reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natkusia, do porodu to raczej masz nie być zwarta :P:P

U mnie w szpitalu dawali wszystko od becika po pampersy, a czapeczek nie zakładali :)

Lily, bo zdjęcia profesjonalnym sprzętem robione, może dlatego, nie idiot kamerką. Mąż się lubuje i zresztą śmieję się, ze jak mu ten sprzęcior zepsuję to rozwód jak w banku ;) O rany, jaka fajna :) taka radosna :)

Miq, czuję się głupsza niż byłam, po Twoim pytaniu

Sleep, ja zrobiłam z altacetu za trzecim szczepieniem i różnicy nie widzę czy zrobiłam czy nie, więc chyba sobie daruję :P

reklama
dzięki dziewczyny za rady! To ja niczym nie będę okładać póki co bo mi go szkoda budzić. i tak się krzywi co chwilę i bąki puszcza.. biedaczek..:(

skończyłam ćwiczyć! wyzło mi 1,5h:cool2: z czego na orbim tylko 5 minut bo jest za głośny i mały zaczął stękać:/ ale razem z mel zrobiłam rozgrzewkę, ramiona, plecy i klatke, nogi i brzuch plus 6 weidera dzień 7:D jaaaaka jestem z siebie dumna! Aż się musiałam pochwalić tu na wątku, bo na szczypiorkach za mało dziewczyn mogłoby mnie chwalić:cool2:;-)

ps. kocham tą minkę -:cool2: - chyba na podstawie mojej mimiki ją robili;)

slyp: ty to jestes agentka :-D
a no nie dziwie ci sie że cie duma rozpiera, pogratulować siły , wytrwałości i naprawdę jestem pełna podziwu dla ciebie - jesteś moim wzorem do naśladowania ;-)

Fifciu najwazniejsze że juz po wszystkim;) Myśłę że każda powinna przemyśleć kilka razy co chce komuś zarzucić i najlepiej rozwiązywać sprawy między sobą. Wtedy nie będzie takich sytuacji .

Udanego połowu!

Powiem jeszcze tylko że w sumie plusem jak dla mnie tej całej sytuacji jest wypowiedzenie sie staraczek co czują. Faktycznie prym tutaj wiedziemy my mamusie . Postaram się dziewczyny nie pisać za wiele o pieluchach kupkach itd:) Czasem nie wiem co napisać (jak juz któraś wspomniała ,kolejny raz że mi przykro) gdy pojawia się ta wredna@ i zwyczajnie milczę ale to nie oznacza ignorancji . Jestem całym sercem z Wami staraczkami i każdej życzę dzidziusia!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Co do spotkania to mi się naprawde PARDZO podobał pomysł stolicy:-D:-D:-D DObry dojazd itd ;) Fajnie by było Was spotkać na żywo:)

Doniu masz piękna córeczkę:) Egzotyczna ślicznotka:-)
Co do złobka to nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić:zawstydzona/y:. Znajoma była juz na spotkaniu dla rodziców i pytali czy malec sam zasypia w łóżeczku czy przy cycusiu. Ma dwa m-ce by nauczyć go zasypiania w łóżeczku. Kurcze a ja nie umiem się zmobilizować by małego kłaśc na noc do łóżeczka. Wiem że już czas na to najwyższy ale...:zawstydzona/y:

Ma-g powodzenia na egzaminie! :)

Fasolciu najważniejsze że z niunią wszystko ok:)Ładnie dogania rówieśników! Też mieliśmy małe skrzywienie i udało sie je skorygować ćwiczeniami. Zdrówka życzymy:-)

Sil ale słodka i sliczna śmieszka:D Ale nam wszystkim udały się te dzieciaczki:-D:-D
Prosze i mnie wciągnąc na mape ;)

