Miq pomyślicie o wyjeździe kiedy maleństwo będzie na świecie

Ja moze nie jestem aż tak pod tym względem przewrażliwiona jak
Magdalena bo ja śpię z małym i nie widzę problemu w położeniu go obok na materacu i obłożeniu kocem żeby się spadł. ALE... no właśnie... niemowlęta lubią porządek dnia.. kiedy im się go burzy są często marudne... a zwłaszcza na świeżym powietrzu... ileż ja razy byłam np, u mamy i mały zaczynał mi już porządnie marudzić bo zwyczajnie w świecie chciał do domu... To jest problem bo zamiast odpoczywać jeszcze bardziej się męczysz.. i ty i dziecko... po drugie... przy dziecku TRZEBA mieć bieżącą wodę... wykąpać go, czy umyć jak się zas^a po pachy....
serio to tylko tak miło wygląda w wyobrażeniach... oj ileż ja rzeczy ustalałam przed narodzinami małego... mówiłam jak ja to będe go wychowywać i jakie tam jeszcze cuda wianki... mały się urodził i okazało się ze guzik wiem a większość z moich postanowień poszło na bok... (oczywiście zastąpiło je co innego) ;-)
Nie mówię ze nie pojedziecie ale na pewno nie będzie tak jak sobie to teraz wyobrażasz ;-) co innego mieć dziecko w brzuszku a co innego na rękach :*
Mam nadzieję ze nie uraziłam cię swoim monologiem.... nie chciałam cię pouczać tylko powiedzieć jak jest..
Magdalena jaki rozmiar twój mały teraz nosi?? Mój już przeszedł na 74 bo 68 są za małe. Jak go sama mierzyłam wychodziło mi 72cm
Fasolka dobrze jest na allegro szukać gotowych paczek

albo polatać bo hipermarketach typu Auchan czy Real. Teraz w Realu są body po niecałe 5 zł :-)
Witam się porannie moje śliczne!! Jak tam humorki z rana?? :-)