ma_gdalena
Bartusiowa mama...
ale macie dziś tempo! ciocia sleepy jest dumna
necia: byłaś już u tego dietetyka? jak gosi problemy? odstawiliście już to żelazo?
tapeta- liczyłam że któraś spytaWyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.deco-indoor.com/204-1564-thickbox/wallpaper-hw-secret-garden-birds-46051-46055.jpg
lam: no meczy się kurcze.. i tak jest dobrze po tym espuczymstam, ale nadal jest ryk.. muszę poczytać o tym co ty piszesz!
co to za krostki u synowej? takie białe? mojemu powolutku się zmniejszają takie.
fifka: jak tam konradek?
mag: gratuluję uzębienia! karmisz jeszcze cycem? będzie wesoło![]()
okazało się, że moje dziecię urodziło się z zębem. moja przyjaciółka go zauważyła i twierdzi ze to możliwe. ja tam nie wiem, ale kuleczka biała i twarda jest jak byk
miq: jaki wózek kupujesz?
Karmię tylko w nocy! :-) Nie, nie moja kochana nie odczekasz się pogryzionych sutków
a figa z makiem! 
Miq ja mam MAXI COSI ale kupiłam używany bo strasznie drogie są! Tylko kupując używany fotelik ważne jest pewnie źródło żeby wiedzieć czy fotelik nie brał udziału w wypadku! Ja patrzę tylko i wyłącznie na oceny w crash testach! Uważam, że nie ważne jest czy się dużo jeździ czy mało bo wypadek zdarza się i niedzielnym kierowcą :-) następny również mam już wybrany wg testów zderzeniowych choć wizualnie podoba mi się wiele innych fotelików...
A my znów byliśmy u lekarza i chyba zmienie tą moją pediatrę!!!!!!!
Stwierdziła, że Bartek jest zdrowy jak ryba a kaszel taki mokry i katar ma przez ząbkowanie ponieważ bardzo się ślini i mu to zalega... dała jakieś kropelki żeby mu to spływało i powiedziała, że bardzo dobrze, że kasze bo się tego pozbywa... to niby OK ale nie mogę się jej nic dopytać o dietę dla Bartka, daje mi takie wymijające odpowiedzi, że szkoda gadć
szczepienie znów odłożone w czasie,.... no i poprosiłam ją żeby mi go zważyła i przez ostatnie 2 miesiące przytył 700g! więc chyba teraz zacznie stopować z przybieraniem i wyciągać się do góry...Sleep co do tego ząbka to Bartkowi też teraz wychodzi dolna 4
i też ma taką kuleczkę! Bo przy jedynkach były kreski! teraz już są na wierzchu
teraz padł z tego krzyku... wiec korzystając z okazji ze spi idę kuchnie posprzątać.
gorący prysznic, garść tabletek, modlitwa i przeszło ;-)
dla mnie bezpieczeństwo Małego jest najważniejsze, tym bardziej, że lubimy jeździć i kolejny fotelik samochodowy też będzie z dobrymi notami.