sleepyhead9996
Fanka BB :)
Po za tym wiesz.. jej dom ma już kolumny..
Ale ty będziesz moja skrytą kochanką ok? (uprzedzam głupie pytania - NIE - Iguś nie może mieś skrytej kochanki!)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko szkoda ze się jeszcze wtedy nie znałyśmy... Konrad nie ma niestety nowych zdjęć jak na razie... mama się obija 

Hahahaha Minka to na pewno zrobiona specjalnie na twoją cześć!! 
Iwasek: szkoda słów po postu.. ja myślałam że ty.. że ja.. że iguśA tu patrze i już ci ktoś proponuje lepsze krowy.. koszmar jakiś! Ale spokojnie, ja się na lily zemszczę.. ona mnei jeszcze na szczypiorkach o ułożenie diety poprosi .. oj tak.. ja jej ułoże... na śniadanie stek smażony w głębokim oleju + frytki + szklanka rozpuszczonej słoninki. i lody! Obowiązkowo lody!
![]()

Poza tym w ciaży często zęby "lecą"... bo mała wysysa z ciebie wapń i zęby się odwapniają... moja dentystka to była przerażona tym jakie ja miałam miękkie zęby...
A po porodzie nie będzie na to czasu....
Ucałuj ją od ciotki internetowej!
Ty mieszkasz najbliżej mnie :-)
Zaraz umrę z głodu... a jednak rybki wyszły!! Z malym siedziałam nad wodą od 10 do 15
normalnie była jak Anioł!! On uwielbia jak jest taka cisza i spokój a jednocześnie jest gdzieś w nowym miesjcu :-) Widać mały rybak rosnie! (gdyby urodził się w termine bułby rybą a tak jest wodnikiem
) Mąż złowił duuużo rybek ale wzieliśmy tylko Amura i dwa karpie żeby zrobić je w galarecie - booosz już sie doczekać nie mogę! Fajnie było 

cieszę się, że wypad się udał
pozazdrościć!!! No i pewnie pogoda nie była taka zła skoro tyle czasu mogliście tam posiedzieć
;-) my chcemy popatrzeć na Konradka:-)
:-)
dobre
no ale wiesz.... jakie jest życie, ciężkie i przewrotne 

sama kiedyś będziesz takie tworzyć