Natkusia to juz jesteś na mecie:) Mam nadzieję że torba spakowana bo dzidziolek może się już pchac na świat:)
Fajnie macie z tym że nic dla malca nie musisz mieć. Naszykuj sobie jednak co ewentualnie by CI się przydało bo wiadomo że szpitalne to szpitalne. Łapki czapeki ,smoka tez możesz zabrac bo u nas kazała próbowac czy maluszek weźmie. Mi jeszcze laktator dowoził P bo po cc nie miałam za wiele mleka i pobudzałam ciagakjąc biedne bidonki ;-)

Sleep straszne to płakanie,współczuj e maluszkowi i Tobie :/ Ja płacze razem z małym. Dzisiaj też się szczepiliśmy ale doustnie na rota:)
Laska Ty z tym ćwiczeniem nie przesadzaj ! ;) Poczeka na mnie hehehe:-D Gratuluję samozaparcia :tak:

Miq radzę sie jednak wybrać do tego sadysty dentysty bo mogą CI ząbki polecieć. Później nie będziesz miała i czasu i głowy na takie wizyty więc sio!

Lilly widac co niunia lubi najbardziej:D Super usmieszek:) Chyba ogólnie jest wesoła jak widać.
Jaka juz duża jestem! Przy takim porównaniu fajnie widać jak sie dzieciaczek zmienił:)

Mam nadzieję ze nikogo nie pominęłam jak tak to przepraszam! Obiecuję poprawę ;-)
Jak juz wspomniałam tez byliśmy na szczepieniu ale bez kłucia tym arzem i niuniek cały w skowronkach. Gadał sobie i śmiał sie do lekarza. Pani pielęgniarka stwierdziła że ma idealne proporcje i skwitowała ale z Ciebie model...nie musze chyba pisac że staliśmy z Przemem dumni i bladzi :-D:-D:-D:-D Teraz odsypia a ja mam chwile na ploteczki:) AAA no wymiary nam sie zmieniły na 71 dł i 7600 waga:) Taaaki kawał cłowieka:-)
Chciałam iśc na spacer ale u nas aniołki sikają więc doopa;)

Tak się zastanawiam nad obiadem i chyba dzisiaj szefowa kuchni zapoda spagetti:) Cos mnie naszło na pomidorro.

Ale sie rozpisałam!

Ostatnia edycja:
IWASEK ale Cię poniosło z tym postem :-) :-p a coś się dawno nie chwaliłaś zdjęciami Igorka :wink: proszę mi się tutaj szybko poprawić w tej kwestii! ;-)
Piękne wymiary ma Twoje dziecię :) w ogóle taki z niego przystojniak :tak: ja chcę zdjęcia! :rofl2: A ten Twój pomysł na obiad nie taki głupi :P chyba zgapię bo sama nie wiem co mam u siebie zrobić :-p

Sleepy
gratuluję wytrwałości!!:tak: dumnam:tak: a w ogóle o co chodzi z tym wątkiem szczypiorkowym?:-p bo mi też by się przydało zrzucić jakieś 100 kilo:-p

A mi się taaaaaak dzisiaj nic nie chce że szok... jakiś leń zamieszkał w moim tyłku i się wyprowadzić nie chce:eek: a tu armagedon mam jakiś w domu no i padać przestało, więc spacerek czeka...:sorry2:

DSC01174.jpgDSC01168.jpgDSC01137.jpgLilly bardzo dziekujemy:) Juz sie poprawiam :-):) I mała pogawętka z pluszowym:)
http://www.youtube.com/watch?v=awSZ91mBnus
Powiem CI że też mam strasznego niechcieja a mieszkanie straszy:zawstydzona/y: Czeka mnie kurzobranie bleeeeh. Tak patrzę błagalnie przez okno i czekam na choc odrobine poprawy pogody i tez mykam z niuniem na spacerek:)
hehehe wiedźma ple ple ze mnie:D:D:D SŁONKO WYLAZŁO!

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D oby miał takie podejście do kobiet jak tatuś:) Bardzo dziękujemy:D Pasowaliby do siebie:) Julcia tez śliczna i ma ciemna oprawę oczek:) Modelowa para:-)

Dziewczyny chwalcie jakie macie plany na urlop?:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry