Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masakra ze mną jest
każdej zięcia podbieram
:-) jeszcze którejś nie podebrałam?
zaraz się wezmę do roboty 

ale ja pod koniec ciąży też miałam taki dzień, że Julia malutko się ruszała i wolałam dmuchać na zimne i pojechałam na IP to sprawdzić i od razu czułam się lepiej i pewniej. Wydaję mi się że jeśli Cię coś niepokoi, to warto dla spokoju ducha pojechać na ktg. Ale Z PEWNOŚCIĄ wszystko jest dobrze
Ważne, żebyś się Natkuś nie stresowała 
Isia, jesteś jeszcze? Specjalnie dla ciebie:
Zobacz załącznik 476771
OGŁOSZENIE DURNE(durnia?):
Te oto dzieciaczki oraz forumowiczki związane są świętym więzem zaklepania i że się tak wyrażę.. wara!
nie wiem czy jeszcze ktoś z kimś, więc jak co to pisać.
kwiatek: ja się podpisuję pod iwaskiem. I my zawsze &&&&...
fifka: Czuję się na forum taka kochana...![]()

czy ktos oprócz fifki, oglądał moje fotki ?? Bo nie wiem którą wybrać na zaproszenie - domagam sie uwagi w tej kwestiiwiec czekam
![]()
lamiav ja widziałam!!!:-) pięęęęęna królewna!!!! a jakie śliczne nakrycia głowy :-)ojoj, rośnie panienka
a na zaproszenie bym wybrała....hmmm... strasznie ciężki wybór... ale chyba to czarno białe ze wstążeczką, chyba jest jako pierwsze
ale wszystkie zdjęcia śliczne :-)
Lily właśnie zrobiłam kilka zdjęć zaraz się poprawię :*
Lamia hahaha ty patrz bo takie bezwonne to najbardziej zabójcze!Nie czujesz i się gazujesz! A rybę jak przyrządzę wyśle kurierem
Mi fotka w sepii się najbardziej podoba
Natkusia aa zapomniałam! Mi jak odszedł czop to urodziłam prawie po 2 tygodniach więx to różnie jeszcze z tym bywa
Nie złowiłam żadnej bo ja nie miałam jak łowić z małym w chuście...Żałuję bo uwielbiam!! Ale niestety... stojąc na molo bałam się ze do wody wpadnę jak mnie przeciąży z tą wędką....
A co do bóli to będą takie... hm.... nic cię jeszcze nigdy tak nie bolało... ja miałam dwa "fałszywe porody"... bolało bardzo! Ale jak zaczeło się naprawdę i wody odeszły to okazało się ze tamte to był pikuś
No i obiecane fotki robione przed chwilą podczas kąpieli - dzisiaj wyjątkowo wcześnie była bo mały zmęczony
Zobacz załącznik 476807Zobacz załącznik 476808Zobacz załącznik 476809
Niedługo je usunę ale jak coś będą do wglądu w galerii w sygnaturze
Aaaa i muszę się wam normalnie pochwalić ze dzisiaj Konrad o mało mi z przewijaka nie spadł bo..... NARESZCIE BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW SAM SIĘ PRZEWRACA!!Oh... jestem z niego taka dumna!! A i nauczył się obracać "wokół pępka" kiedy np. zabawka leży z boku i jej nie sięga
![]()

Neciuszka hehe, a to sorkimasakra ze mną jest
każdej zięcia podbieram
:-) jeszcze którejś nie podebrałam?
zaraz się wezmę do roboty
Fifka no my już nie kupujemy następnej wanienki, chociaż żałuję, że od razu nie zdecydowaliśmy się na większą
teraz po prostu kąpiemy małą w naszej dużej wannie i tak już zapewne zostanie
Natkusia broń Boże, że ja Cię straszę!ale ja pod koniec ciąży też miałam taki dzień, że Julia malutko się ruszała i wolałam dmuchać na zimne i pojechałam na IP to sprawdzić i od razu czułam się lepiej i pewniej. Wydaję mi się że jeśli Cię coś niepokoi, to warto dla spokoju ducha pojechać na ktg. Ale Z PEWNOŚCIĄ wszystko jest dobrze
bo maluszki czasem mają leniuszkowate dni i po prostu więcej śpią, może pogoda tak na Michasia zadziałała
Ważne, żebyś się Natkuś nie stresowała
![]()

a takiego maila w ogóle nie ma! Nie wiem co jej zależało podyktować pytania 3 osobom 

a najgorsze jest to, że nie mam wtedy kompletnie z kim zostawić Tośka!!!! Małż od południa w pracy, moja mama też, teściowa w Egipcie! No cholera mnie weźmie...

a Bartuś Magdaleny?? 

aaaa współczuję groźnej sytuacji w kąpieli
ajjjjj na te nasze skarby trzeba tak BARDZO uważać, chwila nieuwagi i może stać się coś złego:-( Mi dzisiaj Julia też by prawie fikła z huśtawki 
Julii nie zaszkodzi więcej niż 1 partia
Tylko nie chciałam ot tak sobie zaklepywać skoro byłaś nieobecna :-) Też by z Julką do siebie pasowali
hihi
co Ty na to?:-)
po prostu nie jest fajnie spać tak normalnie.... lepiej coś wykombinować
ale fajny macie ten ochraniacz, pociągnięty przez całą długość łóżka... na pewno dobrze się sprawdza

Lily a TY planujesz zniknąć? 100 kilo? Kariera ducha Cię pociąga?
hahaha

i współczuję sytuacji na uczelni... eh... co za baba 

Ja mu dam.... gotuje przepysznie... ale po jego gotowaniu w kuchni zostaje takie pobojowisko jakbym miesiąc nie sprzątała.... oj nie... tym razem on musiał to zrobić