• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq to super ze sobie tak wypoczęłaś! Niedługo jak małą pojawi si,e na śwecie to już nie pojedziesz na taki biwak za szybko :tak: więc dobrze ze skorzystałaś! A męża pozazdrościć!! :-D

Ja spadam spać kochane! Dobranoc!! :*

Fasolka 68! Rozmiary idą co 6! a więc potem 74, 80, 86... ird :-p

Miq super, że tak sobie wypoczęłaś! Komplementy też sprzyjają dobremu samopoczuciu więc i mała na pewno szczęśliwa :-)! No i brzusio cudny :*

Fifka za rok jedziemy z małą,jak moja bratowa nie stworzona do warunków polowych dała sobię to u Nas tym bardziej nie będzie problemów,byle wszyscy byli zdrowi

To i ja mojemu dziecięciu chrupki kupie, połykać umie bo ziemniaki z dynią wsuwa ino dudni :-)
A biszkopty to np te?
Atanek ile ty takiej kaszki robisz i jak ją przygotowujesz? i w ogóle co to za kaszka?

Ja już otręby na ciastka zamoczyłam, jeśli któraś zainteresowana, to ja dodaje paczuszkę płatków migdałowych i żurawiny suszonej zamiast rodzynek i wiórek, no i tak jak pisałam 2 szklanki otrębów i szklankę płatków owsianych

kochana ja nie robie dzis kupilam pierwszy raz sloiczek hippa przysmak na dobranoc kaszka mleczna z biszkoptem ;-)

fasolka a niechcesz odemnie odkupic ciuszkow 68?? bo z bodziakow wyrosla i jeszcze tylko w kilka pajacow wchodzi ... i zaraz 74 bo bodziaki juz 74 nosi ;-)

Jak masz rozsądne ceny i niezniszczone wdzianka to mogę odkupić bo ja i tak raczej używek szukam, chyba,ze w promocji coś znajdę:-)

Odkryłam właśnie zjawisko w moim dotychczasowym życiu nie spotkane - mam zakwasy na szyi mój mąż ma ze mnie ubaw po pachy :-) bo jak się położę na kanapie to wstaje z większymi problemami niż kobiety w 40 tygodniu ;-)

jak dla ciebie bodziaki po 3 i 5 zl ;-) pajace po 5zl moze byc? jutro zrobie foty podaj meila na pw fotki ci wysle ;-)cos jeszcze cie interesuje bo troche tych ciuszkow jest ;-)ale wiekszosc mneijszych rozmiarow mam 68 to akurat wlasnie wyrosla mi ;-) wiec na górze w worku sa ;-)

współczuje zakwasów...

Ostatnia edycja:
reklama
Miq a jasne, że!! za rok mała będzie już miała ok 9 miesięcy więc spokojnie łóżeczko turystyczne i heja!

Fasolka ja po tych ćwiczenia na klatkę piersiową i plecy miałam najgorsze zakwasy właśnie na plecach :szok: nigdy nie miałam w takim miejscu zakwasów :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry