reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale macie dziś tempo! ciocia sleepy jest dumna;)

necia: byłaś już u tego dietetyka? jak gosi problemy? odstawiliście już to żelazo?
tapeta- liczyłam że któraś spyta;) Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.deco-indoor.com/204-1564-thickbox/wallpaper-hw-secret-garden-birds-46051-46055.jpg

lam: no meczy się kurcze.. i tak jest dobrze po tym espuczymstam, ale nadal jest ryk.. muszę poczytać o tym co ty piszesz!
co to za krostki u synowej? takie białe? mojemu powolutku się zmniejszają takie.

fifka: jak tam konradek?

mag: gratuluję uzębienia! karmisz jeszcze cycem? będzie wesoło;)
okazało się, że moje dziecię urodziło się z zębem. moja przyjaciółka go zauważyła i twierdzi ze to możliwe. ja tam nie wiem, ale kuleczka biała i twarda jest jak byk:p

miq: jaki wózek kupujesz?

Karmię tylko w nocy! :-) Nie, nie moja kochana nie odczekasz się pogryzionych sutków :-D a figa z makiem! :-p

Miq ja mam MAXI COSI ale kupiłam używany bo strasznie drogie są! Tylko kupując używany fotelik ważne jest pewnie źródło żeby wiedzieć czy fotelik nie brał udziału w wypadku! Ja patrzę tylko i wyłącznie na oceny w crash testach! Uważam, że nie ważne jest czy się dużo jeździ czy mało bo wypadek zdarza się i niedzielnym kierowcą :-) następny również mam już wybrany wg testów zderzeniowych choć wizualnie podoba mi się wiele innych fotelików...

A my znów byliśmy u lekarza i chyba zmienie tą moją pediatrę!!!!!!! :wściekła/y: Stwierdziła, że Bartek jest zdrowy jak ryba a kaszel taki mokry i katar ma przez ząbkowanie ponieważ bardzo się ślini i mu to zalega... dała jakieś kropelki żeby mu to spływało i powiedziała, że bardzo dobrze, że kasze bo się tego pozbywa...
to niby OK ale nie mogę się jej nic dopytać o dietę dla Bartka, daje mi takie wymijające odpowiedzi, że szkoda gadć :baffled: szczepienie znów odłożone w czasie,.... no i poprosiłam ją żeby mi go zważyła i przez ostatnie 2 miesiące przytył 700g! więc chyba teraz zacznie stopować z przybieraniem i wyciągać się do góry...

Sleep co do tego ząbka to Bartkowi też teraz wychodzi dolna 4 :-p i też ma taką kuleczkę! Bo przy jedynkach były kreski! teraz już są na wierzchu

reklama
Kwiatuszku no mam nadzieje ze nas nie zamierzasz porzucić :*

Ewika ależ pocieszna ta Twoja malutka! I jakiego ma zdolnego tatusia!! :-)

Magdalena
może faktycznie się poradź kogoś... kurcze nie słyszałam o jakiś katarach i kaszlach z powodu ząbkowana :baffled: i nasi synowie się teraz zamienili.... bo mój w ciągu 10dni pół kilo przybrał.... teraz zaczął rosnąć i tyć jak szalony :szok:

A my po USG... bioderka w porządku! Ale droga na usg i powrót to była droga przez mękę... :szok: jeden wielki wisk i płacz.... cała drogę w samochodzie jechałam z małym na rękach... ja nie wiem dlaczego ale on tak reaguję na samochód teścia... w naszym jeździ grzecznie w foteliku a u ojca wisk... :no: teraz padł z tego krzyku... wiec korzystając z okazji ze spi idę kuchnie posprzątać.

ewika śliczna:) jak już harcuje w łóżeczku :-)

fifka ja cię proszę ty nie jeździj z małym trzymając go choć by nie wiem co, przewrażliwiona jestem ale koleżanka w ub roku jechała tak mieli stłuczkę i dziecko zmarło.

magdalena może warto zmienić tą pediatrę jednak jakaś taka niewydarzona chyba ;-)

my przed chwilą miałyśmy kryzys brzuszkowy ale już lepiej chwilowo

wrzuciłam kilka fotek do galerii :-)

Ewika, mała śliczna :) taka radosna :)

Fifka, podziwiam, nie odważyłabym się wziąć dziecka na kolana, bo jak pisze Magdalena, o wypadek nietrudno i plułabym sobie w brodę do końca życia. wolę sluchać wrzasków.

ja to rozumiem w pełni... i się zgadzam... co prawda nie mam aż takiego strachu... choć rozumiem zagrożenie... ale jak on tak krzyczy ze mu tchu brakuję i przestaje oddychać to się nie da jechać... Nie mam pojęcia co jest takiego w samochodzie teścia ze on tam tak panikuję,... :no:

Po prostu muszę jeździć albo z mężem w naszym aucie albo autobusem...

Melduje się coby Was nie stresować ;-)

Wczoraj już myślałam, że coś na rzeczy.. straszny ból jak na @, skurcze (na szczęście nieregularne), mega ból kręgosłupa-krzyża i pot mnie zalewał :sorry2: gorący prysznic, garść tabletek, modlitwa i przeszło ;-)
Aż ze strachu dzisiaj się już spakowałam :-D najwyższa pora ajj

Fifka podziwiam z tą jazdą na rękach :szok: ja bym się w życiu nie odważyła i mam swoje zdanie na ten temat.. Ale nie będę Cię oceniać :* masz swój rozum.. widocznie zaszła taka sytuacja że nie miałaś innej opcji. Swoją drogą ciekawe, że mu to auto tak nie pasuję hmm.. Dobrze, że bioderka super! cmOk dla przystojniaka :*

Pyscek mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :* i czekam na wieści!

Miq fajny wózio :-) my kupiliśmy Maxi Cosi Citi, też ma dobre noty w testach a jest tańszy od Cabrio Fix jakieś 200zł :tak: dla mnie bezpieczeństwo Małego jest najważniejsze, tym bardziej, że lubimy jeździć i kolejny fotelik samochodowy też będzie z dobrymi notami.

Netka Gosieńka cud, miód orzeszki :-) przekochana :*

Mag Bartuś z tymi zębami to ładnie szaleje :szok: ale super, że bez dolegliwości większych, szczęściarze :-p

A ja dzisiaj już zamówiłam wózio, będzie za 2 tyg bo uparłam się na kremowy stelaż :-D

Dziewczyny zakochałam się w tej maskotce (Piesek Hanno): STERNTALER żółw Sammy Z BIJĄCYM SERCEM 0m+ (2401748373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja ją CHCĘ!! Ale na razie szkoda mi kasy bo jeszcze wózek eh.. :-( może kiedyś go kupię.. Jak dla mnie rewelka!

reklama
No właśnie szukam po necie jakiś opini o dobrych piediatrach u mnie w mieście... niby ona leczyła i mnie i mojego brata od dziecka ale wydaję mi się, że rutyna ją zeżera!

Do góry