• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia pamiętam!!! hahaha :-D teściowa w robocie do 18 ale już dzwoniłam, że chce i powiedziała, ze ma nawet go na wierzchu bo ostatnio komuś tez podawała więc jak tylko wróci to ma mi dać znać i pójdę po niego :-)
na pamieć to faktycznie coś by mi się przydało :zawstydzona/y: ale o tym jak wygląda moja jedyna, ukochana żoneczka nigdy nie zapomnę!!
images

A ja chciałam się pochwalić, że sprzedałam spodnie ciążowe!!! :-) wystawiłam je na Allegro za 80zł ale dziewczyna przyjechała osobiście bo chciała przymierzyć i od ręki wzięła!!! :-)bardzo się cieszę bo muszę mężowi kupić prezent na urodziny :-p

pyscek: witaj jak tam samopoczucie ?
raz gorzej raz lepiej ... ogólnie oststnio wyrzywam się na ogórkach i jabłkach ;-)

Dziewczyny pomóżcie mi uzupełnić liste... Kto jest jeszcze z naszych staraczek?? I jak któraś staraczka chce to niech poda który to cykl starań :*

Nasze staraczki ♥

Kwiatuszek (21cykl)
Sun (14cykl)
Pyscek (15 cykl)
Sun (15 cykl)
Milia
Mijenka
Aga_27

Danao84
Madziulek20
Truskawcia

Boże :szok: to już 15 cykl u mnie :-( i jak tu być optymistą ... ehh...

lamiav dawaj kiełbaske!!
atan widać, że Amelce posmakowały chrupki ja od jakiś 3 dni mam w domu chrupkowego maniaka. Normalnie pół paczki na raz by zjadła. ale cieszę się bo jak zaczyna marudzić albo kwękać to daję chrupka i cisza :D
pyscku jak być optymistą? Rita tita i do przodu. Buziaczki kochana

Ostatnia edycja:
Atan nigdy nie dawaj chrupka kiedy mała leży!! :no: posadź ją na kolanach albo w leżaczku na pół siedząco ... jak tak leży to się moze źle skończyć... jak ona coś ugryzie to na leżąco nie będzie miała jak połknąć... taka rada na przyszłość. Na leżąco będxie ciamkać jak będzie starsza i opanuję tą technikę...

Poza tym śliczne zdjęcia! :-)

Magdalena wiem właśnie! Zaraz zmienie :-)

Żoneczko tule cię kochana... bedzie dobrze! Na razie skup się na CLO a nie na ilości cykli :* Ja cały czas w ciebie wierzę :*

Lam dawaj kiełbasę!!! :-D

jadla na polsiedzaco wczesiej polowe potem zjechala z podusi i przez minue nakrecilm filmik i spowrotem ja na podusie ;-) wiem wiem ze mogla by sie zachlysnac ;-)

dzisiaj niunia zjadla po kapieli az polowe sloiczka na dobranoc kaszke mleczna z biszkoptem łyeczka jej dawalam i lykla kilka lykow mleka z cyca i spi ;-)
tak szybko dawno nie zasnela ;-)

fifka no fajnie konradek sie bawi na macie ;-)
necia no dobra ładnie mowi ale jakos slowo gaworzy mi na mysl wpadlo najpierw ;-)
sil wspolczuje akcji jabkowej..narobisz sie ;-)

reklama
ja jakos pierwsza mala chrupke dalam jak miala chyba 4 miesiace wtedy nieumiala polykac wiec wiecej tylko moczyla chrupke a nic z niej nie zjadla potem jak widziala ze jemmy chrupki z tata chciala i udalo jej sie zjesc bo juz wczesniej jadla zupki i juz umie polykac ;-)i dzisiaj zjadla taka duza bo wczeniej mialam tylko te male zakrecone ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry