ma_gdalena
Bartusiowa mama...
ale macie dziś tempo! ciocia sleepy jest dumna
necia: byłaś już u tego dietetyka? jak gosi problemy? odstawiliście już to żelazo?
tapeta- liczyłam że któraś spytaWyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.deco-indoor.com/204-1564-thickbox/wallpaper-hw-secret-garden-birds-46051-46055.jpg
lam: no meczy się kurcze.. i tak jest dobrze po tym espuczymstam, ale nadal jest ryk.. muszę poczytać o tym co ty piszesz!
co to za krostki u synowej? takie białe? mojemu powolutku się zmniejszają takie.
fifka: jak tam konradek?
mag: gratuluję uzębienia! karmisz jeszcze cycem? będzie wesoło![]()
okazało się, że moje dziecię urodziło się z zębem. moja przyjaciółka go zauważyła i twierdzi ze to możliwe. ja tam nie wiem, ale kuleczka biała i twarda jest jak byk
miq: jaki wózek kupujesz?
Karmię tylko w nocy! :-) Nie, nie moja kochana nie odczekasz się pogryzionych sutków

Miq ja mam MAXI COSI ale kupiłam używany bo strasznie drogie są! Tylko kupując używany fotelik ważne jest pewnie źródło żeby wiedzieć czy fotelik nie brał udziału w wypadku! Ja patrzę tylko i wyłącznie na oceny w crash testach! Uważam, że nie ważne jest czy się dużo jeździ czy mało bo wypadek zdarza się i niedzielnym kierowcą :-) następny również mam już wybrany wg testów zderzeniowych choć wizualnie podoba mi się wiele innych fotelików...
A my znów byliśmy u lekarza i chyba zmienie tą moją pediatrę!!!!!!!

to niby OK ale nie mogę się jej nic dopytać o dietę dla Bartka, daje mi takie wymijające odpowiedzi, że szkoda gadć

Sleep co do tego ząbka to Bartkowi też teraz wychodzi dolna 4