lamiav
Fanka BB :)
no widze ze kobiety kabaretem lecą :-)
slyp: ja sie domagam dopisania bo jestem trzecią żona neciuszki i dziurki :-).a jak mój zięcio się obecnie prezentuje bo jestem ciekawa, a i Ada wpatruje sie w ekran i czeka na swojego chlopca
fifka: ale wspaniały dzien spędziliście - rybke to i ja bym zjadła ;-)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zebys miała sliczna i zdrowa córeczke;-)
iwasek igorek fantastiko
A ja zaliczyłam pierwsze wyjącie w chuście do sklepu, co prawda gapili sie na mnie wszyscy jakbym z kosmosu spadała, a ja dumnie kroczyłam chodnikiem:-).
Alez dzisiaj moja Ada pierdzi no ja cię kręce ile mozna - dobrze ze bez wonne
slyp: ja sie domagam dopisania bo jestem trzecią żona neciuszki i dziurki :-).a jak mój zięcio się obecnie prezentuje bo jestem ciekawa, a i Ada wpatruje sie w ekran i czeka na swojego chlopca
fifka: ale wspaniały dzien spędziliście - rybke to i ja bym zjadła ;-)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zebys miała sliczna i zdrowa córeczke;-)
iwasek igorek fantastiko

A ja zaliczyłam pierwsze wyjącie w chuście do sklepu, co prawda gapili sie na mnie wszyscy jakbym z kosmosu spadała, a ja dumnie kroczyłam chodnikiem:-).
Alez dzisiaj moja Ada pierdzi no ja cię kręce ile mozna - dobrze ze bez wonne

wiec czekam 

a na zaproszenie bym wybrała....hmmm... strasznie ciężki wybór... ale chyba to czarno białe ze wstążeczką, chyba jest jako pierwsze 
, nie chce cię oczywiście straszyć, bo różnie ludzie odczowają ból ale dla mnie to była masakra i jeszcze pare minut a w kaftan by mnie zawinęli bo to było do granic moich mozliwości. Ale jak mowie nie bój sie wytrzy,masz, ibędziesz po wszystkim barrrrrrrrrrdzo szczęsliwa. jak czekałam na poród to między czasie były 3 i takie szybkie ze byłam w szoku, a do tego prawie wlace nie było słychać rodzących tylko już dzieciaczki jak sie urodziły