• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

polecam sałatka cezar
pomidory z bazylią i ja robię z feta bo nie lubię mozarelli -coś ala włoskie caprese
chlebek tostowy zrobiony w opiekaczu a na to jakieś słodkie owocki z twarożkiem lub bitą smietaną
chlebek pieczony w piekarniku, a na to sałatka pomidorowo-ogórkowa
carpaccio ja podaje na swój sposób z wędzonym łososiem
ewentualnie sałatka makaronowa z kurczakiem
z dań gorących karkówka na kiszonej kapuście pod pierzynką jabłkową

a najlepiej określ co to ma mniej więcej być na ciepło, na zimno? i pomyślimy
fajne są zakąski na krakersach
noi czy teściowa nowoczesna czy nie, bo jak nie to sałatka okopowa z majonezem i finito :) ewentualnie bigos :-)

reklama
NA zimno, nie będę jej grzać, jej bo teść nic nie zje... najlepiej coś z arszenikiem poproszę :P właśnie o krakersach z pastami myślałam, albo roladkach z naleśników...

Ja bym postawiła na sałatkę grecką alko Gyros z kurczakiem (dzisiaj na obiad mam) albo koreczki :tak: albo mozzarelle przekładaną pomidorami (uwielbiam) albo..... kurcze jakoś mało twórcza dzisiaj jestem :zawstydzona/y:

Przylazła ciotka mojego męża dupe mi zawracać :/ ale widzę,ze tutaj cisza
Ja jutro upiekę sobie ciasteczka owsiane,bo mnie za słodkim skręca, a takie domowe owsiane to juznie taka tragedia bo niskie IG mają

hello i ja powróciłam do domu, byłam u starej kumpeli z dawnego osiedla, biedaczka rozwidziona, 2gi raz wyszła za mąz i jakoś też sie nie układa- ale jak jej mąz wylicza ile wody zużyła, za swoje pieniądze jedzenie każe kupować i dotego jej córkę z pierwszego małżeństwa nazywa bachorem, to ja sie pytam co ty kobieto z nim jeszcze robisz ?!?! no ale tak jakos zyją i mysle ze długo to juz nie potrwa.

neciuszka:
jakie cuda Małgosia dostała ,

sil:
może jakieś jajeczka nadziewane tuńczykime,lub inna pastą, koreczki, sałatka ryżowa z kurczakiem, a moze nalesniki nadziewane serem żółtym piersią z kurczaka i pieczrkami z sosem czosnkowym ?!

a ja zaeaz znowu wybywam bo mąz ma sie z pracy urwać i idziemy na grila do szwagra - mój pierwszy gril w tym roku

fifka: a tak mi sie przypomniałao, bo pisałaś na facebooku o mich włosach, powiem ci ze chcialam mieć fest rude, ale jeszcze mi nie wyszły, moze przy następnym malowaniu, no i zaczynają mi wypadać ale nie wiem czy to dlatego ze tak ma być, czy dlatego ze odstawiłam witamny jakies 3 tygodnie temu , a brałam przez całą ciaze i az do niedawna

Ostatnia edycja:
podobno tak ma być wypadają od 3 do 6 miesięcy od urodzenia. Mi zaczęły lecieć dokładnie w dniu kiedy Łucja skończyła 3 miesiące i nadal lecą.Wyglądam jak szmotek bo boje się je pofarbować bo takie słabizny.

Lam tak jak Fasolka piszę to normalne po porodzie! Ja też linieje jak kot :rofl2: ale już z dnia na dzień jest coraz lepiej :tak:

No ja czekam na 12 sierpnia! Mąż dostanie wypłate i będe farbować na jaśniejszy kolor niż mam teraz :-)

Fasolka rzuć się przepisem!! też bym sobie takie zrobiła! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry