rozmiar ciuszków noszą Wasze dzieciaczki? i ile teraz ważą?

Fifka co do kina, to ja słyszałam, że są takie seanse dla rodziców z dziećmi :) u nas w Mieście coś takiego jest :) ale szczerze mówiąc jakoś sobie tego nie wyobrażam ;) chociaż może...?

i nie wiem co jeszcze i komu miałam pisać... teraz czuję się już dużo lepiej, więc postaram się zaglądać częściej :)
A ja teraz sunę robić obiadek, zapiekanka z mięskiem mielonym, ziemniakami i pieczarkami :)

reklama
Kwiatuszku życzę ci z całego serca zeby ta wredna @ nie przylazła do ciebie!!! :tak: Kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lily a ja bym poszła na taki seans, już teraz myślałam o tym zeby wczoraj iść z Konradem ale bałam sie reakcji pracowników kina... bo jak ja bym go w chustę zamotała to by przespał cały film, a nawet jakby sie przebudził wystarczyło by wstać i lekko się pobujać żeby usnął znowu. :tak: U nas też są takie seanse dla rodziców z małymi dziećmi ale to są głównie bajki albo filmy familijne... jest pomieszczenie przygotowane do ewentualnego karmienia a sam film jest lekko przyciszony by nie straszyć dzieci. - ale tak jak mówiłam to nie są kategorie filmów na jkie ja lubię chodzić do kina :-(

Zaglądaj do nas częściej!! cieszę się ze już ci lepiej i cholernie współczuję smopoczucia po operacji... ja byłam nacinana podczas porodu naturalnego to wiem jak boli gojenie się rany w takim miejscu (i dwa razy jeszcze zapalenie szwu dostałam...)

A mój bąbel na dzień dziecka dostał kilka książeczek - bo uczymy się rytuału czytania wieczornego! i spodenki :tak: chciałam mu kupić jeszcze takiego balona na hel ale pogoda nie dopisała i nie byliśmy w parku...

A mój Konradek właśnie zasnał przy karuzeli w swoim łóżeczku całkowicie sam!!! jestem z niego dumna bo on zawsze śpi na wersalce w mojej pościeli (czyli tak jak śpimy w nocy) muszę go chyba częściej tak odkładać :tak: zaraz przyjedzie do nas chrzestna Konradka :-)

cześć dziewczyny - tak przyznaje że pobieżnie przejrzałam strony, bo nie wiem ile mam czasu, mała od 2 dni marudna., w nocy mało spała, niby nie płakała ale coś chrząka ,stęka wybudza sie co chwile i musze ja na rękach nosić i wtedy na trochę się uspokaja, dzisiaj zrobiła zieloną kupkę, jak wyczytałam to moze byc po mleku bo je teraz HA.
Neciuszka : sliczne ciuszki a szczrgolnie te truskaweczki

fifka:
jak tam film, jak ząbki i jak wytrzymałas na filmie, bo pewnie ciezko było bez synka :-)

atan: juz zagłosowałam

magda.a dla ciebie foteczka małej w sukieneczce od Ciebie dziekujemy !!!:-D

http://images40.fotosik.pl/1608/11351787c8619b9dgen.jpg
http://images35.fotosik.pl/1427/8ce9bf71b2413d75.jpg

Muszę wam powiedzieć żę młody jak u nas osattanio nocował to z małą sie bawił ,zagadywał, pytał a czego ona tak czy siak robi, także na razie widze że ją akeptuje i nie jest zazdrosny, a zobaczymy póxniej jak będzie

Ostatnia edycja:
Lamia dzięki ;-))) fajnie wygląda.. a co do młodego mam nadzieje,że sprawa się rozwiąże szybko i mały z Wami zamieszka :-)

no i moją diete szlag trafił, bo mam w domu za dużo czekoladek, ciasteczek i w ogóle, :angry: a dzisiaj jesze po 19stej goście przychodzą i co juz szykuję talerz ze słodyczami i nawpierdzielam sie na na noc :crazy: dziewczyny kopnijcie mnie w moje wielkie dupsko żebym sie opamiętała

Witam ! Podchodziłam do pisania chyba ze trzy razy i cały czas mi się kasowało :crazy:

Fifka masz rację na pewno jeszcze gorzej mnie będzie bolało także na razie nie mogę narzekać za bardzo ! I tak w sumie czuję się bardzo dobrze :-)

Necia współczuje tych "dobrych rad" ja już mam ich pełno od teściowej ! A według niej będzie czekac na nas jak przyjdziemy ze szpitala i pierwszą kąpiel babcia będzie kąpała wnusia ! No chyba po moim trupie ;p;p Już to widzę !

Lamiav cieszę się że młody dobrze przyjął rolę starszego brata :) I śliczną masz córeczkę :D

Lilly ja już się boję że wszystkie pieniądze będę wydawał na młodego bo już się nie umiem powstrzymać w sklepie !

Coś jeszcze miałam i oczywiście zapominam :(

Aaaaa Nalaa gratulacje !! Witamy Aleksandra na świecie !!

Wiecie co wkurzyłam się dzisiaj na te moje studia ! już wszystko zaliczyłam i miałam się bronić w lipcu a nie ma jednego wykładowcy i kurde jeśli do 15 czerwca nie uzyskamy wpisu to bronimy się we wrześni a ja wtedy bedę w 32/33 tygodniu !!:szok: Jestem złaaaaaa

gocha ogólnie wpuszczam jednym wypuszczam drugim ;) choć nieraz ręce mi opadają na to co mówi. z kąpielami na szczęście się nie wtrąca ale ma manię w ciągu całego dnia że staje w drzwiach i się gapi co robimy.

no ja spakowałam na jutro wszystkie stare badania do nowej pani diabetolog, zostawiam moją myszkę na pół dnia jutro bo o 8 do rodzinnego po skierowanie mam jechać potem na 10.20 diabetolog jeszcze chciałam do sklepu na zakupy drobne skoczyć skoro już w mieście będę

reklama
Witam dziewczyny, mam problem od jakiegoś czasu strasznie krwawią mi dziąsła, mam wrażenie, że dziąsła mi się cofnęły i mam odsłonięte szyjki zębowe. Ból przy szczotkowaniu jest gorszy niż jakikolwiek ból zęba-bo bolą wszystkie na raz, macie coś takiego i jak sobie z tym radzicie?aż się boję znowu iść myć zęby:-(

Do góry