Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ni ma takiej opcji
Bartuś już daaaawno zaklepany
także po ptakach
musisz znaleźć innego kawalera :-)
a że na te warzywa nie ma żadnych testów i kontorli co do jakości (przynajmniej o czymś takim nie słyszałam) to stwierdziłam, że dużo lepszym rozwiązaniem będzie podawanie słoiczków, które mają bardzo rygorystyczne normy co do jakości użytych składników. Teraz kiedy Julia już jest starsza i już tak nie muszę się martwić o to co podawać jak podawać i ile podawać to już sama gotuję obiadki
), potem gotuję je razem, mięsko osobno, blenduję razem, do smaku przyprawiam tylko koperkiem i natką pietruszki, masełko, do plastikowych pojemniczków i do zamrażarki. I tym sposobem jednego dnia robię sorię zapas obiadków na ok tydzień czy dwa
) to odważysz się sama coś ugotować
ja też miałam najpierw stracha i cały dzień obserwowałam Julię czy nie ma aby jakichś skutków ubocznych 
spryciuch jeden, że się tak na mamę obraził
wie dokładnie czego chce
Mój Ci on!:-)
:-)
nie daj się odkupić za jakieś szybkie randki 

Dlatego ja np schab dla Julii kupuję normalnie w sklepie, a kurczaka mam ze specjalnych źródeł 
także wiesz Kochana, dbaj tam o mojego zięciunia;-) aby potem z Julią zdrowe dzieci płodzili
nie nie, żartuję
przecież wiadomo, że dbasz o Bartusia najlepiej na świecie!! 
czy można by się delikatnie wprosić? 

hihi, w końcu do ślubu jeszcze trochę czasu
no ale prawo pierwszeństwa jest rzeczą świętą, więc rozumiem Wasze zobowiązanie :-) ale i tak zawsze będę się zachwycać nad urodą Igorka